-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.261
Canım benim çok geçmiş olsunCanım dün kürtaj oldum iki gün yattım hastanede bir umut beklemek istediler belki kese büyür diye ama aynı büyüklükte kaldı mucize olmadı ... Şimdi daha iyiyim bugün tekrar kan verdim ve inşallah düşmüştür değerim diye dua ettim çok ilginç ki. Çünkü dış gebelik ten şüphelendiler değilmiş şükürler olsun. İnşallah en yakın zamanda kaldığım yerden devam edicem daha fazla umutluyum şimdi ... Güzel haberlerle tekrar görüşmek dileğiyle diyelim...
Canim bu basta anlattigin benim olayim ama ben aralari bozuk sanirim demedim bence kaan beye yanlis aktarmislar kendi okumamis cunku okusa dr olarak benim yazdigimi bu sekilde anlamasina imkan yok ben semra hocayla dalga gectigini yazdim.ayrica yaparken iyi ama elestirilirken niye kotu genelde hicbir dr birbiri hakkinda olumsuz konusmaz bence ozelestiri yapsin kaan bey sende hic uzme kendini degmez cunkuArkadaşlar görüşmemiz iyi geçti ancak ben üzüldüm.Kaan bey burayı okumuş ve Semra hocayla araları bozuk mu diye bir söylemden dolayı kırılmışoysa önce başka bir arkadaş demişti ben Semra hocaya gitmiştim tüplerini kapatmamız lazım demişti,kaan beye söyleyince yaşlandı artık Semra hoca dedi heralde aralarında bir sorun var demişti.daha sonra bsna da tavsiye etmeyince ben de bir sorun var heralde diye düşünmüştüm.kimseyi bile isteye üzmem.şimdiye kadar da Kaan beyin şahsı için onurunu gururunu kıracak hiç bişey söylemedim ki böyle bir şeyi zaten haketmiyor.biz İsrail aruhtan tutun da ne kadar doktor ve merkez varsa araştırdıktan sonra tabiki kaan beye ve irenbeye güvendiğimiz için bu yönde karar verdik ancak burada maalesef istediğimiz sonucu alamadık.nasip bu işler olmadıysa da vardır bir sebebi elbet.benim üzüldüğüm kaan beyin üzülmüş olması,kimseyi üzmek istemem.şu an ben ondan daha çok üzgünüm.benim kaan beyle bir sorunun yok,kaan bey çok başarılı olabilir ama belki merkez yeterli değildir yada izmir şartlarında bu kadar oluyordur bilemiyorum.kendisiyle ilgili burada benim ve pek çok arkadaşın en net hoşnutsuz olduğu konu,her istediğimizi soramamak yada sorduğumuzda zaman zaman sert cevap almak idi.neyse velhasıl kelam helalleşip ayrıldık.ayrılırken sarıldı,öptü,motive etti çok duygulandım ve çok üzgünüm gerçekten.merkezle ve başarısızlıkla ilgili düşüncelerimden vazgeçmiş değilim .Ancak yine izmirde karar verecek olsam yine irenbeye giderim sanırım.Gönül isterdi ki güzel bir sonuçla mutlu mesut ayrılayım ama nasip değilmiş.istanbuldaki doktorlara dosyamızı göstereceğiz bakalım nasıl bir sonuç alacağız hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş
Ayrica ben iki kez olumsuz sonuc aldigim dr u niye elestirmiyorum olumsuz tek laf etmiyorum ve suan takibim onda oluyor.demek ki burda gerek irenbede gerek kaan beyde bir iletisim sorunu var davranis problemi var kim ne derse desin benim fikrim bu.ben illa semra hocaya gitsin herkes demiyorum ben oraya gittim tavsiye uzerine ve cok sukur olumlu oldu hersey ama memnuniyet yoksa ve olumsuz sonuc alinmissa ayni yerde ayni dr la yola devam etmenin anlami yok bu kadar acik ve net!!kimsede kimseyi suclamasin olumsuz tavirla karsilasan insanlarda tabiki yazicak cunku yasanilan hayal kirikliklarini hepimiz biliyoruz burda dr un yaklasimi bizi ayaklandiriyor ya da daha cok dusuruyor.guven herseyden onemli kim guvenir kim guvenmez herkesin kendisine kalmis ama elestiriye acik olmayan bir dr ve merkez bana hic guven vermiyor.@medesa canim sende bak kendi kalbin beynin ne diyorsa ona isteyen istedigini konussun hepimiz ayni yollardan geciyoruz ama ayni acilarinyasiyor muyuz bilemem cunku herkesin karakteri farkli kalbini dinle ve yoluna bakCanim bu basta anlattigin benim olayim ama ben aralari bozuk sanirim demedim bence kaan beye yanlis aktarmislar kendi okumamis cunku okusa dr olarak benim yazdigimi bu sekilde anlamasina imkan yok ben semra hocayla dalga gectigini yazdim.ayrica yaparken iyi ama elestirilirken niye kotu genelde hicbir dr birbiri hakkinda olumsuz konusmaz bence ozelestiri yapsin kaan bey sende hic uzme kendini degmez cunku
