Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım beklemedeyim şu anda cuma gunu transfer oldu bugun 7.gunum be evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.Günler geçmiyor kizlar.Siz bu süreçte neler yapmistiniz?
ben 15. gün sabah yaptım canım..
Nasıl sabrettın dersen orasını hiç sorma :)
Erken yapmayayım da cıkmaz falan üzxülürüm diye telkın ettım kendımı :)

Merhaba kizlar, irenbede imsi ve cgh yöntemler mi var mi ? bu arada burada bi aralar kaam beyi bayaga kotuluyorlardi simdi yine güzel seyler yazılır olmuş ne güzel:)

Merhaba
Kaan bey hastasıyım bende ... salı günü yumurtam toplandı 9 tane , 8 tanesi döllenmiş ... cuma günü yani yarın teansferim var bekliyorum işte ... çukulata kistim var bakalım nolacak ... transfer olacak olanlar var mı kaan beyin hastalarından ?ya da tavsiye vermek isteyen olursa sevinirim sevgiler ❤️

Merhaba
Kaan bey hastasıyım bende ... salı günü yumurtam toplandı 9 tane , 8 tanesi döllenmiş ... cuma günü yani yarın teansferim var bekliyorum işte ... çukulata kistim var bakalım nolacak ... transfer olacak olanlar var mı kaan beyin hastalarından ?ya da tavsiye vermek isteyen olursa sevinirim sevgiler ❤️
merhaba cnm tedavin hayirli olsun. ilk deneme mi? kistin kac cm? cikolaga kistin için özel bi tedavi vs uyguladimi kaan bey?

Çukukata Kist 5-6 cm den 2 cm kadar düştü menapoza soktular 3 ay ve doğal beslendim verdiği vitaminleri kullandım ...ilk tüp bebek denemem
bana da baskilayici tedavi uygulandi 2buçuk ay benim kistler 3cm, 2cm ve 1cm di az bi küçülme oldu ama malesef olgun yumurta sayimi azaltti baskilayici tedavi :KK43: bu benim 3. denemem medicalparkta deniyorum ben, kaan beye gitmeyi de düşünüyordum bi ara. insallah pozitif sonuclar aliriz. benim de 2 tane 3.gün embriyosu kondu bu sefer.

Kizlar sizlere bir sorum var.irenbede kaan beyin hastasiyim.ve tup bebek yaptik ilk kez.yumurtalar 3.gunde donduruldu.neden 5.gun degilde 3.gun?herkese ayni mi yani 3.gun dondurulmasi?

Bana üçüncü gün nakil yaptı kalanları dondurdu salı kantestim vardı ... 9 uncu günde yani bugün idrar testi yaptım .. tek çizgi gördüm silikte olsa iz aradım ikinci çizgiden eser yok... genede umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ilaçlarıma aksatmadan devam edip salı günü kan testi sonuclatına kadar umut edicem

Herkese merhabalar. Ben de bu hafta Kaan beyde başlayacağım tedavime. Allah hepimizin dualarını kabul etsin kızlar. 3. Denemem olacak benim. Bundan önceki de Kaan bey de olmustu ama sonuç negatif. İyi bir dr ya umarım bu defa olumlu olur

X