Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım benim çok geçmiş olsun belirsizlik daha kötüydü belki bu sebeple kendini şu an daha iyi hissediyorsundur.moralinin yüksek olmasına sevindim,umudunu kaybetme şimdi biraz dinlen sonra inşallah son denemen için kolları sıvarsın

Canim bu basta anlattigin benim olayim ama ben aralari bozuk sanirim demedim bence kaan beye yanlis aktarmislar kendi okumamis cunku okusa dr olarak benim yazdigimi bu sekilde anlamasina imkan yok ben semra hocayla dalga gectigini yazdim.ayrica yaparken iyi ama elestirilirken niye kotu genelde hicbir dr birbiri hakkinda olumsuz konusmaz bence ozelestiri yapsin kaan bey sende hic uzme kendini degmez cunku

Ayrica ben iki kez olumsuz sonuc aldigim dr u niye elestirmiyorum olumsuz tek laf etmiyorum ve suan takibim onda oluyor.demek ki burda gerek irenbede gerek kaan beyde bir iletisim sorunu var davranis problemi var kim ne derse desin benim fikrim bu.ben illa semra hocaya gitsin herkes demiyorum ben oraya gittim tavsiye uzerine ve cok sukur olumlu oldu hersey ama memnuniyet yoksa ve olumsuz sonuc alinmissa ayni yerde ayni dr la yola devam etmenin anlami yok bu kadar acik ve net!!kimsede kimseyi suclamasin olumsuz tavirla karsilasan insanlarda tabiki yazicak cunku yasanilan hayal kirikliklarini hepimiz biliyoruz burda dr un yaklasimi bizi ayaklandiriyor ya da daha cok dusuruyor.guven herseyden onemli kim guvenir kim guvenmez herkesin kendisine kalmis ama elestiriye acik olmayan bir dr ve merkez bana hic guven vermiyor.@medesa canim sende bak kendi kalbin beynin ne diyorsa ona isteyen istedigini konussun hepimiz ayni yollardan geciyoruz ama ayni acilarinyasiyor muyuz bilemem cunku herkesin karakteri farkli kalbini dinle ve yoluna bak

Daha oncede yazdigimda cevap vermenizi bekledim aslinda ama cok dikkate alinmadi sanirim diger merkezlerdeki davranislari bizimle paylasirsaniz sevinirim bu benim 4. Merkezim diye....
Aslinda mevzu kaan beyin iligi kotulugunden ziyade yada merkez hakkinda ki sikayetlerden ziyade, ki bence de paylasilmali, okuyolarsa da ne guzel iste ogrenmis olurlar fikirlerimizi, ayrica yaklasik 8 bin lira odedigim yer hakkinda elbetteki fikirlerimi hem drla hem hemsirelerle paylasirim simdiye kadarda paylastim. Drun odasina gidemiyosam whatsuptan yazdim. Gece 1.30 da geri de donus yapti kaan bey sagolsun. Yada mail attim. Ezgi hemsire ile birebir gorusup soyledim. Bu arada bende tum hemsirelerin adini biliyorum amayaa hanim buyrun dediklerinde siz diyip adini ogreniyorum ki bende kendisine ismiyle hitap edebileyim.

Bence asil mevzu tup bebek topiginde bir suru yer var, bahsi gecen hastanelerin topikleri yada iste ne biliyim 2017 de tup bebek yaptircaklar topigi gibi genel topiklerde diger drlar hakkinda olumlu olumsuz konusulabilir. Ancak burda bence kaan bey ve irenbe hakkinda konusulmali. Olumlu yada olumsuz... ama burasi bu merkez ve dr hakkinda konusmalarin yapilmasi gerektigi yer. Semra hanim hakkinda bilgi arayan kisi kaan beyin sayfasini ziyaret etmez ki...

Yanlis anlasilmak yada mevzu uzatmak degil amacim. Sadece fikir beyani....

Insallah her birimizin son tedavisidir ve saglikla alir kucagina.

