Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar selammm.benimde yumoslar donduruldu.bugun gttik merkeze.e2 werdim guzel ckti deger.ama ben eylulde istedim transferi abimin dugunu nedeniyle.varmi benim gibi yaptiran boyle?sizce sansim duser mi aynimi?

Kizlar selammm.benimde yumoslar donduruldu.bugun gttik merkeze.e2 werdim guzel ckti deger.ama ben eylulde istedim transferi abimin dugunu nedeniyle.varmi benim gibi yaptiran boyle?sizce sansim duser mi aynimi?
Ben varım benim de donduruldu safra kesesinde çamur ve iltahap çıktı pazartesi günü safra kesesi için kontrolum var ama ben eylülü düşünüyorum Kaan hocayla pazartesi gününkü sonucuma göre konuşucam.eylül için değisen bişey olacağını sanmıyorum sen konuştun mu Kaan hocayla

bende varım benim embriyoların biri 2016 yılı 25 ekimde, diğeri 16 Aralıkta donduruldu. benimde araya era testi falan girdi, kist oldu ertelendi falan derken bu zamanı gördük. erayı 22 nisan da oldum,10 gün kanamam oldu hafif hafif. ma regl olmadım sonrasında. bana dr 2. reglinde gelirsin demişti. muhtemeln ben ilk reglimi haziran da ikincisini temmuzda olurum diye düşünüyorum ve bende eylülde transfer yaptırıcam. şans düşmez 5 yıl boyunca aynı şartlarda saklanabiliyor embriyolar diye biliyorum....

Canım era testi ne oluyor?

Rahatladim cnim saol.kaan beyde boyle dedi cnku.nzaman miralini kendini ii hssttin ozaman gel dedi

Knustum cnm.defalarca sordum eger suan derseniz hemen koyalim dedim ama 2 ay sorda olur hcbisecik olmas derseniz size guvenirim dedim.bana guven dedi.nzaman iii hissettin ozaman gel dedi.sans asla degismez ddi.safra kesesinde iltijap ve tasi kim gordu kaan beymi

Canım era testi ne oluyor?
Era testi cok defa deneyip basari elde edilmezse transfer gununde mi bir hata yapiliyor, vucut o gun yapilan transferi kabul etmiyor mu diye yapilan bir test. Bunun yani sira 283 adet genin durumu inceleniyor. Kaan beyde ilk denemem ama toplamda 5.denemem oldugu icin yaptirdim. Bin euro da bedeliydi ben yaptirdigimda. Degismemistir muhtemelen tatlim

Hayır canım Kaan bey görmedi karın ve sırt agrısıyla acile kaldırıldım herşey orda ortaya çıktı yumurta toplamadan 1 hafta sonra oldu pazartesi günü kontrolde geçip gecmediği belli olacak sen Kaan hocaya güven birşey olmaz dediyse olmaz düğünden sonra rahat rahat bebişlerini alırsın görümcesin oynamadan olmaz

Canım benimde 1 tüp bebek denemmem var 8 embriyo transfer edildi 4 seferde ama olmadı. Benimde kaan beyde ilk denemem sen 5 kez mi toplattın yumurtaları ?

Kızlar herkese iyi akşamlar benim 1 kez denemem var ve 8 embriyo transfer edildi fakat gebelik oluşmadı. Bu kez kaan beyle yola devam ediyorum 9 embriyom oluştu bağışıklık düzenleyici haplar verdi haftaya transfer olucak Allahın izniyle. Aranızda bağışıklık için hap kullanıp hamile kalan var mı?

Gecmis olsun kuzum.ins gecmistir.ins vesilemiz olur kaan bey.seninde benimde hepimizinde..tabiya gorumceyim ben

Canım benimde 1 tüp bebek denemmem var 8 embriyo transfer edildi 4 seferde ama olmadı. Benimde kaan beyde ilk denemem sen 5 kez mi toplattın yumurtaları ?
1 tüp bebek denemesi, 8 embriyo 4 seferde diyosun....
anladığım kadarıyla sen 1 doktora gitmişsin, tek yumurta toplanmasında 8 embriyon oluşmuş 2 şer tane 4 defa da transfer yapmış.... yani sen aslında 1 tüp bebek yapmamışsın sen daha önce 4 kez tüp bebek denemişsin canım. yumurta toplatma sayısı değil kaç kez transfer yaşadığın belirler kaçıncı tedavin olduğunu tatlım.... hayırlısı olsun senin içinde...

benim fazla yumurtam oluşmuyor her defasında 2-3 oluşuyor ancak. dolayısıyla da her defasında oluşanı transfer ettirdim yani şöyle ki benim ilkinde 1 embriyom vardı 2. gün transfer edildi tutmadı, ikincisinde doktor değiştirdim bursa da fakültede denedim 2 embriyom olmuştu 5. gün ikisi de transfer edildi olmadı, 3.tedavimde rapor geçen özel bir hastanede başka bir doktora gittim 3 embriyom oluştu 5. gün ikisi transfer edildi olmadı ve aynı doktorda 4. tedavimde 1 embriyom oluştu 3. gün transfer edildi kimyasal gebelik yaşadım.

Evet doktorumu değiştirdim kaan beyden şimdi çok memnunum Allah yardımcımız olsun sende çok zorluk yaşamışsın şimdi nasıl bir tedavi uygulanıyor?

Evet doktorumu değiştirdim kaan beyden şimdi çok memnunum Allah yardımcımız olsun sende çok zorluk yaşamışsın şimdi nasıl bir tedavi uygulanıyor?
şöyle ki, 2 donmuş embriyom var. eylül gibi transfer yapılacak. geçen yıl ağustosdan beri kaan beye gidiyorum. 2 kez yumurta toplama yapıldı. her defasında birer embriyo elde edildi. arada histeroskopi yapıldı. en son era testi yapıldı. bakalım kısmet artık

6.tüp bebek tedavim için uygun fiyata zeytinyağı satıyorum, izmir torbalının asit oranı düşük saf zeytinyağlarım, kilosunu 16 liradan vericem, 5 litresi 80 tl, izmir içi elden teslim ederim,

Eklentiler

• image.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…