- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 37
- Konu Sahibi mavinehir17
- #23.061
Ben buna istinaden yazdım, burada kişi belirtmemişsin. Aynı yazıyı iki gün önce de yazdınız ve ben size vakit ayırarak cevapladım, dalga geçer gibi aynı yazıyı görünce dalga mı geöiyoDr Kaan Bozkurt ta tüp bebek tedavisi görenler ve çevresinden duyanlar; tüp bebek işlemleri öncesinde yumurta ve sperm kalitesini arttırmak ve sağlıklı embriyolar edebilmek amacıyla ne tür tür tedaviler uygulandı ve ilaçlar kullanıldı kadın ve erkekte ayrı ayrı. Ayrıca süreç nasıl işledi paylaşabilir misiniz lütfen?
Bakın buda perşembe gün ki yazınız. Size ogün çok açıklama yaptım, ha başka forum da olsa anlayacağım da ya da isim belirtmiş olsaydınız ağlamazdım zaten!Merhaba arkadaşlar. Dr. Kaan Beyin tüp bebekte çiftler için kadında yumurta kalitesinin geliştirilmesi ve erkekte sperm kalitesinin geliştirilmesi için özellikle morfoloji ve hareketlilik için tedavi yöntemleri oluyor mu tüp bebek uygulaması öncesi. çünkü daha önce başka yerde yapılan 2 olumsuz tüp bebek öncesi hiç bir tedavi yapılmadı klasik yumurta toplama sperm alma ve sonrasında transfer süreci vardı. özellikle erkek faktörlü bir sorun olmasına rağmen hiçbir işlem yapılmadı başka merkez ve doktorlarda.
Ki bu forumda zaten çok yazan kimse yok bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım hata etmişim!
Bir daha isim belirtin de bizlerde ya niye durup durup aynı şeylere cevap veriyoruz moduna da olmayalım.