-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.381
Bende memoriala gittigimde semra hanim kaan beyin verdigi hicbir ilaci vermedi tedavi yontemleri farkliZaten bu ilacı neye dayanarak kiste bağladı onu anlamadım.
Evet canım ama Bülent Tıraş ta kaan beyin verdiği ilacı günde 3 taneye çıkardı. Biesteron yumurta kalitesini arttırır diyor Bülent Tıraş. Yücel bey kist yapar diyor bu durumu Bülent Tıraş bilemeyecek mi bende onu anlamıyorum.Bende memoriala gittigimde semra hanim kaan beyin verdigi hicbir ilaci vermedi tedavi yontemleri farkli
Canım kbakma srnin sorunu görmemişim kesinlikle echomarda çektir sakın başka yerde çektirme üstelik ist.u düşünüyorsun. Ben karar veremedim ya çok kararsızım memorial da çok olumlu alan var ama bülent tıraş da çok bilinen bir dr bilemiyorum kafam karısıkBen dün giremedim çok yoğundum.neler olmuş.ben de rahim filmim yok isterler mi acaba nerde çektirsem diyordum.onların yönlendirmesiyle bırakayım bari.teşekkürler arkadaşım.aklımıza soru gelince bol bol rahatsız ederiz seni.sen karar verebildin mi?
Canim bulent beyle ilgili yorum yapamam hic bilmiyorum ama semra hanimda tedavi oldugum icin o hicbirsey kullandirmamisti ki dedigim gibi kaan beyde 5 yumurta toplandi 2 si dollendi.semra hanimda 11 tane toplanti 9 u dollendi 7 side 5. gune gittiEvet canım ama Bülent Tıraş ta kaan beyin verdiği ilacı günde 3 taneye çıkardı. Biesteron yumurta kalitesini arttırır diyor Bülent Tıraş. Yücel bey kist yapar diyor bu durumu Bülent Tıraş bilemeyecek mi bende onu anlamıyorum.
Canım ne mutlu sana ,darısı başımıza Yumurta arttırmak için ekstra bişeyler yaptın mı yoksa doğal olarak mı bu kadar arttı?Canim bulent beyle ilgili yorum yapamam hic bilmiyorum ama semra hanimda tedavi oldugum icin o hicbirsey kullandirmamisti ki dedigim gibi kaan beyde 5 yumurta toplandi 2 si dollendi.semra hanimda 11 tane toplanti 9 u dollendi 7 side 5. gune gitti
Aminn canim insallah vallahi hicbirsey yapmadim ben ameliyat oldum sonra regl oldum ista gittim hatta gitmeden arkadaslarimla yemek yedik icki sigara saldim cayira durumu oldu ben hic gobal f kullanmamistim belki ondandirCanım ne mutlu sana ,darısı başımıza Yumurta arttırmak için ekstra bişeyler yaptın mı yoksa doğal olarak mı bu kadar arttı?
Korkmasin gozun negatiften sonra sonucta vucutta o kadar ilac var belki onlar yapiyordur bende cikolata kisti oldugu icin hep devam ederdi o kahvelikler 3-4 gun daha reglim bittikten sonraKızlar adetim biteli 8 gün oldu ama ben iki gündür yine regli gibiyim,ilaçlardan mı böyle oldu dersiniz?aranızda benzer şeyler yaşayanlar olmuştu yanılmıyorsam,panik yapmayayım dimi?
normal şekerim endişe etme... ilk bir kaç ay olabiliyor. ben de olmadı ama yaşayanlar çok okudumKızlar adetim biteli 8 gün oldu ama ben iki gündür yine regli gibiyim,ilaçlardan mı böyle oldu dersiniz?aranızda benzer şeyler yaşayanlar olmuştu yanılmıyorsam,panik yapmayayım dimi?
Merhaba ben ikinci negatifimden sonra bir kaç gün içinde regli oldum bitti şuan üzerinden tam 38 gün geçti hala regli olmadım vücudum dengesizlesti bugün aradım Irenbeyi ne oluyor bana diye hemşire gelin ilaç verelim dedi ilaçlardan karaciğer değerlerim yükseldi içmek istemiyorum ama bir yandan da bütün düzenim bozuldu. Yani benim durumumda bu şekilde sanırım herkeste başka etkiler oluyor. Biraz daha bekleyip gideceğim kontrole sanırım. Tedavi nedeniyle hormonlar bozulabiliyormus ve kist olusabiliyormusKızlar adetim biteli 8 gün oldu ama ben iki gündür yine regli gibiyim,ilaçlardan mı böyle oldu dersiniz?aranızda benzer şeyler yaşayanlar olmuştu yanılmıyorsam,panik yapmayayım dimi?
