Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar bugun ilaçlarımı evimin oradan aldım ilk defa herzaman hastanenin oradaki eczanelerden alıyordum.Eczanım bu ilaçlar hormon ilacı bunları kullanırken güneş koruyucu muhakkak kullanın çünkü lekelenme olur zaten açık tenlisin dedi ilaçlardan mı bilmiyorum ama büyük birkaç sivilce çıkıp yerleri leke gibi kalıyordu ve bugune kadar uyaran olmamıştı açık tenliyseniz dikkat edin arkadaşlar

alinnaa alinnaa merhaba canım bayağıdır giremiyorum biraz rahatsızım buara yazılanları okuyorum ama cevap yazamadım.Bugun kontrolum vardı herşey yolunda kalınlık 11 falan olmuş cuma transferim var Kaan Bey gülerek seni artık görmek istemiyorum yeni hastalar lazım inşallah bu son olur dedi inşallah bu son olacak ilaç takibi yapmaktan yoruldum valla.Griple uğraşıyorum inşallah cumaya geçer.@izmirplus canım inşallah sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşursun yılların özlemi varken ikiz olmuş tek olmuş bizim için hiç önemi yok hasretimiz son bulsun bize yeter allahım bana da nasip eder inşallah

Ay cok sevindim canim yaa, dikkat et kendine cok iyi bak... Benim onerim de bal, zencefilli limonlu cay. Insallah bekleyis sona erecek cnm, yavrularina kavusacaksin :dua: :dua: :dua: artik seninle birlikte gun sayip dua edecegiz cnm, cok heyecanli:dua:

A alinna İnşallah cnm bu son olacak, gribine atlatırsam daha güzel olacak,doğadan karışık bitki çayı aldım doktorda aspireks verdi şuan daha iyiyim.

alinnaa alinnaa merhaba canım bayağıdır giremiyorum biraz rahatsızım buara yazılanları okuyorum ama cevap yazamadım.Bugun kontrolum vardı herşey yolunda kalınlık 11 falan olmuş cuma transferim var Kaan Bey gülerek seni artık görmek istemiyorum yeni hastalar lazım inşallah bu son olur dedi inşallah bu son olacak ilaç takibi yapmaktan yoruldum valla.Griple uğraşıyorum inşallah cumaya geçer.@izmirplus canım inşallah sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşursun yılların özlemi varken ikiz olmuş tek olmuş bizim için hiç önemi yok hasretimiz son bulsun bize yeter allahım bana da nasip eder inşallah
Ayyy demek Cuma transferin var hadi bsjslım canım inşallah bu son olsun güzel haberlerini alalım :dua: çok geçmiş olsun,dünden beri ben de gribe yakalandım toparlanmaya çalışıyorum malum biz de h.sonu yola çıkıcaz pazartesi de istanbulda olacağız.hepimizin yüzü gülsün artık :anneadayı::emir_bebek::halay:

M medesa saol cnm cok az kaldı inşallah son olur cnm. Hasta olunmayacak gibi değil ki salgın var malesef.Umarım senin içinde herşey çok güzel olur görüşmeler içine siner bizede yaz bende çok merak ediyorum nasıl bir yol izlediklerini.Grip olduğum için prednolu kesti ve bu sefer neopogen 48 diye bir iğne ilave oldu tutunmaya faydası oluyormuş okuduğum kadarıyla inşallah faydası olur

M medesa saol cnm cok az kaldı inşallah son olur cnm. Hasta olunmayacak gibi değil ki salgın var malesef.Umarım senin içinde herşey çok güzel olur görüşmeler içine siner bizede yaz bende çok merak ediyorum nasıl bir yol izlediklerini.Grip olduğum için prednolu kesti ve bu sefer neopogen 48 diye bir iğne ilave oldu tutunmaya faydası oluyormuş okuduğum kadarıyla inşallah faydası olur
Yazacağım tabiki canım hiç merak etme:kahve: neopogen iğneyi 2.denemede ben de kullanmıştım.birini muayene günü birini de transfer günü olmak üzere 2 tane.senin de 2 tane mi yoksa kutu mu ?2 taneyse kutu alma boşuna , tek satan eczaneler var ben öyle almıştım