Benim amacim semra hanim hakkinda bilgi vermek degil kaan beyin eski hastasi olarak basima gelenleri anlattim ve sonra gittigim baska dr ve merkezi anlattim bu semra hanim degil ayse hanimda olabilirdi.olumlu olumsuz herseyi ogrenmek istiyor insan bir dr ya da merkez arastirirken bence yazilmasindada bir sakinca yok cunku kaan beye hakaret gibi bir durum zaten soz konusu degil dr olmadigim icin dr lugunuda elestirmedim yasadiklarimi aktardim.fikrinize tabiki saygi duyarim ama bu da benim fikrim.Daha oncede yazdigimda cevap vermenizi bekledim aslinda ama cok dikkate alinmadi sanirim diger merkezlerdeki davranislari bizimle paylasirsaniz sevinirim bu benim 4. Merkezim diye....
Aslinda mevzu kaan beyin iligi kotulugunden ziyade yada merkez hakkinda ki sikayetlerden ziyade, ki bence de paylasilmali, okuyolarsa da ne guzel iste ogrenmis olurlar fikirlerimizi, ayrica yaklasik 8 bin lira odedigim yer hakkinda elbetteki fikirlerimi hem drla hem hemsirelerle paylasirim simdiye kadarda paylastim. Drun odasina gidemiyosam whatsuptan yazdim. Gece 1.30 da geri de donus yapti kaan bey sagolsun. Yada mail attim. Ezgi hemsire ile birebir gorusup soyledim. Bu arada bende tum hemsirelerin adini biliyorum amayaa hanim buyrun dediklerinde siz diyip adini ogreniyorum ki bende kendisine ismiyle hitap edebileyim.
Bence asil mevzu tup bebek topiginde bir suru yer var, bahsi gecen hastanelerin topikleri yada iste ne biliyim 2017 de tup bebek yaptircaklar topigi gibi genel topiklerde diger drlar hakkinda olumlu olumsuz konusulabilir. Ancak burda bence kaan bey ve irenbe hakkinda konusulmali. Olumlu yada olumsuz... ama burasi bu merkez ve dr hakkinda konusmalarin yapilmasi gerektigi yer. Semra hanim hakkinda bilgi arayan kisi kaan beyin sayfasini ziyaret etmez ki...
Yanlis anlasilmak yada mevzu uzatmak degil amacim. Sadece fikir beyani....
Insallah her birimizin son tedavisidir ve saglikla alir kucagina.
Direkt sana soyledigim bi sey yok tatlim. Semra hanim da ornekti zaten.... bahceci bulent tiras yada digerleri de olabilir. Genel bi aciklama benimki. Diger merkezlere giden arkadaslarin bu topikten bilgi alisverisinde bulunmasini cok saglikli bulmuyorum sadece. Ozelden yazisilabilir diger drlar hakkindaki fikirler ilk izlenimler falan ancak bu topik kaan beyin hastalari yada kaan beyi arastiranlarin daha cok girdigi bir yer oldugu icin. Ha bu demek degil ki baska bi sey yazilmasin. Buranin sahibi ben degilim ki isteyen istedigini yazsin ... sonucta bebde herkes gibi gelip okuyan yorum yapanlardan biriyim...Benim amacim semra hanim hakkinda bilgi vermek degil kaan beyin eski hastasi olarak basima gelenleri anlattim ve sonra gittigim baska dr ve merkezi anlattim bu semra hanim degil ayse hanimda olabilirdi.olumlu olumsuz herseyi ogrenmek istiyor insan bir dr ya da merkez arastirirken bence yazilmasindada bir sakinca yok cunku kaan beye hakaret gibi bir durum zaten soz konusu degil dr olmadigim icin dr lugunuda elestirmedim yasadiklarimi aktardim.fikrinize tabiki saygi duyarim ama bu da benim fikrim.