Benim amacim semra hanim hakkinda bilgi vermek degil kaan beyin eski hastasi olarak basima gelenleri anlattim ve sonra gittigim baska dr ve merkezi anlattim bu semra hanim degil ayse hanimda olabilirdi.olumlu olumsuz herseyi ogrenmek istiyor insan bir dr ya da merkez arastirirken bence yazilmasindada bir sakinca yok cunku kaan beye hakaret gibi bir durum zaten soz konusu degil dr olmadigim icin dr lugunuda elestirmedim yasadiklarimi aktardim.fikrinize tabiki saygi duyarim ama bu da benim fikrim.

Direkt sana soyledigim bi sey yok tatlim. Semra hanim da ornekti zaten.... bahceci bulent tiras yada digerleri de olabilir. Genel bi aciklama benimki. Diger merkezlere giden arkadaslarin bu topikten bilgi alisverisinde bulunmasini cok saglikli bulmuyorum sadece. Ozelden yazisilabilir diger drlar hakkindaki fikirler ilk izlenimler falan ancak bu topik kaan beyin hastalari yada kaan beyi arastiranlarin daha cok girdigi bir yer oldugu icin. Ha bu demek degil ki baska bi sey yazilmasin. Buranin sahibi ben degilim ki isteyen istedigini yazsin ... sonucta bebde herkes gibi gelip okuyan yorum yapanlardan biriyim...

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bu arada

cok tesekkur ederim darisi buradaki herkesin basina bende kaan beyin hastasiydim diyorum o yuzden insanlar olumlu olumsuz herseyi bilip ona gore karar vermeli bence diger drlardada aynisi gecerli sadece kaan bey icin degil en son ben yazdigim icin cevap verdim yoksa uzerime alindigim bir durum yok ben kendimce dogru olani yapiyorum cunku

Aynen canım ben yolumu çoktan çizdim,bu sefer çok daha heyecanlı ve umutluyum inşallah senin gibi beni de evladıma kavuşturur Yen'i merkez

Ben yaklasik 2 yil kadar once burdan tanistigim bi arkadas vardi ondan numarasini alarak aradim kaan beyi. Cunku onu cok basarili buluyodum ama maddi imkansizliklar izmire tedaviye gitmeme engeldi. Saat gece 9 gibi aradim. Anlattim dinledi sordu ve acikladi 1 saatten fazla zaman. Konusmama sizi cok basarili buluykrum ancak hastaniz olamiycam sadece fikir danismak icin aradim diyerek baslamistim ustelik. Bunu kac dr yapar bilmiyorum.
Sonra zaman gecti bi sekilde biriktirdik ettik kismet oldu kaan beyde tedavi goruyorum su anda. Hersey mukemmel gidiyo diyemem, yakindigim sikayetci oldugum durumlar oldu ama hepsini kaan beye ilettim. Soylemezsem bilemez ki....
Merkeze gittigimde bekliyo muyum bekliyorum bazen bazen de erken de alinabiliyorum hemde bikac saat erken... benim icin o durum digerini tolore ediyor. Sonuc ne olur bilmiyorum. Ama malesef tecrubelerime dayanarak sunu soyleyebilirim hangi hastane yada dr a giderseniz gidin... zaman zaman bekleyeceksiniz... yada sonucunuz ne oldu diye sizi aramayacaklar.... kaan bey biraz soguk bi adam. Benim icin sakincasi yok. Soru sordugumda donus yapiyor ya, yeterli... daha sicakkanli olanlar da var, cok daha soguk olanlar da....

Yani aslinda mevzu sizin ne beklediginiz hastaneden veya dr dan. Kaan bey konusmayacak da olsa muayene sirasida cikista konusabilir miyiz dedigimde olmaz isim var demedi hic....

Tatlim sen konuyu tamemen yanlis anlamissin mesele beklemek degil 5 saat beklerim gerekirse kaan beyde soguk olsun akraba olmayacagiz sonucta ki benim isim verdigim semra hanim daha soguk biri ben kaan beyin benim durumumla ilgili yaklasimindan bahsettim sen okumamissin anladigim kadariyla daha onceki sayfalara gidersen 2 binli sayfalarin basina okursun benim yazdiklarimi ve neden olumsuz dusundugumu

Ayrica yine ayni sekilde buradan baska bir arkadas da kaan beye gelmeyecekti farkli bi sehirdeydi test sonuclarini falan gonderdi kullanmasi gerekn ilaclari soyledi kaan bey, bulundugu sehirde bir normal kadin dogumcu muayenelerini yapti onlari gonderdi. Ona gore yonlendirdi ve o arkadas hamile kaldi ustelik yuksek fsh a ragmen. Tabi ki bunlar icin bir odemesi olmadi....

