- 21 Şubat 2017
- 811
- 315
- 34
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.441
Canim benim insallah hayırlısı olur sen hunileri hazirla beraber takinacagiz. :)günaydıncycas canım hayırlısıyla kardan meleklerini al ve küçük azramıza kardeş olsunlar. bir kız bir erkek olarak lolita555 canım keseyi ve kalp atışını duymuşsun. maşallah. Allah tamamını erdirsin inşallah. bu arada dondurulmuş embriyolarda kahverengi leke bazende kanama şeklinde olabiliyor. bol bol dinlenmen gerek. ki benimde ilk gebeliğimde 7. haftamda olmuştu ve daha sonra 14.haftamda yoğun şekilde olmuştu ki şuan ikizlerim yanımda. korkma demeyeceğim çünkü kolay elde etmiyoruz ve olağan bu endişeler. sadece sakin olup dinlenmene bak. kuzun sana sıkı sıkı tutundu annesi melindam3535 umarım sendende güzel haberler alırız ve bu topik eski formuna seninld birlikte devam eder canım. Hayırlısı olsun inşallah. Allah yüzünü güldürsün. @amayaa sende almışsın meleklerini. annesinin rahminde sıcacık olmuşlardır kazı çalışmalarını yapmışlardır da mutlu haberi vermek için bekliyorlardır burdayım diye hayırlısı olsun inşallah. fical sanırım sizde yumurta toplama aşamasındasınız inşallah güzel haberler sizden de alırız.
Allahım bu sefer nasip etsin inşallahKızlarrrr kan vermeye gidiyorumdualarınızı bekliyorum
Amin allah razı olsun canımAllahım bu sefer nasip etsin inşallahdualarım seninle
Hadi hayırlı haberler inşaAllahKızlarrrr kan vermeye gidiyorumdualarınızı bekliyorum
canım senin güzel haberini almak için takipteyim:) hadi bakalım hayırlısı, merakla bekliyoruz:))Kızlarrrr kan vermeye gidiyorumdualarınızı bekliyorum
canım ne desek acın üzüntün hafiflemeyecektir. çok üzüldüm. daha zamanı var demekki. Allahım inşallah en kısa sürede toparlanmanı ve bu duyguyu yaşaman için gerekli gücü sağlar.Maalesef kızlar negatıf
amh düşük olan hastalarda ne yazıkki bu sıkıcı durumlar olabiliyor. bu uzun ve zorlayıcı bir süreç. lütfen dik durmaya gayret edip yılmayın. biz kaan beyle 0.13 amh ile 1 sene boyunca 4 opu ve 2 iptal opu yaşayarak 3 embriyo elde edebildik. zaten hamile kalmak için tek embriyo yeterli. ve ayrıca bu topikte 2-3 sene önce 42 yaşında bir arkadaşımız anne oldu. dediğim gibi inanmak ve asla pes etmemek lazım. maddi boyutu yıpratıcı ama manevi boyutu olarak sonunda güzel olacaksa her türlü zorluğa değer.Merhaba arkadaşlar pazartesi Kaan hocada kontrolüm vardı 5-6 yumurta var dedi 11-12 mm arası dün kan verdim e2 bugün sonucu aldım 157 ne kadar düşük telaş ve endişe yaptım yarın sabahtan gidip e2 baktırcam öğleden sonra sonuç çıkıyor zaten çok berbatım sanırım tedavim iptal olucak zaten cuma kontrolüm var hayırlısı olsun keşke önce anne olup menepoza girseydim 2.ci evliliğim de ilk tüp denemem sanırım hüsranla sonuçlanacak gibi görünüyor halbuki dünyanın en iyi adamıyla evliyim ve baba olmayı dibine kadar hak eden bir eşim var eşimin üzülmesini hiç istemiyorum deli gibi baba olmak istiyor bir okadarda ben bu adama çocuk vermek istiyorum ama Hak ne diyor bilmiyorum
Maalesef kızlar negatıf
Hakkında hayırlısı olsun canım bendede haberler iç açıcı değil e2 bugün ölçtürdüm 420 çıktı bakalım yarın ki kontrolde son durum ne olucak Allah cc hepimizin yardımcısı olsun aminMaalesef kızlar negatıf
Teşekkür ederim desteğiniz için e2 157 idi salı verdiğim kanda bugünse 420 çıktı yarın kontrolüm var hayırlısı bakalımamh düşük olan hastalarda ne yazıkki bu sıkıcı durumlar olabiliyor. bu uzun ve zorlayıcı bir süreç. lütfen dik durmaya gayret edip yılmayın. biz kaan beyle 0.13 amh ile 1 sene boyunca 4 opu ve 2 iptal opu yaşayarak 3 embriyo elde edebildik. zaten hamile kalmak için tek embriyo yeterli. ve ayrıca bu topikte 2-3 sene önce 42 yaşında bir arkadaşımız anne oldu. dediğim gibi inanmak ve asla pes etmemek lazım. maddi boyutu yıpratıcı ama manevi boyutu olarak sonunda güzel olacaksa her türlü zorluğa değer.
canım... sana üzülme desek de biliyorum ki üzüleceksin, haklısın... benim de amh pek parlak değildi, belki zamanını bekliyordur, belki de doğal yoldan gelir meleğin. Kendini çok yıpratma, Allahım gülsün yüzüne en kısa zamanda inşallahMaalesef kızlar negatıf
Merhaba Kaan hoca ile merkeze gidip görüşmenizi tavsiye ederim tüp bebek fiyatı ilaç ve tahliller hariç 6800 ödücez biz bol şansmerhaba Kaan bey ile ilgili ve sorunumla ilgili görüşlerinize ihtiyacım var
yaşım 27 geçen sene kasımda gebe kaldım 13 haftalıkken öldü 8 aydır da olmuyor endişeliyim çünkü ben gibi çocuk kaybedenlerin bazısı aşılama ve tüp bebek yapmak zorunda kalmış bi daha olmayınca eşimde de bende de sıkıntı yok gittiğim doktorum vardı yumurta takibini bitirdi bu ay aşılamaya geçeceğiz kasımda regl olursan dedi bunn üstüne araştırmaya geçtim doktorlara yazıp durdum İRENBE DOKTORLARINDAN BARIŞ BEY sağolsun ilgilendi ancak bu konuda gördüğüm kadarıyla KAAN BEY iyi onun hakkında olumsuz yorumada çok denk geldim o yüzden bu merkezden geri durdum doktor merkez ve ücretler hakkında (hem aşılama hem tüp bebek) bilgi verebilecek anne adayı var mıdır acaba
Merhabalar herkese bugün yumoş kontrolüm vardı yumoş sayım sekize yükselmiş 15 mm kadar gelmişiz pazartesi tekrar kontrolüm var sona doğru adım adım dualarınıza talibim