cok tesekkur ederim darisi buradaki herkesin basina bende kaan beyin hastasiydim diyorum o yuzden insanlar olumlu olumsuz herseyi bilip ona gore karar vermeli bence diger drlardada aynisi gecerli sadece kaan bey icin degil en son ben yazdigim icin cevap verdim yoksa uzerime alindigim bir durum yok ben kendimce dogru olani yapiyorum cunkuDirekt sana soyledigim bi sey yok tatlim. Semra hanim da ornekti zaten.... bahceci bulent tiras yada digerleri de olabilir. Genel bi aciklama benimki. Diger merkezlere giden arkadaslarin bu topikten bilgi alisverisinde bulunmasini cok saglikli bulmuyorum sadece. Ozelden yazisilabilir diger drlar hakkindaki fikirler ilk izlenimler falan ancak bu topik kaan beyin hastalari yada kaan beyi arastiranlarin daha cok girdigi bir yer oldugu icin. Ha bu demek degil ki baska bi sey yazilmasin. Buranin sahibi ben degilim ki isteyen istedigini yazsin ... sonucta bebde herkes gibi gelip okuyan yorum yapanlardan biriyim...
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bu arada
Aynen canım ben yolumu çoktan çizdim,bu sefer çok daha heyecanlı ve umutluyum inşallah senin gibi beni de evladıma kavuşturur Yen'i merkezAyrica ben iki kez olumsuz sonuc aldigim dr u niye elestirmiyorum olumsuz tek laf etmiyorum ve suan takibim onda oluyor.demek ki burda gerek irenbede gerek kaan beyde bir iletisim sorunu var davranis problemi var kim ne derse desin benim fikrim bu.ben illa semra hocaya gitsin herkes demiyorum ben oraya gittim tavsiye uzerine ve cok sukur olumlu oldu hersey ama memnuniyet yoksa ve olumsuz sonuc alinmissa ayni yerde ayni dr la yola devam etmenin anlami yok bu kadar acik ve net!!kimsede kimseyi suclamasin olumsuz tavirla karsilasan insanlarda tabiki yazicak cunku yasanilan hayal kirikliklarini hepimiz biliyoruz burda dr un yaklasimi bizi ayaklandiriyor ya da daha cok dusuruyor.guven herseyden onemli kim guvenir kim guvenmez herkesin kendisine kalmis ama elestiriye acik olmayan bir dr ve merkez bana hic guven vermiyor.@medesa canim sende bak kendi kalbin beynin ne diyorsa ona isteyen istedigini konussun hepimiz ayni yollardan geciyoruz ama ayni acilarinyasiyor muyuz bilemem cunku herkesin karakteri farkli kalbini dinle ve yoluna bak
Amin canim dilerim en kisa zamanda olsunAynen canım ben yolumu çoktan çizdim,bu sefer çok daha heyecanlı ve umutluyum inşallah senin gibi beni de evladıma kavuşturur Yen'i merkez
Tatlim sen konuyu tamemen yanlis anlamissin mesele beklemek degil 5 saat beklerim gerekirse kaan beyde soguk olsun akraba olmayacagiz sonucta ki benim isim verdigim semra hanim daha soguk biri ben kaan beyin benim durumumla ilgili yaklasimindan bahsettim sen okumamissin anladigim kadariyla daha onceki sayfalara gidersen 2 binli sayfalarin basina okursun benim yazdiklarimi ve neden olumsuz dusundugumuBen yaklasik 2 yil kadar once burdan tanistigim bi arkadas vardi ondan numarasini alarak aradim kaan beyi. Cunku onu cok basarili buluyodum ama maddi imkansizliklar izmire tedaviye gitmeme engeldi. Saat gece 9 gibi aradim. Anlattim dinledi sordu ve acikladi 1 saatten fazla zaman. Konusmama sizi cok basarili buluykrum ancak hastaniz olamiycam sadece fikir danismak icin aradim diyerek baslamistim ustelik. Bunu kac dr yapar bilmiyorum.
