Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Aynen cnm o hap.mavi renkli hatta.aynen bende knusup agustosta isticem transferi cnim.

Cekildinmi peki sen nasil gecti?sorularina cewap buldunmu sorsaydin cihazlariniz son model deilmi nie anestezi veriyonuz die???:)((
Merhaba pazartesi çekildim rahim filmini cok rahat gecti tabi öncesindeki stresimi saymıyorum aglayarak girdim odaya ama korktugug gibi olmadi.Sen benden bi kac hafta ondesin ben de 2 mayista o dedigin ilaclara baslayacagim iletisimde olursak sevinirim ard arda tedavi surecimiz olacak belli ki...

Aynen ole olcak cnim.arkamdan gel sendeanestezilimi cekildin,?wtsabin warsa ordan knisalim burasi uzun is

Arkadaslar suan kaan beyde tedavi goren veya tedavi gormus olan arkadaslar watsapp grubu acalim knusalim.pozitifi gorenler bize umut olunnnnnn

Lütfen şu uyarıyı okur musunuz?

WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

hadi kızlar bize destek olun Kaan beyle olan tecrübelerinizi aktarın.İlk denemede pozitif olanlar ve tedavi olanlar bizi bilgilendirin lütfen.
öncelikle merhaba,

2015 yılının Haziran ayında kesişti yollarımız Kaan Hoca'yla. ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacaktık, Kaan Hoca'dan evvel kimseyle görüşmedik. Eşimde sprem morfoloji bozukluğu vardı, kontrol sırasında bende de yumurta rezervi azlığı olduğu görüldü. hemen vitamin takviyelerine başladık eşimle. daha sonra da benim iğnelerim başladı. yumurta toplama, histereskopi derken transferime 3 gün kala saframda taş olduğunu öğrendim. Kaan Hoca ameliyat olmamı, gebelik sırasında bir sıkıntı olursa ameliyatın riskli olabileceğini söyledi. uzatmiyim, ameliyatımı oldum, 1 ay sonra da transferim gerçekleşti. transferden 10 gün sonra şükürler olsun, hamile olduğumu öğrendim. Geçen Haziran'da oğlumu kucağıma aldım.

şimdi sizi daha çok ilgilendiren kısma geçiyorum.

Kendim sıcak kanlıyımdır, kendim gibi sıcak kanlı insan severim, herkes gibi:) ama Kaan Hoca'nın tedavi süresince genelde soğuk bir mizacı vardı. fakat her ne olursa olsun, ben her zaman Kaan Hoca'ya güvendim. bana lafı dolandırmadan, net ifadelerle anlattı herşeyi. şüpheye yer bırakmadı hiç. varsın çok muhabbet etmesin, işini doğru yapması benim için öncelikliydi. attığı adımlar, ince eleyip sık dokuyan eşimde bile bir güven yarattı. sanırım ona güvendiğimden, her zaman çok umutlu ve pozitiftim. hatta eşim bir keresinde, canım bak illa pozitif çıkıcak diye bir şart yok, tutmayacabileceğini de unutma demişti bir kere, çünkü o kadar umutluydum. sanırım dr.uma güvenmek ve benim pozitif yaklaşımım da ilk seferdeki tedavimizin sonuçlanmasında etkiliydi. sonuç olarak, oğlum şimdi 10,5 aylık, nerdeyse yaşına girecek ve ben her günümü şükrederek, bu yolda çaba gösterenleri dualarıma katarak geçiriyorum. Allahım isteyen herkese, hayırlısıyla nasip eder inşallah...

soracaklarınız varsa, arada girdiğimde cevaplarım arkadaşlar. Allah yardımcınız olsun inşallah

çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş söylediklerinize katılıyorum Kaan bey soğuk gerçekten ama önemli olan bu süreci en doğru adımlarla geçirmek...İnşallah biz de sizin gibi güzel haberlerle geliriz sonunda gerçekten pozitif bakmamı sağladınız çok teşekkür ederim...

Meraba krc05 ne mutlu sana tatlim.pozitifi gormussun bizlerede dua et.
Bizde W whitechocolate09 arkadasimla kaan beyde tup bebege basladik.ben bugun 3.ignemi vurdum.whitechocolatede arkamdan geliyor yazin bana umut oldu.nasibimizde varsa olur ins.Rabbim nasib ederse.evladinizi Allahim size bagislasin.her insanin bi mizaci wardir kaan beyde oyle.ama dedigin gibi izledigi yol onemli bncede..sana bisi sorucam igneleri atarken yani attiktan sonra gobeginde sanki boyle bisiler patlar gibi oldumu? Yani hani igneden sora bugun gobegimde farkettim baloncuklar var gbi.umarim anlatabildim))yani gobegimi sikinca icerdeki yaglarin sesi gibi))

Kizlar selam.kaan beyle tup bebege basladik.3.ignemi oldum bugun.fostimon 150 ve merional 75 karistirip vuruyorum.ben polikistik overim.suan 8gunluk ignem war devami gelicek sanirim.ama korktugum bisi war pkolularda fazla doz ohss sendromuna yol aciyor.benim gibi pko olan varmi?ve bu dozda igne vurulan?

Pko olduğunu Kaan bey biliyormu?
Ben daha önce farklı bir hastanede tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatif birde yetmezmiş gibi ohss oldum 1 hafta hastanede yattım o acı tarif edilemez hayatımın en kotu 1 haftası yaşadım. Kaan beye bu durumu anlattigimda bana asla ohss olmayacağını garanti veriyorum dedi. Ve dediği gibi olmadimda o gerçekten çok ilgili ve işini çok iyi yapan bir doktor

senin hamilelik takvimini yerim. Canım benimmmmm:) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

canim sana katılıyorum.eğer fikirlerimizi özgürce soyleyemiceksek peki bu kadınlar kulübü niye kuruldu.olumlu alan arkadaşlar sadece kendi pencerelerinden bakıyorlar.olumlu sonuçları paylaştığımız gibi olumsuz sonuclari da paylasicaz.lütfen birbirimizin fikirlerine saygı duyalim.saygı çerçevesinde elestirilerimizi yapalım.

Tabikide biliyor canim pko oldugumu)bende iste ignelerin dozu yuksek olunca tirstim biraz ne yalan soliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…