Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hayırlısı olsun, bizlerle de paylaşır mısın doktor ne öneriyor, ne uyguluyor,hangi ilacı verdi vitamin ne önerdi?
Vitamin olarak İmpryl Previt pozitif d vitamini verdi ilave olarak ben Omepa Q10 kullanıyorum birde arı sütü
2 tranfer de negatif olunca biraz daha takviyeleri artırdım hastanenin laboratuvarı hakkında ne düşünüyorsunuz bir sürü insan başka şehirlerde sağlıklı embriyo elde edemezken İstanbul'daki merkezlerde 5.gune giden embriyoları oluyor

Öncesinde ücretsiz ön görüşmeye gidebilirsiniz. Belki ekstradan istediği testler olur.siz kendinizle ilgili hangi testleri yaptırdınız?tüp bebek 6 bucuk, serum falan ücretli oluyor,çip varsa o da ücretlidir heryerde öyle. Muayene ücreti ilk gittiğinizde 350 kan testi merkezde ise ücretli ama genelde dışarda yaptırın diyorlar sadece acilse o an orda bakılıyor. Yeni tedaviden çıktoysanuz beklemek en doğrusu.

Ben üç merkez gezdim smyrna da 1 embriyon kaldı 7 hücreli,irenbede 6 kaliteli oldu, Ankara Gürgan klinikte 2 tane 2. Kalite oldu.Oyüzden irenbenin laboratuvarına güveniyorum ama tabiki İstanbul Memorial falan kıyaslanamaz. Benim imkanım olsa İstanbulda yaptırırdım ama eşim hep şehir dışında çalışıyor git gel tek başıma yorucu oluyor. O yüzden elimdeki en iyi yer bana göre irenbeye inanıp devam etmek

6 kaliteli embriyonuz duruyor mu

Benim 5 embriyodan 1 tane kaliteli çıktı 3.gun transfer oldu negatif diğerleri 5.gune ulaşamadı ikincide 3 tane 2.gün transferi oldu o da negatif 3.de pozitif düşünmek zor oluyor
Valla pozitif düşünmezseniz başaramazsınız. 1aşılama 3tüp bebek 4negatif transfer,yine de inanıyorum olacağına.Sonuçta her defasında farklı yollar deneniyor. İstanbula gitme imkanınız varsa oradaki laboratuvarlar daha iyi belki daha çabuk sonuca ulaşırsınız yada izmirde güvendiğiniz bir doktorla pes etmeden devam edin.

Pes etmek gibi bir niyetim yok mücadeleye devam tabiki ☺İstanbula gitmeyi henüz düşünmüyorum kaan beye güveniyorum ama bellide olmaz 2 negatif daha alırsam giderim muhtemelen bu da doktordan dolayı değil irenbeden kaynaklı diye düşünerek giderim

Doktor biryere kadar aslında yumurta toplama sonrası embriyolog ve laboratuvar devreye giriyor.Bu aralar irenbeden çok pozitif duyuyorum buda beni heyecanlandırıyor aslında. Bizim dönemimizde bukadar değildi.benim daha 4 ay var tedaviye inşallah bende İstanbula gerek duymadan hamile kalırım.

Ben akupunktura başladım 4 ay da etki ediyor diyorlar ama ilk ay da hamile kalanlar var umarım faydası olur kilom normal yine de spora başladım takviye de kullanıyorum sizde 4 ayı spor veya toksin atarak degerlendirebilir siniz

Bende başladım 1 hafta önce spora pilates yapıyorum hoca ile.Benim de kilo sorunum yok ama kan akışı hızlandığı için öneriyorlar.Akupunkturu tedavi öncesi istiyorum izmirde nerde yaptırıyorsunuz?

Bende başladım 1 hafta önce spora pilates yapıyorum hoca ile.Benim de kilo sorunum yok ama kan akışı hızlandığı için öneriyorlar.Akupunkturu tedavi öncesi istiyorum izmirde nerde yaptırıyorsunuz?
İzmir de akupunktur yapan oldukça fazla bizim için kadın doğum doktoru olması önemli o nedenle şükrü hamidiyi önerebilirim

Dr Kaan Bozkurt ta tüp bebek tedavisi görenler ve çevresinden duyanlar; tüp bebek işlemleri öncesinde yumurta ve sperm kalitesini arttırmak ve sağlıklı embriyolar edebilmek amacıyla ne tür tür tedaviler uygulandı ve ilaçlar kullanıldı kadın ve erkekte ayrı ayrı. Ayrıca süreç nasıl işledi paylaşabilir misiniz?

Dr Kaan Bozkurt ta tüp bebek tedavisi görenler ve çevresinden duyanlar; tüp bebek işlemleri öncesinde yumurta ve sperm kalitesini arttırmak ve sağlıklı embriyolar edebilmek amacıyla ne tür tür tedaviler uygulandı ve ilaçlar kullanıldı kadın ve erkekte ayrı ayrı. Ayrıca süreç nasıl işledi paylaşabilir misiniz lütfen?

Açıkçası eşimde ve bende belirgin bir sorun yok o nedenle özel bir tedavi uygulanmadı sadece destek amaçlı vitamin verdi onları kullandık embriyolarimiz 5.gune gidemiyor maalesef farklı özel bir uygulama yok ,şu anda 3.tedavi surecindeyim sadece bu defa kullandığım göbek ignelerinin markası farklı

Her çifte farklı tedaviler uygulanabiliyor diye çoğu yerde okudum. Ama yumurta ve sperm kalitesini arttırıcı takviyelerdir belki size verilen

Her çifte farklı tedaviler uygulanabiliyor diye çoğu yerde okudum. Ama yumurta ve sperm kalitesini arttırıcı takviyelerdir belki size verilen
Her çifte farklı tedavi uygulanıyordan kastınız nedir? Beklentileriniz neler? Sorununuz nedir? İzmirde öyle farklı yöntem uygulayan yerler yok, ben ankara da tedavi gördüm orada da olmadı.yüp bebekte uygulanan şeyler belli sperme çip uygulanır, imsi uygulanır,azosperm ise tese olur,hele kadına tedavide uygulanacak ekstra birşey yok zatrn yumurta kalitesini de ölçecek birşey yok. Kadında sadece ilaç dozu kişiye göre ayarlanır. Size daha önce de yazmıştım sanırım.

moonlovers, ben yukarıdaki konuyu seninle değil tunserD12 ile konuşuyorum. Katkı vermek istersen nezaket kuralları içerisinde tabiki yazabilirsin ama bu şekilde değil. Bu forum senin şahsi yerin değil kimseyi böyle tersleyemezsin sana kötü davranilmadikca. Hee çok istiyorsan kendi blog sayfani kurarsin konuyu ve konusacaklari sen belirlersin. Ama burası orası değil. Ben düzgünce kibarca biriyle yazisiyorum sen beni azarliyorsun. Yanlış yapıyorsun ya da yanlış anladilmaya ortam hazirliyorsun. Lütfen birdaha bu şekilde bu üsluple konusmayiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…