- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.041
Canım bende dün senin gibi 8. iğnemi oldum bugün öğlen orgaluyran kullanıcam hatta kaan bey yokmuş ismail bey yumurtalara bakıcak senin gibi pkolıyım bende de akıntı varKizlar selam.kaan beyle tedaviye devam.bugun 8.ignemi attim fostimon ve merional toplam 225 doz ikisi.dun ve bugun ssaat 12de orgalutron vuruldum yumurtalarin catlamamasi icin.catlamaz dimi yumurtalar?birde afedersiniz boyle baya seffaf uzayan akinti geliyor normal mi bu?
Canım bende dün senin gibi 8. iğnemi oldum bugün öğlen orgaluyran kullanıcam hatta kaan bey yokmuş ismail bey yumurtalara bakıcak senin gibi pkolıyım bende de akıntı varSeninde kontrolün bugün mü?
Evet cumartesi oradaydım Nası geçti ?Evet tatlim bugundü.yani dündu diyelim.pazara girdik artik.sende ordaydin dün yoksa?
Evet cumartesi oradaydım Nası geçti ?
Benimde Allah kısmet ederse çarşamba gnü alınacak inşaallah hayırlı sonuçlar elde ederiz
Şuan neler kullanıyosun canım? Ben son 2 iğnemde kanatmaya başladım normal mi acabaIns canim ins.benden bigun sorada senin olucak demekki
Şuan neler kullanıyosun canım? Ben son 2 iğnemde kanatmaya başladım normal mi acaba
nasıl geçti yumurta toplaman ? ben de senın veCanım bende dün senin gibi 8. iğnemi oldum bugün öğlen orgaluyran kullanıcam hatta kaan bey yokmuş ismail bey yumurtalara bakıcak senin gibi pkolıyım bende de akıntı varSeninde kontrolün bugün mü?
Güzeldi çok şükür atlattım inşallah seninde güzel geçer canmnasıl geçti yumurta toplaman ? ben de senın velolita555 nın arkasndan geliyorum.İğnelerime başladım dün.
Canim kaan beyin muayene ucreti ne kadarGüzeldi çok şükür atlattım inşallah seninde güzel geçer canm
canim sen kaan beyin mi hastasiydin. en son tedavideydin şimdi ne asamadasin?herşeyin hayirlisiElimde son kullanma tarihi bu ay olan hiç açılmamış gnol f450 var, 200₺ vericem, benim tedavim birkaç sabra başlıcak bu yüzden ücretli veriyorum, izmirden isteyen olursa elden teslim ederim
Birde son kullanma tarihi2018 olan Meriınal 4 kutu iğne hiç açılmamış, hepsini 100 ₺ vericem