Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Cnm doktora sordun mu

Sordum cnm.bugunde cok sukur rahatladik.dun dahada kirmizi kan gelmeye basladi.bugunde zaten ilk randevumuz wardi gttik grduk kuzumuzu ilk defa ❤❤kalbini de dinletti bize Allahimin izniyle.nasil bi duyguymus Rabbime sukurler olsun.kanamada keseyle alakali degilmis korkma dedi kaan bey.gecicek dedi.

Rabbim ol desin olsun ins canim.dualarim hepinizle

Lolitam kuzumgözünaydın bak dedim sana Kaan hoca riske atmaz başka topiklerle kafanı karıştırma sonuçta onlar Kaan hocayı tanımıyorlar bir dahaki kontroll ne zaman

günaydın cycas canım hayırlısıyla kardan meleklerini al ve küçük azramıza kardeş olsunlar. bir kız bir erkek olarak lolita555 canım keseyi ve kalp atışını duymuşsun. maşallah. Allah tamamını erdirsin inşallah. bu arada dondurulmuş embriyolarda kahverengi leke bazende kanama şeklinde olabiliyor. bol bol dinlenmen gerek. ki benimde ilk gebeliğimde 7. haftamda olmuştu ve daha sonra 14.haftamda yoğun şekilde olmuştu ki şuan ikizlerim yanımda. korkma demeyeceğim çünkü kolay elde etmiyoruz ve olağan bu endişeler. sadece sakin olup dinlenmene bak. kuzun sana sıkı sıkı tutundu annesi melindam3535 umarım sendende güzel haberler alırız ve bu topik eski formuna seninld birlikte devam eder canım. Hayırlısı olsun inşallah. Allah yüzünü güldürsün. amayaa sende almışsın meleklerini. annesinin rahminde sıcacık olmuşlardır kazı çalışmalarını yapmışlardır da mutlu haberi vermek için bekliyorlardır burdayım diye hayırlısı olsun inşallah. fical sanırım sizde yumurta toplama aşamasındasınız inşallah güzel haberler sizden de alırız.

Evet canım cuma kontrolüm var önümüzdeki hafta başıda toplama olur sonrasını hiç bilmiyorum ne olucak taze transfermi dondurulmuşmu olucak Kaan hocaya bağlı hakkımda hakkımızda hayırlısı bakalım

bu arada benim transferim oldupunda yaşım 35 idi. ve amh:0.13 fsh yüksekti. inşallah bu toplamadan güzel sayıda embriyo elde edersiniz. hiçbir zaman morali bozacak şeylere uzun süre yer vermemeliyiz en azından.5-6 yumurtandan güzel sonuçlar çıkar inşallah. benim usg de en fazla 2 gözüküyordu. hayırlısı. olsun

Amin inşallah bitanem senin hikeyen umut oluyordu hep sorumumuz aynı yarın inşallah güzel haber veririm size

Evet duyduk cnim cok sukur Rabbime..saol canim moral verdin..amin ins canimm Rabbim tamamina erdirir ins..insan korkuyor genede gorunce cnm kanama Ya (evet tutundu cok sukur annesine kuzum benim..Rabbim seninde evlatlarina saglikli hayirli omurler wersin.isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasib etsin aminnn

Merhaba arkadaşlar pazartesi Kaan hocada kontrolüm vardı 5-6 yumurta var dedi 11-12 mm arası dün kan verdim e2 bugün sonucu aldım 157 ne kadar düşük telaş ve endişe yaptım yarın sabahtan gidip e2 baktırcam öğleden sonra sonuç çıkıyor zaten çok berbatım sanırım tedavim iptal olucak zaten cuma kontrolüm var hayırlısı olsun keşke önce anne olup menepoza girseydim 2.ci evliliğim de ilk tüp denemem sanırım hüsranla sonuçlanacak gibi görünüyor halbuki dünyanın en iyi adamıyla evliyim ve baba olmayı dibine kadar hak eden bir eşim var eşimin üzülmesini hiç istemiyorum deli gibi baba olmak istiyor bir okadarda ben bu adama çocuk vermek istiyorum ama Hak ne diyor bilmiyorum

Rabbim tez vakitte nasib etsin cnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…