- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.021
Kendimizi başka bir hastayla kıyaslamak yanlış. Belki sizin kullanmanız gerek bunu biz bilemeyiz ki. Hatırladığım kadarıyla bende kullanmıştım. Benimde embriyolar 3 haziranda dondurulmuş ama transfer ağustosta olmuştu. Kullandım ben. Yuvarlak kutudaki küçük hap sanırım değil mi?
Merhaba pazartesi çekildim rahim filmini cok rahat gecti tabi öncesindeki stresimi saymıyorum aglayarak girdim odaya ama korktugug gibi olmadi.Sen benden bi kac hafta ondesin ben de 2 mayista o dedigin ilaclara baslayacagim iletisimde olursak sevinirim ard arda tedavi surecimiz olacak belli ki...Cekildinmi peki sen nasil gecti?sorularina cewap buldunmusorsaydin cihazlariniz son model deilmi nie anestezi veriyonuz die???:)((
Merhaba pazartesi çekildim rahim filmini cok rahat gecti tabi öncesindeki stresimi saymıyorum aglayarak girdim odaya ama korktugug gibi olmadi.Sen benden bi kac hafta ondesin ben de 2 mayista o dedigin ilaclara baslayacagim iletisimde olursak sevinirim ard arda tedavi surecimiz olacak belli ki...
Evet cnm anestezili.yazdim ozelden numarami sana bu arada.Aynen ole olcak cnim.arkamdan gel sendeanestezilimi cekildin,?wtsabin warsa ordan knisalim burasi uzun is
öncelikle merhaba,hadi kızlar bize destek olun Kaan beyle olan tecrübelerinizi aktarın.İlk denemede pozitif olanlar ve tedavi olanlar bizi bilgilendirin lütfen.
çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş söylediklerinize katılıyorum Kaan bey soğuk gerçekten ama önemli olan bu süreci en doğru adımlarla geçirmek...İnşallah biz de sizin gibi güzel haberlerle geliriz sonunda gerçekten pozitif bakmamı sağladınız çok teşekkür ederim...öncelikle merhaba,
2015 yılının Haziran ayında kesişti yollarımız Kaan Hoca'yla. ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacaktık, Kaan Hoca'dan evvel kimseyle görüşmedik. Eşimde sprem morfoloji bozukluğu vardı, kontrol sırasında bende de yumurta rezervi azlığı olduğu görüldü. hemen vitamin takviyelerine başladık eşimle. daha sonra da benim iğnelerim başladı. yumurta toplama, histereskopi derken transferime 3 gün kala saframda taş olduğunu öğrendim. Kaan Hoca ameliyat olmamı, gebelik sırasında bir sıkıntı olursa ameliyatın riskli olabileceğini söyledi. uzatmiyim, ameliyatımı oldum, 1 ay sonra da transferim gerçekleşti. transferden 10 gün sonra şükürler olsun, hamile olduğumu öğrendim. Geçen Haziran'da oğlumu kucağıma aldım.
şimdi sizi daha çok ilgilendiren kısma geçiyorum.
Kendim sıcak kanlıyımdır, kendim gibi sıcak kanlı insan severim, herkes gibi:) ama Kaan Hoca'nın tedavi süresince genelde soğuk bir mizacı vardı. fakat her ne olursa olsun, ben her zaman Kaan Hoca'ya güvendim. bana lafı dolandırmadan, net ifadelerle anlattı herşeyi. şüpheye yer bırakmadı hiç. varsın çok muhabbet etmesin, işini doğru yapması benim için öncelikliydi. attığı adımlar, ince eleyip sık dokuyan eşimde bile bir güven yarattı. sanırım ona güvendiğimden, her zaman çok umutlu ve pozitiftim. hatta eşim bir keresinde, canım bak illa pozitif çıkıcak diye bir şart yok, tutmayacabileceğini de unutma demişti bir kere, çünkü o kadar umutluydum. sanırım dr.uma güvenmek ve benim pozitif yaklaşımım da ilk seferdeki tedavimizin sonuçlanmasında etkiliydi. sonuç olarak, oğlum şimdi 10,5 aylık, nerdeyse yaşına girecek ve ben her günümü şükrederek, bu yolda çaba gösterenleri dualarıma katarak geçiriyorum. Allahım isteyen herkese, hayırlısıyla nasip eder inşallah...
soracaklarınız varsa, arada girdiğimde cevaplarım arkadaşlar. Allah yardımcınız olsun inşallah
Pko olduğunu Kaan bey biliyormu?Kizlar selam.kaan beyle tup bebege basladik.3.ignemi oldum bugun.fostimon 150 ve merional 75 karistirip vuruyorum.ben polikistik overim.suan 8gunluk ignem war devami gelicek sanirim.ama korktugum bisi war pkolularda fazla doz ohss sendromuna yol aciyor.benim gibi pko olan varmi?ve bu dozda igne vurulan?
senin hamilelik takvimini yerim. Canım benimmmmm:) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.Pko olduğunu Kaan bey biliyormu?
