Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben buna istinaden yazdım, burada kişi belirtmemişsin. Aynı yazıyı iki gün önce de yazdınız ve ben size vakit ayırarak cevapladım, dalga geçer gibi aynı yazıyı görünce dalga mı geöiyo Bakın buda perşembe gün ki yazınız. Size ogün çok açıklama yaptım, ha başka forum da olsa anlayacağım da ya da isim belirtmiş olsaydınız ağlamazdım zaten!
Ki bu forumda zaten çok yazan kimse yok bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım hata etmişim!
Bir daha isim belirtin de bizlerde ya niye durup durup aynı şeylere cevap veriyoruz moduna da olmayalım.

Ben iki konuşma üstündekine cevap verdiğimi sanarak başka mesajı alıntı yapmışım sanırım yanlış anlama buradan çıktı. Başkasına verdiğiniz cevaba yorum yapıyor gibi olmuş, şimdi inceleyince neden kızdığınızı anladım. İlk mesajı da sizin üslubunuzdan sert yazdım.

Her çifte farklı tedaviler uygulanabiliyor diye çoğu yerde okudum. Ama yumurta ve sperm kalitesini arttırıcı takviyelerdir belki size verilen
Evet muhtemelen destek amaçlı veriliyor vitaminler ama özel bir durumumuz olmadığı için farklı birşey henüz uygulanmadı. hastane ve laboratuvar hakkında çok bilgim yok fakat Kaan bey iyi bir hekim hastanenin imkanlarına göre en uygun yöntemi uygular içiniz rahat olsun görüşmeye gitmediyseniz gidip merak ettiğiniz konuları ayrıntılı şekilde kendisine sorabilirizsiniz başka bir şehir de tedavi düşünmüyorsanız izmirde doğru yerdesiniz diyebilirim tabiki bu kanatim inş herşey istediğiniz gibi olur

Teşekkürler tunserD12 ayrıntılı bilgi için. Tavsiyelerini değerlendiriyor olacağım. Umarım hepimiz için yaşadığımız süreçler hayırlı bir şekilde sonuçlanir

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ben 5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor 7 ay önce tedaviye başladım en son doktorum asilama istedi ama ne benden ne eşimden ayrıntılı bi tahlil yapılmadı bu güne kadar bende kaan beye gitmeye karar verdim en azından bi yol gösterir die sizce ne yapmalıyım.

Ümit hanımıda düşünün oda irenbede ben cok memnunum tek birsey den memnun deglm sürekli zam yapıyorlar

Sorununuz nedir? Neden aşılamaya yönlendirdi doktorunuz?
2 ay klomen kullandı 2 ay femara kullandi normal yolla kalamiyosun 3 ay asilama yapicam olmazsa tup bebek dedi asilama için rapor çıkartmış iğne verdi bende istemedim şuan. eşimden sadece sperm testi iştendi bende ayrıntılı bi test yaptırmak istiyorum aşılamadan önce gereklimi onuda bilmiyorum . benim rahim filmi temiz çıktı troidim az calisiyor ama ilacla normal degerde suan prolaktin yüksek cıktı ilaç verdi hamile kalasıya kadar iç dedi baska bir problemin yok dedi.ama ne bir takviye ne alttan bir muayne yapmadı belki de böylesi normal bilmiyorum bende en azından tüp bebek merkezi ıyi bir doktora gidersem ne yapılması gerekiyorsa yapar die düşündüm.

Kaç yıldır uğraşıyorsunuz? Eşinin ve senin yaşınız da önemli. Eğer hormon değerleriniz normal ise, kist miyom yoksa,yumurtlama sorununuz yoksa,adetleriniz düzenli ise, eşinizin de sperm değerleri normal yaşınız genç evlilik süreniz yeni, kısa zamandır çocuk istiyorsanız aşılama deneyebilirsiniz.

5 yıllık evliyiz kendi denememizle olmadi 8aydir doktora gidiyoruz ben 30 eşim 31 kist miyom yok yumurtlamada oluyor. Adetim duzenli eşimin spermi devlet hastanesinde yaptırdık normal dediler

5 yıllık evliyiz kendi denememizle olmadi 8aydir doktora gidiyoruz ben 30 eşim 31 kist miyom yok yumurtlamada oluyor. Adetim duzenli eşimin spermi devlet hastanesinde yaptırdık normal dediler
Sperm sayısı, ileri hız morfoloji iyi ise sizde de sorun yokmuş aşılama deneyebilirsiniz ama 5yılda korunmasız hiç gebelik olmadıysa bence aşılama zaman kaybı

Morfoloji 4 üzeri ise,ileri hareketli 35 üzeri ise sayınız ml de en az 40 50 milyonsa denenebilir.
Morfoloji 4 üzeri ise,ileri hareketli 35 üzeri ise sayınız ml de en az 40 50 milyonsa denenebilir.
SPERMİYOGRAM 0-0'
ABSTİNENS SÜRESİ4 GÜNGün3-5'
MİKTAR4 CCCC2-6'
VİSKOZİTENormal-------0-0'Normal
LİKEFAKSİYON25Dk.15-30'
AGLÜTİNASYONYok-------0-0'Yok
SPERM SAYISI (ml)70 MİLYON-------0-0'>20*10^6
LÖKOSİT(ml)<1*10^6-------0-0'<1*10^6
PHAlkali-------0-0'Alkali
MOTİLİTE (%)%55(a+b)%0-0' >%25(a) veya >%50(a+b) a:Hızlı ileri hareketli b:Yavaş ileri hareketli c:Yerinde hareketli d:Hareketsiz .........................................
TMSS154 MİLYON-------0-0'>5*10^6
SONUÇNORMOSPERMİ 0-0'NORMOSPERMİ
Sonuçlar böyle canım

eylül ayının bu sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…