M medesa İki tane benimde canım bugun bitane aldım yaptırdım birde transfer günü yaptıracağım.Bulantı ve baş ağrısı yaptı bende sende de olmuşmuydu

gulfeda gulfeda saol canım bende inanıyorum bu sefer olacak inşallah, umarım senin görüşmelerinde iyi gecer gönlüne göre bi merkez bulursun bizide bilgilendirin görüşmelerden tedavilerden bizde bilelim diğer merkezlerde nasıl yol izleniyor
Tabi canım hiç bir zaman kimsenın moralini bozmak istemem aksine herkes iyi olsun isterim sizler isterseniz tabi paylaşırım tedavi süreçlerini sizlere de bilgi veririm azıcık faydamız dokunsa bile ne güzel birbirimize hiç birimizin işi kolay değil. Sebepsizi de pko su da myom u da bebek olmayınca her neden zor hiçbiri kolay değil

Arkadaşlar bugun ilaçlarımı evimin oradan aldım ilk defa herzaman hastanenin oradaki eczanelerden alıyordum.Eczanım bu ilaçlar hormon ilacı bunları kullanırken güneş koruyucu muhakkak kullanın çünkü lekelenme olur zaten açık tenlisin dedi ilaçlardan mı bilmiyorum ama büyük birkaç sivilce çıkıp yerleri leke gibi kalıyordu ve bugune kadar uyaran olmamıştı açık tenliyseniz dikkat edin arkadaşlar
Ya canım ben bu sivilceleri sordum kimse cevap vermedi ama normal sivilce de değil sanki sivilce yeri şiş oluyor sonra da yara aynı sey bende de var. Bunun için bir krem fln kullanan var mı acaba?

Ya canım ben bu sivilceleri sordum kimse cevap vermedi ama normal sivilce de değil sanki sivilce yeri şiş oluyor sonra da yara aynı sey bende de var. Bunun için bir krem fln kullanan var mı acaba?
Canlar ya bende de sivilcelerle oldu yüzümde ,sizin dediğiniz gibi yara gibi değil ama alnım falan pütür pütür yüzümde hep sivilce oldu.doğrusu ben hiç ilaçlara bağlamamıştım da eşimle akşamlar kabak çekirdeği yiyiyoruz ona suç bulmuştum:bicak: ilaçlardan olabilir mi diyorsunuz,hiç böyle düşünmemiştim.

Canlar ya bende de sivilcelerle oldu yüzümde ,sizin dediğiniz gibi yara gibi değil ama alnım falan pütür pütür yüzümde hep sivilce oldu.doğrusu ben hiç ilaçlara bağlamamıştım da eşimle akşamlar kabak çekirdeği yiyiyoruz ona suç bulmuştum:bicak: ilaçlardan olabilir mi diyorsunuz,hiç böyle düşünmemiştim.
Kesinlikle hormonlardan daha ben aşılama ile başladım şimdiden suratım ne hale geldi bi de sadece suratımda değil sırtımda gögüs dekolte bölgesinde ama en cok yüzümde. Tedavi görmediğim ay adetim yaklasınca oluyor ama az oluyor. Ama iğneleri kullanınca iki adet dönemi resmen iltihap akıyor suratımdan canım yanıyor

gulfeda gulfeda M medesa bende de çok sivilceler oldu.yüzümde yara gibi dekolte kısmında da çok fazla var.başaka dr arkadaşıma sormuştum.kullandığın ilaçlatdan dolayı dedi.bilhassa vitaminler b vitamini başta geliyormuş

gulfeda gulfeda M medesa bende de çok sivilceler oldu.yüzümde yara gibi dekolte kısmında da çok fazla var.başaka dr arkadaşıma sormuştum.kullandığın ilaçlatdan dolayı dedi.bilhassa vitaminler b vitamini başta geliyormuş
Canım ben o kadar kullanmıyorum aslında o vitaminleri söyle yapıyorum ilk zamanlar her gün kullanıyordum bu ara 3-4 günde bir kullanıyorum. Çok vitamin almanın da zararı var sonucta ölçüm yapılmadan sürekli vitamin almak da zararlı. Ama kesinlikle vitaminden değil bnmki Kaan bey ile tedaviye başlamadan vitamin kullanmadan önce bu iğnelerden olunca o zaman da resmen yüzüm vücudum 2 regl dönemi boyunca iltihap akıttı resmen. Aslında bu ilaçların iğnelerin etkisini vücuttan atmak temizlemek için bir sey yapılamaz mı? Bilgisi olan var mı nasıl temizleyeceğiz içimizi?