Ben daha önce farklı bir hastanede tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatif birde yetmezmiş gibi ohss oldum 1 hafta hastanede yattım o acı tarif edilemez hayatımın en kotu 1 haftası yaşadım. Kaan beye bu durumu anlattigimda bana asla ohss olmayacağını garanti veriyorum dedi. Ve dediği gibi olmadimda o gerçekten çok ilgili ve işini çok iyi yapan bir doktor
canim sana katılıyorum.eğer fikirlerimizi özgürce soyleyemiceksek peki bu kadınlar kulübü niye kuruldu.olumlu alan arkadaşlar sadece kendi pencerelerinden bakıyorlar.olumlu sonuçları paylaştığımız gibi olumsuz sonuclari da paylasicaz.lütfen birbirimizin fikirlerine saygı duyalim.saygı çerçevesinde elestirilerimizi yapalım.Arkadaşlar 2 gün ceza aldık diye bir çok arkadaş gelmiş ,çok da çirkin üsluplarla yazmış da yazmış.Kin tutan azınlık demeler,çemkirmeyin demeler,bu sayfa sahipsiz değil hadi bakalım falan şeklinde kaba dayı üsluplar sizler gibi anne Yada anne adayı insanlara yakıştıramadım doğrusu.Herkes olumlu olumsuz görüşünü yazabilir elbette.Siz de yazacaksınız biz de yazacağız.İnsanlar bir merkezi ve doktoru araştırırken iyi yorumları da kötü yorumları da okuyup kendileri karar verebilirler.Bu kimseyi karalama kampanyası değil.Sizin sandığınız gibi sadece negatif sonuç alıp kinle yazılmış konular değil.Bu kadar basit değil.Eğer düzgün okumuş olsaydınız hiç birimizin yazdığı konunun negatif almakla ilgili olmadığını anlardınız.Yanlış tedavi uygulandığı İçin başarısız olunmasına idi tepkiler.Ancak sizler Bunca üzüntü yaşamış olan insanları anlamak yerine savaş açıyorsunuz.Resmen kişilere saldırır ve tahrik eder tavır ve söylemleriniz var.Kendi adıma derdim kimseyle polemik yaşamak değil.Ben bu merkez ve doktordan hiç memnun kalmadım,hayatta yaşamak istemeyeceğim hatırlamak dahi istemediğim çok üzücü olaylar yaşattılar bana.Bu konuyla ilgili düşüncelerimi ve yaşadıklarımı da buradan hiç kimseye ne doktora Ne de hastalara hakaret etmeden dile getirdim.Sizlerin içinde de ne mutlu ki güzel şeyler yaşayanlar da olmuş söa bunu dile getirme şeklimiz bu olmamalıydı.Karşınızdaki kadınların içinde bulunduğu durumları da göz önünde bulundurun lütfen.Bizim hala gözümüzde yaş bir umut bir hayal bebek sahibi olmayı düşlerken sizler bir anda ortaya çıkıp haydi halay çekelim,haydi bu kötü tecrübe yaşamışları püskürtelim şeklinde yaklaşmanız herşeyden öte bir kadın olarak bir insan olarak kimseye yakışmaz.Madem burayı takip edenleri çok düşünüyorsunuz Siz kutlama yaparken burada dağa Yen'i negatif sonuçlar almış olup yas tutan arkadaşları da düşünün.Seviyeyi aşağıya çekmezsek eğer burada herkes birbirine faydalı olabilir.Olumsuz düşüncelerini paylaşanlar kendi duygularını paylaştı aranızdan bazılarının yaptığı gibi karşı tarafı tahrik etmeye yönelik davranmadı.Polemik olmasın diye kimseden alıntı yapmadan yazdım yazacaklarımı siz de öyle yaparsanız konu tartışmaya dönüşmez.Aksi taktirde cevap hakkı doğuyor.Olay çirkinleşmesin.Üzüntüsü olan insanlara da biraz anlayış vs saygı gösterilsin lütfen.
Pko olduğunu Kaan bey biliyormu?
Ben daha önce farklı bir hastanede tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatif birde yetmezmiş gibi ohss oldum 1 hafta hastanede yattım o acı tarif edilemez hayatımın en kotu 1 haftası yaşadım. Kaan beye bu durumu anlattigimda bana asla ohss olmayacağını garanti veriyorum dedi. Ve dediği gibi olmadimda o gerçekten çok ilgili ve işini çok iyi yapan bir doktor
Canımsınsenin hamilelik takvimini yerim. Canım benimmmmm:) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.