Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yok canim iki defa gittim geldim esimide bu durum biraz huzursuz etti tahlilleri bile gosteremedik bes ddk durmadik dedi icerde.sonra dedik cocuk sahibi etsinde onemli olan bilgisi tecrubesi diye dusunduk

Canim sana sonuna kadar katiliyorum ki boyle bi sitemim oldugu halde vazgecmeyi dusunmuyorum ondan dusun ona ne kadar guvendigimi umit bagladigimi.bu amh ile beni baska tekduze tedavi uygulayan merkezlerin bi ise yarayacagini aklimdan bile gecirmiyorum dogru adreste oldugumu biliyorum canim.sadece son gittigimde huxursuz döndüm tahllillerim cantamda gitti geldi iki kere bisi sormak icin aradim watsaptan yazdim geri donmedi hic su konuda tereddutum var mesela tedavim basladi olağandışı bisi yasadim ona ulasamazsak napariz kimle muhatap plurum diyoruz ben bana 45 dk beni telkin etsin demiyorum bende saglik samiasinda calisiyorum biliyorum bi hastaya ne kadar vakit harcanir.tek luksum muhatap olmak istedigimde birine ulasamama kaygisi bilgisinden deneyiminden zerre suphem yok. Cunku tup bebek karsilikli iletisim onemliya o acidan.birsey sorucam sen tup tup bebek tedavisi sirasinda verilen takviyelerlemi dogal yodany hamile kaldin neler kullanmistin deneyimlerini paylasirmisin canim

ben 1sene tüp bebek tedavisi gordum. Yanlış hatırlamıyorsam 4 toplama 3 iptal opu ile 1 Senem geçti. Ve bu toplamalardan 3 embriyo elde ettik.kaan bey 3 olsun havuz yapalım dedi. Zorda olsa oldu. Bu 1sene de de ne verdiyse takviye hepsini aksatmadan kullandım. Ekstra olarak bal ari sutu polen kullandım devamli. Birde tanidigim bir aktarda macun yaptırdım onu da kullandım bir süre. Ve incir kürü de uyguladim. Dediğim gibi 3 embriyoyu Kaan bey transfer etti ve ikisi tuttu çok şükür. Şimdi 3 yasindalar. Doğal gelisen gebeligimde hiçbir şey kullanmadim . Zaten sürpriz oldu hatta mucize. Çünkü ben zor gruptayim hem yas var hem kalitesiz yumurta hemde rezerv az. 2 tane bile zor görünüyor. Ama en onemlisi bence kafaca rahattim. Aklım devamlı çocuk yapayım fikrinde degildi. Psikolojik anlamda bu onemli diye düşünüyorum. Hatta ben o kadar emindim ki hamile değilim diye doğal imkansız diye düşündüm hep adetin üzerinden 10 gün geçti de öyle test yaotim. Olacak oldu mu her türlü oluyor. Kaan bey hakkında da diyecek çok sözüm yok. Haklısınız tabi. Sadece tavsiyem yoğunluktan atlayabilir tekrar tekrar sorun. Veya hemşireleri (hala ordalar mi bilmiyorum) Nahide, Sinem veya emine hanim da yardimci olurlar. Aklınıza takılan soru olursa burdayim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

sağolasın canım allah razı olsun umarım senın gıbı mutlu hıkayelerımızi paylaşmak nasıp olur bızlerede

Muayene odasından çıktığınızda doktor bey sorularım var derseniz görüşmeye alıyor ama demezseniz hemşire ilaçları yazıp tarif edip güle güle modunda oluyorlar çünkü çok yoğunlar ,talebinizi dile getirin bemce.benimde 2016 dan beri doktorum muayenlerde soğuk gibi görünse de transfer aşamasında çok ilgili oluyor desteğini hissediyorsunuz .

Aynen bi dahaki gittigimde sorularimuda yazicam dedigin gibi gorusmedende gitmiycem:))cunku ggercekteb onun bilgisine guvebiyorum ya verdigi seylerle aari sutu vs ilede yumurtlama duzenim bile oturdu cunku cnsallah guzel haberler vermeyide nasip eder allahim onun vesilesiyle

Canımmemnun kaldın mı bu hocadan

selam kızlar erken yumurtlama olayı olan varmı.. bu takvıyelerı kullanmamın ıkıncı ayı ve gecen ay 10-11. günlerde yumurtlamıştım bu ay yıne 8. gun butun moralım gıttı yıne hc umudum yok ya(

Merhaba arkadaşlar. Dr. Kaan Beyin tüp bebekte çiftler için kadında yumurta kalitesinin geliştirilmesi ve erkekte sperm kalitesinin geliştirilmesi için özellikle morfoloji ve hareketlilik için tedavi yöntemleri oluyor mu tüp bebek uygulaması öncesi. çünkü daha önce başka yerde yapılan 2 olumsuz tüp bebek öncesi hiç bir tedavi yapılmadı klasik yumurta toplama sperm alma ve sonrasında transfer süreci vardı. özellikle erkek faktörlü bir sorun olmasına rağmen hiçbir işlem yapılmadı başka merkez ve doktorlarda.

Erkek faktörü de olsa öncesinde tüp bebek doktorlarının yapacağı sadece vitamin vermek.Kaan beyde olsa başka tüp bebek doktoru da olsa yapacakları birşey yok.Sizin önce iyi bir üroloji doktoruna gitmeniz gerekiyor spermi etkileyen neden nedir varikosel olabilşr,sperm dna problemi olabilir, sperm genetiğinde problem olabilir,ros değeri yüksek olabilir. Bunlar spermi, morfolojisini etkileyen nedenler.