Öncelikle çok teşekkür ederim.gerçekten çok zor süreçlerden geçiyoruz pskoljk olarak da çok yıpranıyoruz.soru işaretlerini anlayabiliyorum ama böle tepkiler açıkçası beni de çok şaşırttı.gerçekten çok fazla korkularım var.sizin kaç haftalık acaba?benim nasipse pazartesi tam 10 hafta olucak.perşembe refik beyle tanışıcaz.hiç sohbet etme şansımız olmadı ama iyi birine benzio.güleryüzlü.tekrar şu korku meselesine gelirsek hergün kendimle mücadele ediyorum.sakın kötü düşünme kötüyü çağırma diye.ama ister istemez hep trdirginim.15 aralıkta küçük bi kanamam oldu.o tarihten beri de kaan bey yatcaksın dedi.sadece yatıyorum ve malesef ki galiba daha çok kuruyorum kafamda.karın ağrısa bile hemen kanamam mı oldu die bakıyorum.ve inanın bu korkuları nasıl aşıcam bilmiorum.üstüne bu kadar düşünmek istemiyorum.ilk gebeliğimden dolayı pozitif haberini aldığımızda doğru dürüst sevinemedim bile.kaan beyle ilgili olarak da söylediğiniz gibi işine gerçekten çok güveniyorum.(birde ilk denememizde dolandırıldığımızı düşünürsek!!)bizim kaan beyle 2. denememiz.her iksinde de hamile kaldım.diğreinde kese randevusnda bebeğin olmadığını gördük.yani kese oluşmş ama bebek yoktu.bizden de bişiler istedi genektik gibi bizede söyledi baştan isteyemm maliyetli diye çünkü bende demiştim başta yapsaydık die.şimdi oksabar kullanıyorum hergün.dün itibariyle ilaçlarımızdan bandmzdn kurtulduk :)

allah kucağınıza sağlıkla shatle almayı nasip etsin.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Canım yazamadan edemiycem. Ben de kaan beyin hastasıyım ara ara buraya girip yazdıklarınızı okuyorum i. şu an 3,5 aylık kızım beşiğinde uyuyor çok şükür. Seni o kadar iyi anlıyorum ki doğuma girdiğimde bile bir bebek dünyaya getirebileceğime inanmıyordum görünce şok oldum diyebilirim :))) inan 9 ay boyunca her anı zehir ettim kendime ilk 3 ay düşücekmi korkusu 4. Aydan sonrada erken doğum korkusu sarmıştı 20. Haftada yalancı doğum sancılarım başladı ki bu herkeste olabilir ama bendeki tamamen hayal kasılmalardı :))) her gün nst ( kasılma ölçen cihaz) ye giriyordum doktorumdan habersiz ki nst 32. Haftada çekilmeye başlıyor en son 27. Haftada stresten gebelik tansiyonuna yakalandım. 29. Haftadan 38+5 e kadar annemde yattım hayalini kurduğum bebek odasını almaya bile gidemedim. Ayağa kalktığım an tansiyonum 15 e fırlıyordu. Eşimle annem yaptılar bebek alışverişini. Şimdi o kadar pişmanım ki belki 2. Çocuğu yapmıycam ve bir daha öyle harika bir dönemi yaşama fırsatım olmıycak. Ne olur üzme kendini 10. Haftadan sonra düşmesi çok zor. Bu arada ikili tarama testinde de stresten asırı mide bulantısı olmuştu ve yine 4 gün hastanede yatmıştım :))) demem o ki lütfen hamileliği kendine zehir etme şimdi o kadar çok istiyorum ki o günlere dönmeyi çünkü ben hamilelik yaşayamadım:KK43: ne zaman istersen aklına takılan şeyleri sorabilirsin. Sağlıklı doğum diliyorum canım

Canım yazamadan edemiycem. Ben de kaan beyin hastasıyım ara ara buraya girip yazdıklarınızı okuyorum i. şu an 3,5 aylık kızım beşiğinde uyuyor çok şükür. Seni o kadar iyi anlıyorum ki doğuma girdiğimde bile bir bebek dünyaya getirebileceğime inanmıyordum görünce şok oldum diyebilirim :))) inan 9 ay boyunca her anı zehir ettim kendime ilk 3 ay düşücekmi korkusu 4. Aydan sonrada erken doğum korkusu sarmıştı 20. Haftada yalancı doğum sancılarım başladı ki bu herkeste olabilir ama bendeki tamamen hayal kasılmalardı :))) her gün nst ( kasılma ölçen cihaz) ye giriyordum doktorumdan habersiz ki nst 32. Haftada çekilmeye başlıyor en son 27. Haftada stresten gebelik tansiyonuna yakalandım. 29. Haftadan 38+5 e kadar annemde yattım hayalini kurduğum bebek odasını almaya bile gidemedim. Ayağa kalktığım an tansiyonum 15 e fırlıyordu. Eşimle annem yaptılar bebek alışverişini. Şimdi o kadar pişmanım ki belki 2. Çocuğu yapmıycam ve bir daha öyle harika bir dönemi yaşama fırsatım olmıycak. Ne olur üzme kendini 10. Haftadan sonra düşmesi çok zor. Bu arada ikili tarama testinde de stresten asırı mide bulantısı olmuştu ve yine 4 gün hastanede yatmıştım :))) demem o ki lütfen hamileliği kendine zehir etme şimdi o kadar çok istiyorum ki o günlere dönmeyi çünkü ben hamilelik yaşayamadım:KK43: ne zaman istersen aklına takılan şeyleri sorabilirsin. Sağlıklı doğum diliyorum canım
Allah bağışlasın yavrunu canım.merak ettim tedavin neydi yani problem neydi senin

