Bizde de görünürde sorun yoktu ilk eşime varikosel dendi fakat daha sonra gittiğimiz doktorlar varikosel ameliyatı önermedi, ameliyat olsa da değişen birşey olmaz dediler bunlardan bitanesi de smyrna üroloğu idi ve biz smyrna da aşılama 1 tüp denedik olmadı burada çip uygulanmıştı morfoloji 2 falandı sayı ml 60 milyon falan, sonra irenbeye gittik yine varikosel problem değil sebebsiz dendi orada da ikinci deneme yaptık yumurtalara kalsiyum iyonofor uygulandı 6 embriyo iyi kalite dendi donduruldu 2 kez transfer negatif,sonra Kaan aydosa gittik herşey normal çıktı bu sefer ankarada deneme yaptık orası en kötüydü imsi falan uygulanacaktı sözde hiçbirşey uygulamamışlar transferde öğrendik o da tutmadı.şimdi eşim varikosel ameliyatı oldu kent hastanesinde morfoloji 6 ya yükseldi sayı ml 100 milyon oldu, Haziran gibi irenbe de tekrar deneme yapacağız bana Era testi yaptı normal çıktı transfer zamanı serum tedavisi uygulanacak. Bize vitaminler verdi en az 3 ay hazırlanmak gerekiyor. Biraz uzun yazdım irenbeye güvenebilirsiniz ben dönüp dolaşıp tekrar oraya karar verdim inşallah hayırlısı olur. Son zamanlarda merkezden çok pozitif duyuyorum inşallah bize de nasip olur bu sefer.