Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar selam.kaan beyle tedaviye devam.bugun 8.ignemi attim fostimon ve merional toplam 225 doz ikisi.dun ve bugun ssaat 12de orgalutron vuruldum yumurtalarin catlamamasi icin.catlamaz dimi yumurtalar?birde afedersiniz boyle baya seffaf uzayan akinti geliyor normal mi bu?

Kizlar selam.kaan beyle tedaviye devam.bugun 8.ignemi attim fostimon ve merional toplam 225 doz ikisi.dun ve bugun ssaat 12de orgalutron vuruldum yumurtalarin catlamamasi icin.catlamaz dimi yumurtalar?birde afedersiniz boyle baya seffaf uzayan akinti geliyor normal mi bu?
Canım bende dün senin gibi 8. iğnemi oldum bugün öğlen orgaluyran kullanıcam hatta kaan bey yokmuş ismail bey yumurtalara bakıcak senin gibi pkolıyım bende de akıntı var ☺️ Seninde kontrolün bugün mü?

arkadaşlar sizlere bir sorum olucak daha önce bende kaan beyin hastasiydim. 2de tup denenmem oldu.ama kaan bey hiç benim fsh baktirmadi yani ben tabi yaptırdılar ama kaan bey bakmadı .sadece adetliyken usg ile baktı rezervinin iyi olduğunu söyledi.yanlış hatırlamıyorsam.8.78cikmisti rezervim hatta artık kimseye yapmıyoruz .biz bu testleri 5yil önce yapıyorduk dedi.sadece usg yeterli bize dedi.bu ayda adetim çok düzensiz olunca acaba fsh dolayi mi diye düşündüm sizlere de yapiyormu yoksa benim gibi bkmiyomuydu

Canım bende dün senin gibi 8. iğnemi oldum bugün öğlen orgaluyran kullanıcam hatta kaan bey yokmuş ismail bey yumurtalara bakıcak senin gibi pkolıyım bende de akıntı var ☺️ Seninde kontrolün bugün mü?

Evet tatlim bugundü.yani dündu diyelim.pazara girdik artik.sende ordaydin dün yoksa?

Heyyyy kızlar bende burdayım uzun bir aradan sonra şöyle bir göz atayım dedim ne güzel günlerde beraber ağladık beraber güldük kimimizin hamilelikle sonuclandi kimimiz olumsuz sonuç aldık ve hiç bir zaman umudumuzu yitirmedik ve yasanan olumsuzluklari hic bir zaman doktorumuz abimiz kaan beye ve ekibine yüklemedik onlar bizin icin elinden geleni en dogru sekilde yaptılar taktir-i ilahi nasip etti ve nasip etmedi bu güzel duyguyu yasamamiza cunkü onlar bu yolda bize araciydılar bende cok uzuldum kaan bey hakkindaki acimasiz elestitileri suclamalari okuyunca ve suan sanki daha umutlu daha ılımlı okuduklarım bu beni sevindirdi .Oğluşum şu an 19 aylık rabbim isteyen herkese nasip etsin lütfen umudunuzu yitirmeyin Allah ol derse olur hepinize bu yolda kolayliklar diliyorum

nasıl geçti yumurta toplaman ? ben de senın ve lolita555 lolita555 nın arkasndan geliyorum.İğnelerime başladım dün.

Elimde son kullanma tarihi bu ay olan hiç açılmamış gnol f450 var, 200₺ vericem, benim tedavim birkaç sabra başlıcak bu yüzden ücretli veriyorum, izmirden isteyen olursa elden teslim ederim
Birde son kullanma tarihi2018 olan Meriınal 4 kutu iğne hiç açılmamış, hepsini 100 ₺ vericem

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 54
  • image.jpg
    image.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 49
Elimde son kullanma tarihi bu ay olan hiç açılmamış gnol f450 var, 200₺ vericem, benim tedavim birkaç sabra başlıcak bu yüzden ücretli veriyorum, izmirden isteyen olursa elden teslim ederim
Birde son kullanma tarihi2018 olan Meriınal 4 kutu iğne hiç açılmamış, hepsini 100 ₺ vericem
canim sen kaan beyin mi hastasiydin. en son tedavideydin şimdi ne asamadasin?herşeyin hayirlisi

X