Merhaba arkadaşlar, iki kere tüp bebek yapıldı, ikincisi tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durdu. Düşük oldu. Kaan bey genetik ve kan pıhtılaşması testlerini yaptır dedi. Henüz tam olarak test sonuçları çıkmadı ama pıhtılaşma ile ilgili olarak "protein s" değeri düşük çıktı. İrenbeye ilettim şimdilik çıkan sonuçları. Diğer sonuçlar tam olarak çıksın ona göre değerlendirilecek dedi Kaan beyin hemşiresi, ama protein s düşük çıktığından bi dahaki tedavide kan sulandırıcı olarak hem iğne hem hap kullanacaksınız dediler. Kan pıhtılaşması var diyebiliriz dedi. Keşke baştan bakılsaydı bu değerlere. İlk tedavide kan sulandırıcı olarak sadece ecopirin kullanmıştım. İkinci tedavide iğne kullandım. Kan pıhtılaşması olduğunda ilk üç aylık dönemde bebek ölümleri oluyor, çevremde bikaç tanıdıkta olmuştu onlar da kan sulandırıcı kullanmıştı sonrasında ve sağlıklı bebek doğurdular. Sonuçta o kadar emek para umut boşa gidiyor, daha en başta herkesten pıhtılaşma testlerini isteseler daha doğru olur bence. Devlette tüp bebek yaptıran arkadaşım var bütün testler yapılıyor.

pinaras_tki pinaras_tki Bende senin gibi dusunuyorum cnm, 1. negatiften sonra Kaan beye bu testleri sordugumda cok fazla parametre var hepsini arastirmaya kalkarsak tup bebek tedavisine gecemeyiz gibi bir cevabi oldu. Belki sonsuz tane test tamamlanamaz ama su genetik ve pıhtilasma testleri en azindan yaptirilabilir bence. Hatta ben dr. istemesede gidip deu hastanede yaptirdim. Sonucu da Kaan beye gosterdim. Ama bende protein s degil de baska bir parametre vardi adini hatirlayamadigim tam olmasi degerde degildi. Buna gore bende de hafif derecede pihtilasma problemi varmis. Dr da 2. denemede ecopirini yeterli gordu ki bana igne vermedi. Simdi 3. denemede igne ve vericem demisti. Yani kismet degilmis tatlim, bende sonuc vardi ama bu sanirim bu igne onlemini yeni denemeye basladi merkez. Ins. bir sonraki tedavin son olsun cnm.

Kizlar listemizi guncelledim. Duzeltmek, eklemek istedikleriniz varsa yazarsiniz. Bu listeyi olusturmaya basladigimiz tarihten itibaren tedavi gorenler ve alinan sonuclar var, onceden hamile kalan ya da negatif alanlarin isimleri yok.

Üye AdıYaşProblemKaçıncı denemeHangi aşamaTransfer tarihiTest tarihiSonuç
izmirplus izmirplus 29hipo hipo2.Bütün işlemler bitti13 Aralık23 AralıkHAMILE:anneadayı::KK200:
moonlovers moonlovers 29Sebepsiz Inf.3.Rahim kalınlaştırma20 Ocak30 Ocak?
H husem 30?2.Rahim kalınlaştırma??Bir dahaki sefere ins.
alinnaa alinnaa 36çikolata kisti3.transfer oncesi menapoz???
S sametuche 29çikolata kisti1.OPU oncesi menapoz???
amayaa amayaa 36rezerv azlığı5.2 opu işlemi bitti???
melindam3535 melindam3535 33rezerv azlığı+morfoloji8.ERA testi sonucu bekliyor???
melisyasemen melisyasemen 34çikolata kisti+rezerv azlığı?tedaviye hazırlık???

[/tr]
[td] M medesa [/td]
[td]37[/td]
[td]sağ tüp yok+sol tüp tıkalı[/td]
[td]2.[/td]
[td]Bütün işlemler bitti[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]30 Aralık[/td]
[td]Bir dahaki sefere ins. [/td]
[/tr]

X