Ankara da ürolog ve erkek infertifilite uzmanı Prof Dr Kaan Aydos a sonuçlarımızla gittik. Muayenede eski tahlillere de bakarak sperm dna hasar testi istedi ve %90 civarı çıktı. ilaç tedavisiyle %7 ye indi. Sonra kendisi artık doğal yolla bile çocuk olabilir dedi geçen yıl eylülde tabi 6 ay bekledik olmadı. bizde 2. tüp bebek denememizi yaptık hazır sperm dna hasarı düşükken tutmadı. sebep olarak sperm morfoloji ve yumurta kalitesi belirtildi. bu süreçte sperm sayısı mililitrede de 5-6 milyon hareket %20-40 civarı ve morfoloji kötü şeklindeydi. varikosel yok. kandan genetik testler normal. sperm kültürü normal enfeksiyon yoktu. Bu şekilde olmasına rağmen bu 2. tüp bebek denememizde 10 yumurta toplandı 8 i işlem gördü sadece 1 tane 2. kalite 3. gün embriyosu oluştu ve tabiki de tutmadı. embriyolog özellikle sperm morfolojisinin kötü olmasını ve yumurta kalitesini gösterdi. ürologlar bu süreçte hiç bir ilaç vermedi sadece Prof Dr Kaan Aydos sperm dna hasarını düşürmeye yönelik ilaç tedavisi yaptı, hasar düştü de normale ama sonuçta olmadı yine. İlk başarısız deneme Smyrna Tüp Bebek Merkezinde ikinci deneme ise Tepecik Ege Doğum Evindeydi.
Şimdi İrenbe de Dr Kaan Bozkurt düşünüyoruz ama önceki uygulamalardan farklı tedaviler uygularmı benim ve eşim üzerinden orası önemli. çünkü vitamin falanda kullandı eşim dna hasarı düştükten sonra yine tutmadı. Dr Kaan Bozkurt un kadında intralipid serum ya da tutunma iğnesi ve erkekte mikroçip ya da farklı uygulamalar yapıyor mu ya da kısaca daha önce başarısız denemeleri olan çiftlere farklı uygulamalar yapıyor mu

Selam kızlar bende Kaan beyle olumlu sonuç alanlardanım her tedavide farklı şeyler uyguluyor ve bir doktor bir hastayı bu kadar iyi motive edebilir çünkü ondan önceki doktorumuz hiç ilgilenmemişti

kaan bey doktorum değil ama irenbede ilgi alaka çok güzel öneririrm.

Hastanede mikrocip yapılıyor diye okudum sitesinde yer yarın kaan beye soracağım bende ama şunu söylemek isterim ki Kaan Bey kendi tedavi yöntemini kendisi belirler her hastanın durumuna göre en ekonomik olabilecek kişiyi de maddi açıdan yipratmayacak şekilde.

Bizde de görünürde sorun yoktu ilk eşime varikosel dendi fakat daha sonra gittiğimiz doktorlar varikosel ameliyatı önermedi, ameliyat olsa da değişen birşey olmaz dediler bunlardan bitanesi de smyrna üroloğu idi ve biz smyrna da aşılama 1 tüp denedik olmadı burada çip uygulanmıştı morfoloji 2 falandı sayı ml 60 milyon falan, sonra irenbeye gittik yine varikosel problem değil sebebsiz dendi orada da ikinci deneme yaptık yumurtalara kalsiyum iyonofor uygulandı 6 embriyo iyi kalite dendi donduruldu 2 kez transfer negatif,sonra Kaan aydosa gittik herşey normal çıktı bu sefer ankarada deneme yaptık orası en kötüydü imsi falan uygulanacaktı sözde hiçbirşey uygulamamışlar transferde öğrendik o da tutmadı.şimdi eşim varikosel ameliyatı oldu kent hastanesinde morfoloji 6 ya yükseldi sayı ml 100 milyon oldu, Haziran gibi irenbe de tekrar deneme yapacağız bana Era testi yaptı normal çıktı transfer zamanı serum tedavisi uygulanacak. Bize vitaminler verdi en az 3 ay hazırlanmak gerekiyor. Biraz uzun yazdım irenbeye güvenebilirsiniz ben dönüp dolaşıp tekrar oraya karar verdim inşallah hayırlısı olur. Son zamanlarda merkezden çok pozitif duyuyorum inşallah bize de nasip olur bu sefer.

Teşekkür ederim detaylı bilgilendirmeniz için. Dr Kaan Bozkurtta karar verme nedenimiz diğer doktor ve hastanelerden farklı olarak bizlere tedavi uygulayarak bizi tüp bebek sürecine öncesinde hazırlaması olacaktır. çünkü diğer yerlerde hiçbir tedavi yapılmadan oluşturulan kalitesiz embriyolardan gebelik oluşmadı. yine aynı hüsranı yaşamamak için dr kaan bozkurtu sizlerin yazdıkları ve çevremizden duyduklarımızla tercih etme niyetindeyiz. ancak henüz a ay bile olmadı 2. başarısız tüp bebek denememiz sonuçlanalı. biraz dinlenmek ve birikim yapmak için yaz sonuna kadar bekleyeceğiz. bu arada irenbe de tüp bebek ücreti nedir kdv dahil. ilaç masrafları nedir. ayrıca yapılan her sperm testi kan testi rahim filmi intralipid serum vb işlemlerdende ayrı para alınıyor mu. alınıyorsa ne kadar civarında olmaktadır.

İnşallah.. bende yarın yarın 3.icin gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…