Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İnşallah arkadaşım yarın ararlar hastaneden soracağım kalitelerini bakalım ne diyecekler
2.toplamayı hemen mi yapacak?biraz vücut kendini toplasa sonuçta hormon alınıyor. Birde hayıt kapsülü hormonları dengeliyormuş fshınuz 9du sanırım onu da düşürürsünüz biraz daha kaliteli olur yumurtalarınız.eşinizin değeri nasıl çıktı bugün o da önemli.birde serum uyguluyor kaan bey başarısız denemelerde size de uygulayacak mı?

Evet hatırlıyorum, bana da uygulanacak serum . Fiyatlara zam gelecekti nekadar oldu bilginiz var mı?

Fiyat henüz görüşmedik muhtemelen uygiulanacagi zaman ogreniriz buradan yazarim embriyolar inş kaliteli olur era testi istiyorum olmazlarsa bir anlamı yok
Era testini yaptırdım geçen ay, benim normal çıktı yani bundan önce doğru zamanlar da transfer yapılmış.

Size verdiği takviyeleri öğrenebilir miyim

Günaydın, benim hep taze transfer oldu birisi 2.gun diğeri 3.gun şimdi donmus olacak en azından zamanlama konusunda emin olmak istiyorum
Era testi hakkında bilgi verebilirmisin güzelim işlem ne zaman ve nasıl yapılıyor, sonuç ne kadar zamanda belli oldu ücreti ne kadar
Adetin 2. 3.günü muayene ile başlıyor transfer olacak gibi hazırlık oluyor, kan tahlili yapıyorlar yine progesteron A falan bakıyorlar ona göre başlanıyor. Estrofem ve bikaç ilaç veriyorlar bende 2 kez kontrol oldu progesteron kullanıyorsun 5 gün falan rahim kalınlığı falan ölçülüyor. Bu hazırlık iki hafta sürüyor sonra çok az bi anestezi ile parça alınıyor sonuç 1 ay diyorlar benim iki haftada çıktı, fiyatı 1000 dolardı.

Bende yaptırmasaydım aklım kalacaktı sonradan keşke demektense yaptırdım.opu sırasında oluyorsa daha iyi olur sizin için .bizim hazirann15 yada Temmuz 15 gibi başlayacağız denk geliriz belki transfer süreci daha heyecanlı oluyor..

Bence de keşke demektense böylesi daha iyi sonuçta biz yola yeni başlamadık farklı birşeyler yapmamız lazım akupunktur hakkında sana gelişmeleri söylemeyi unuttum
7 seans oldu şimdilik iyi gidiyor hatta rahim kalınlığına önemli ölçüde katkı sağladı psikolojik olacakta iyi geliyor. Senin tavsiyede uyup FSH düşürmeye çalışacağım Aslan pençesi iyi geliyormuş onu kullanacağım 10gün sonra doktora gitmeden tekrar FSH LH ve e2 olcturup öyle gideceğim

Benim fsh hep 9 küsür çıkıyor 10 üzeri istenmiyor benim 10 A az kalmış buda kaliteyi etkiliyor, Hayıt çok önemliymiş ona başladım üç kullanacağım birde benim her ay adetimle sivilcelerim çıkardı akne gibi büyük ağrılı hayıt kullanıyorum 15 gündür bu ay çıkmadı sivilceler, usanmıştım artık birde lekeleri kalıyordu moralim bozuluyordu . Acai Berry var buda çok önemliymiş kalite için bunu kullanıyorum yurtdışında çok kullanılıyormuş,birde çuha çiçeği yağını duydum hormonlar için,c vitamini de önemliymiş. Rahim kalınlığı için nar suyu içtim hep çok güzel kalınlaştırıyor. Bende Türkiye ye gelince vaktim olursa çok istiyorum akupunktur stresimi alsın yeter :)

Ben senin izmirde yaşadığını zannediyordum hayıt suyunu 2 ay kullanmıştım 2.tupbebekten saracoglu Aslan pençesi diye söylüyor o nedenle 10 de bunu denemek istiyorum k.k da okudum kaan bey birine soğuk sıkım çörekotu yağı ve uzumcekirdegi yağı önermiş kalite için acaba kullansak mı

Evim ailem izmirde, eşimin işinden dolayı yurtdışındayız tatillerimizde tedavi oluyoruz :))çörekotu kapsülü kullanmıştım ona da faydalı deniyor, benim omega 3 içinde keten ve cuha çiçeği yağı var, kullanmaktan zarar gelmez zaten vücut için faydalı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…