Canım sana da çok geçmiş olsun.bir şekilde dengelerimiz bozulmuş,inş senin de kendiliğinden düzene girsin.ben de daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum iyice dengemiz düzenimiz bozulduMerhaba ben ikinci negatifimden sonra bir kaç gün içinde regli oldum bitti şuan üzerinden tam 38 gün geçti hala regli olmadım vücudum dengesizlesti bugün aradım Irenbeyi ne oluyor bana diye hemşire gelin ilaç verelim dedi ilaçlardan karaciğer değerlerim yükseldi içmek istemiyorum ama bir yandan da bütün düzenim bozuldu. Yani benim durumumda bu şekilde sanırım herkeste başka etkiler oluyor. Biraz daha bekleyip gideceğim kontrole sanırım. Tedavi nedeniyle hormonlar bozulabiliyormus ve kist olusabiliyormus
Biz sanırım seninle aynı günde negatif almıştık canım bende aynı durumdayım negatif sonrası adet oldum ve 37 gün oldu nerdeyse çıldırmak üzereyim ödem oldu vucüdumda üçüncü negatifim bu benim diğer ikisinde hiç böyle bişey yaşamamıştım pazartesiye kadar bekleyip doktora giderim diye düşünüyorumMerhaba ben ikinci negatifimden sonra bir kaç gün içinde regli oldum bitti şuan üzerinden tam 38 gün geçti hala regli olmadım vücudum dengesizlesti bugün aradım Irenbeyi ne oluyor bana diye hemşire gelin ilaç verelim dedi ilaçlardan karaciğer değerlerim yükseldi içmek istemiyorum ama bir yandan da bütün düzenim bozuldu. Yani benim durumumda bu şekilde sanırım herkeste başka etkiler oluyor. Biraz daha bekleyip gideceğim kontrole sanırım. Tedavi nedeniyle hormonlar bozulabiliyormus ve kist olusabiliyormus
Evet doğru aynı gün negatif almıştık ve yine aynı durumdayız demekki... benimde ödem oldu vücudum ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum, halsizim enerjim hiç yok bu arada bana irenbe den muayeneye gelmeden önce gecikme nedeniyle kanda gebelik testi yapın dediler eğer gideceksen aklında olsun ilaç verecekleri için garantiye almak istiyorlar sanırım...Biz sanırım seninle aynı günde negatif almıştık canım bende aynı durumdayım negatif sonrası adet oldum ve 37 gün oldu nerdeyse çıldırmak üzereyim ödem oldu vucüdumda üçüncü negatifim bu benim diğer ikisinde hiç böyle bişey yaşamamıştım pazartesiye kadar bekleyip doktora giderim diye düşünüyorum
Çok iyiyim canım atlattım gribi, şimdiden çok heyecanlıyım ilk defa böyle oldum ben inşallah olur bu sefermoonlovers canım nasıl oldun? İyi misin? Allah senden başlatıp, herkesin hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah
Evet canım devlet hastanesi yapmadı bana irenbe 25 tlye yapıomuş.ben tınaztepe hastanrsindenyaptırdım yakım die.sonucumu aldım.12.2 çıktı değer aralığı ise 9-15.ınr ise 1.04 onunda değer aralığı 0.8-1.24 sence norml mi.buarada çikolata kist hastasıyım ca125 değerim 50ydi 55 olmuş menopoz dönemimdeM medesa tatlım ben eğriçayır uzun zaman kullandım. siparişi telden verdim o zaman pazarlık yapabiliyorsun haberin olsun. 5 kutuda 100 tl indirim almıştım.... 600 yerine 500 ödedim....
biosteron ile ilgili de 3 aylık kullanımdan sonra ara verilmesi gerektiğini söylemişti bi dr. nette de okudum galiba.. 3 ay kullanınca 1 ay ara veriyorum ben. bu arada ben de şu an hiç ilaç kullanmıyorum. aslında geçen ay reglde kontrole gidecektim ama kar muhalefeti sebeiyle kaan beyle görüştüm şubat ayı regli ile gideceğim. muhtemelen era yaptıracak...
bi de bu genetik testler ile ilgili, devlet hastaneleri yani en azından eğitim araştırma hastanelerinde bu testler yapıldığından ve hastaların bir çoğu da bunu devlette yaptırdığından devlet 2 negatiften önce yapılmasını yasaklamış.... bu sebeple genelde en baştan bunu istemiyorlar, testlerin %80 ninde sorun çıkmıyor çünkü. bu da devlete yük olarak dönüyor. bu sebeple genetikleri en baştan isteyemezler.... kan pıhtılaşması kan testiyle anlaşılıyor ve o kadar da pahalı değil.... o bence de yaptırılmalı. bende taşıyıcıymışım, hep iğne oluyorum ve muhtemel çocuğumda kan pıhtılaşması sorunu olacak....
Umarım öyledir canım.bugün kist için tahlil yaptırdım ve değerim uükselmiş.bide knda pırtılaşma için yaptırdım aonuçları için arıcam irenbeyi.çok moralim bozulduTugcecim bende de var cnm cikolata kisti 2 tane. Yukarida yazdigim gibi bende kullanmistim biosteronu 3 ay kadar. Bende kist yapmadi, cikolata kistlerini de buyutmemisti cnm. Belki de menapoza sokuyorlar ya, bir yandan yumurtaliklar baskilanmasi bizim icin faydali bisey...
Çok iyiyim canım atlattım gribi, şimdiden çok heyecanlıyım ilk defa böyle oldum ben inşallah olur bu sefer