- 15 Ağustos 2010
- 36
- 28
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.081
Canım beklemedeyim şu anda cuma gunu transfer oldu bugun 7.gunum be evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.Günler geçmiyor kizlar.Siz bu süreçte neler yapmistiniz?Haydi hayırlı haberler ver inşallaaah :)
ben 15. gün sabah yaptım canım..Canım beklemedeyim şu anda cuma gunu transfer oldu bugun 7.gunum be evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.Günler geçmiyor kizlar.Siz bu süreçte neler yapmistiniz?
evet kendısı görüşüyor her soruyu sorup herşeyin cevabını verıyor ..Pazartesine ön görüşme için randevu aldım kaan bey kendisi mi görüşüyor avçcaba bilen var mı
Canım test yaptın mıCanım beklemedeyim şu anda cuma gunu transfer oldu bugun 7.gunum be evde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi.Günler geçmiyor kizlar.Siz bu süreçte neler yapmistiniz?
merhaba cnm tedavin hayirli olsun. ilk deneme mi? kistin kac cm? cikolaga kistin için özel bi tedavi vs uyguladimi kaan bey?Merhaba
Kaan bey hastasıyım bende ... salı günü yumurtam toplandı 9 tane , 8 tanesi döllenmiş ... cuma günü yani yarın teansferim var bekliyorum işte ... çukulata kistim var bakalım nolacak ... transfer olacak olanlar var mı kaan beyin hastalarından ?ya da tavsiye vermek isteyen olursa sevinirim sevgiler
bana da baskilayici tedavi uygulandi 2buçuk ay benim kistler 3cm, 2cm ve 1cm di az bi küçülme oldu ama malesef olgun yumurta sayimi azaltti baskilayici tedaviÇukukata Kist 5-6 cm den 2 cm kadar düştü menapoza soktular 3 ay ve doğal beslendim verdiği vitaminleri kullandım ...ilk tüp bebek denemem
Beta hcg kaç çıktı.Transfer sonrası 6 .günde Kan testi yapıldı E2 6050 çıktı hamilemiyimdir
canım? hamile misin sen gene? ikizler vardı senin bi dee, normal mi oldu yoksa:)) ayy çok sevindim sağlıkla gelsin meleğin yaa:))Beta hcg kaç çıktı.