Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım bu saizen kafamı karıştırdı hazırlaması zor biraz karışık bakalım anlayan bir hemşire falan bulabilecekmiyim sen hangi aşamadasın transfer ne zaman canım ?
sen böyle yazınca bende bi bakayım dedim nasılbir iğneymiş diye internette bir video var bi amca anlatıyor ama gavurca konuşuyor :-):-) bi bak istersen canım

bende kimse yazmayınca herkes sessizce gitti sandım :KK54: benim eşim haftanın 4-5 günü evde olduğu için alışık o bana :KK76: yarın testimi tekrar ettirip kaan beye bildireceğim ve kese için tarih söylecek inşallah :KK58:
Hayırlı güzel haberlerle gel canım bekliyoruz biz eşimle sarılıp ağlamıştık kalp atışını duyunca inşallah bu duyguyu birdaha yaşamak nasip olur :)

Cok tesekurler canim. Onceden pilates yâpiyordum is saatleri ve uźaklik oldigu icin ara vermistim. Ilk isim pilatese yazilmak ve yuruyus yapmak. Ins benim de yumurta sayim artar :)

İnşallah canım sen rahat ol kafanı bir süre uzaklaştır kendinle ilgilen bir sürü bir sürü yumurtaların olacak ve güzelce döllenecekler Allahın izniyle :KK66:

Canim saizen i hemsire 8 kere kullanilacak sekilde ayiriyordu. Sen hemsireye yaptiramamis miydin ?
Canım ben iğneyi eczaneden aldım eve geldim izmirde oturmuyorum vurulmaya başlamadan 2gün önce hazırlanıyormuş 30 unda basliyacağın o yüzden hazırlatamadım şimdi aklım hep onda birde yan etki falan yapıyormu internetten baktım vücut geliştirenlerede uygulanıyormuş:110:

Canım ben iğneyi eczaneden aldım eve geldim izmirde oturmuyorum vurulmaya başlamadan 2gün önce hazırlanıyormuş 30 unda basliyacağın o yüzden hazırlatamadım şimdi aklım hep onda birde yan etki falan yapıyormu internetten baktım vücut geliştirenlerede uygulanıyormuş:110:

Bende bir yan etki falan yapmadı ben kullandığım iğnelerin ya da ilaçların içeriklerini okumuyorum etkilemeyim diye okuma sende :)

X