Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

merhaba Kaan bey ile ilgili ve sorunumla ilgili görüşlerinize ihtiyacım var
yaşım 27 geçen sene kasımda gebe kaldım 13 haftalıkken öldü 8 aydır da olmuyor endişeliyim çünkü ben gibi çocuk kaybedenlerin bazısı aşılama ve tüp bebek yapmak zorunda kalmış bi daha olmayınca eşimde de bende de sıkıntı yok gittiğim doktorum vardı yumurta takibini bitirdi bu ay aşılamaya geçeceğiz kasımda regl olursan dedi bunn üstüne araştırmaya geçtim doktorlara yazıp durdum İRENBE DOKTORLARINDAN BARIŞ BEY sağolsun ilgilendi ancak bu konuda gördüğüm kadarıyla KAAN BEY iyi onun hakkında olumsuz yorumada çok denk geldim o yüzden bu merkezden geri durdum doktor merkez ve ücretler hakkında (hem aşılama hem tüp bebek) bilgi verebilecek anne adayı var mıdır acaba

Canim benim insallah hayırlısı olur sen hunileri hazirla beraber takinacagiz. :)

amh düşük olan hastalarda ne yazıkki bu sıkıcı durumlar olabiliyor. bu uzun ve zorlayıcı bir süreç. lütfen dik durmaya gayret edip yılmayın. biz kaan beyle 0.13 amh ile 1 sene boyunca 4 opu ve 2 iptal opu yaşayarak 3 embriyo elde edebildik. zaten hamile kalmak için tek embriyo yeterli. ve ayrıca bu topikte 2-3 sene önce 42 yaşında bir arkadaşımız anne oldu. dediğim gibi inanmak ve asla pes etmemek lazım. maddi boyutu yıpratıcı ama manevi boyutu olarak sonunda güzel olacaksa her türlü zorluğa değer.

Teşekkür ederim desteğiniz için e2 157 idi salı verdiğim kanda bugünse 420 çıktı yarın kontrolüm var hayırlısı bakalım

Maalesef kızlar negatıf
canım... sana üzülme desek de biliyorum ki üzüleceksin, haklısın... benim de amh pek parlak değildi, belki zamanını bekliyordur, belki de doğal yoldan gelir meleğin. Kendini çok yıpratma, Allahım gülsün yüzüne en kısa zamanda inşallah

merhaba Kaan bey ile ilgili ve sorunumla ilgili görüşlerinize ihtiyacım var
yaşım 27 geçen sene kasımda gebe kaldım 13 haftalıkken öldü 8 aydır da olmuyor endişeliyim çünkü ben gibi çocuk kaybedenlerin bazısı aşılama ve tüp bebek yapmak zorunda kalmış bi daha olmayınca eşimde de bende de sıkıntı yok gittiğim doktorum vardı yumurta takibini bitirdi bu ay aşılamaya geçeceğiz kasımda regl olursan dedi bunn üstüne araştırmaya geçtim doktorlara yazıp durdum İRENBE DOKTORLARINDAN BARIŞ BEY sağolsun ilgilendi ancak bu konuda gördüğüm kadarıyla KAAN BEY iyi onun hakkında olumsuz yorumada çok denk geldim o yüzden bu merkezden geri durdum doktor merkez ve ücretler hakkında (hem aşılama hem tüp bebek) bilgi verebilecek anne adayı var mıdır acaba

Merhaba Kaan hoca ile merkeze gidip görüşmenizi tavsiye ederim tüp bebek fiyatı ilaç ve tahliller hariç 6800 ödücez biz bol şans

Merhabalar herkese bugün yumoş kontrolüm vardı yumoş sayım sekize yükselmiş 15 mm kadar gelmişiz pazartesi tekrar kontrolüm var sona doğru adım adım dualarınıza talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…