Bu anlattiklarimda reklam olsun diye degil. Ben kaan beyi neden tercih ettim bunu anlatmak icin. Irenbe elbette ki bir ticarethane... gittiginiz her merkez de oyle...

biz 24. haftanin icindeyiz.benimde ilk zamanlar kanamam olmustu stres yapma dinlenmene bak.bu soru isartleri ve evhamlar hic gecmiyo malesef taki bebegin hareketlerini hissetmeye baaslayinca biraz rahatliyosun ama tamamiyle gecmiyo yani bende gecmedi mesela hala alisverise baslamadik biraz daha beklemek istiyirum.
bende oksapar kullaniyodum eczane bulmada sknti yasayinca clekssana döndük.aslinda kullanmami gerektiricek bir bulgu yok ama zor elde edilen gebelik oldugu icin birakmak istemiyoruz refik beyde bende :)
refik bey konusunda bende esimde kafamiz cok rahat.bilgili tecrubeli ve tanidigim bikac kisininde doktoruydu.istedigin saattede arayabiliyosun.sesini duymak bile güven veriyor..

Canım diğer merkezlerle ilgili bilgi istemişsin fakat ben irenbeden başka bir merkezle henüz gören içmediğim için mesajını cevaplayamadım yoksa dikkate almadığımı düşünme.inşallah haftaya istanbuldaki 3 merkezi gezip size hepsinin yaklaşımıyla ilgili olumlu/olumsuz bilgi aktarabilirim.Ama sen de hem diyorsun burada başka doktor merkez konuşmayalım hem de merak ediyorsun ya nasıl yaklaşımları diye burada yazan herkesin ya irenbe geçmişi var yada orada tedavisi devam ediyor yoksa burayla hiç Alakası olmayan birileri gelip başka doktoru anlatıyor değil.mesela ben M mimi3535 arjadaşımızın kaan beyde iki denemedi olduktan sonra Semra hocaya gidiş hikayesini ve olayların gelişmesini sonucunu okuduktan sonra kafama kazındı Semra hoca.ksldı ki o zmn daha irenbede 2 dondurulmuşum vardı ,bu süreçte Semra hocayı da araştırdım ve eşime dedim bu deneme de tutmazsa daha fazla burada vakit kaybetmeyip İstanbul'a gidelim.yani belki de mimi'nin burada yazdığı bana Yen'i bir umut kapısı açtı.o yüzden bırakalım içinde hakaret olmadıktan sonra herkes olumlu olumsuz düşüncelerini yazsın.sonuçta hepimizin smacı sağlıklı birer evlat sahibi olmak.hangi doktor hangi merkez olduğu farketmez yeterki olsun.birbirimize tecrübelerimizi aktarmaya devam edelim,bence bu bizi daha güçlü kılıyor ben hepinizi seviyorum güzel annişler ve anne adayları

Sana yazmiyorum canim benim... rahat ol... sen yasadiklarini yaziyosun ya, bende kendi yasadiklarimi yaziyorum...

Her yazdigima sana yazmisimcasina cevap veriyosun ya ondan dedim sekerim.. yanlis anladigim bi sey yok, tartismak gibi bir niyetim de yok

bu mesajinin basindaki cumle yuzunden yazdiklarina ben cevap verdim en son ben yazdigim icinde sanki bana sormussun gibi algiladim diger merkezleri sordugun icin

Kuzum sen demistin ya hani sonuc icin aramadilar bile bende ona istinaden demistim benim 4.merkezim digerlerinde de aramamislardi arayanida duymadim duyarsaniz paylasin diye. Yoksa ilk gorusme zamanlarinda cok iyi karsilanacaginiza eminim ben. Mevzu tedavi olurken yada bittiginde ne olacagi.... o yuzden de diyorum buraya kaan beyin hastalari yada arastiranlar geliyor genel topiklerde konusulmasi daha dogru diye... ve dedigim gibi ben buranin sahibi degilim ki isteyen istedigini yazabilir elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…