Sonra zaman gecti bi sekilde biriktirdik ettik kismet oldu kaan beyde tedavi goruyorum su anda. Hersey mukemmel gidiyo diyemem, yakindigim sikayetci oldugum durumlar oldu ama hepsini kaan beye ilettim. Soylemezsem bilemez ki....
Merkeze gittigimde bekliyo muyum bekliyorum bazen bazen de erken de alinabiliyorum hemde bikac saat erken... benim icin o durum digerini tolore ediyor. Sonuc ne olur bilmiyorum. Ama malesef tecrubelerime dayanarak sunu soyleyebilirim hangi hastane yada dr a giderseniz gidin... zaman zaman bekleyeceksiniz... yada sonucunuz ne oldu diye sizi aramayacaklar.... kaan bey biraz soguk bi adam. Benim icin sakincasi yok. Soru sordugumda donus yapiyor ya, yeterli... daha sicakkanli olanlar da var, cok daha soguk olanlar da....
Yani aslinda mevzu sizin ne beklediginiz hastaneden veya dr dan. Kaan bey konusmayacak da olsa muayene sirasida cikista konusabilir miyiz dedigimde olmaz isim var demedi hic....
Öncelikle çok teşekkür ederim.gerçekten çok zor süreçlerden geçiyoruz pskoljk olarak da çok yıpranıyoruz.soru işaretlerini anlayabiliyorum ama böle tepkiler açıkçası beni de çok şaşırttı.gerçekten çok fazla korkularım var.sizin kaç haftalık acaba?benim nasipse pazartesi tam 10 hafta olucak.perşembe refik beyle tanışıcaz.hiç sohbet etme şansımız olmadı ama iyi birine benzio.güleryüzlü.tekrar şu korku meselesine gelirsek hergün kendimle mücadele ediyorum.sakın kötü düşünme kötüyü çağırma diye.ama ister istemez hep trdirginim.15 aralıkta küçük bi kanamam oldu.o tarihten beri de kaan bey yatcaksın dedi.sadece yatıyorum ve malesef ki galiba daha çok kuruyorum kafamda.karın ağrısa bile hemen kanamam mı oldu die bakıyorum.ve inanın bu korkuları nasıl aşıcam bilmiorum.üstüne bu kadar düşünmek istemiyorum.ilk gebeliğimden dolayı pozitif haberini aldığımızda doğru dürüst sevinemedim bile.kaan beyle ilgili olarak da söylediğiniz gibi işine gerçekten çok güveniyorum.(birde ilk denememizde dolandırıldığımızı düşünürsek!!)bizim kaan beyle 2. denememiz.her iksinde de hamile kaldım.diğreinde kese randevusnda bebeğin olmadığını gördük.yani kese oluşmş ama bebek yoktu.bizden de bişiler istedi genektik gibi bizede söyledi baştan isteyemm maliyetli diye çünkü bende demiştim başta yapsaydık die.şimdi oksabar kullanıyorum hergün.dün itibariyle ilaçlarımızdan bandmzdn kurtulduk :)
allah kucağınıza sağlıkla shatle almayı nasip etsin.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Canım diğer merkezlerle ilgili bilgi istemişsin fakat ben irenbeden başka bir merkezle henüz gören içmediğim için mesajını cevaplayamadım yoksa dikkate almadığımı düşünme.inşallah haftaya istanbuldaki 3 merkezi gezip size hepsinin yaklaşımıyla ilgili olumlu/olumsuz bilgi aktarabilirim.Ama sen de hem diyorsun burada başka doktor merkez konuşmayalım hem de merak ediyorsun ya nasıl yaklaşımları diyeDaha oncede yazdigimda cevap vermenizi bekledim aslinda ama cok dikkate alinmadi sanirim diger merkezlerdeki davranislari bizimle paylasirsaniz sevinirim bu benim 4. Merkezim diye....
Aslinda mevzu kaan beyin iligi kotulugunden ziyade yada merkez hakkinda ki sikayetlerden ziyade, ki bence de paylasilmali, okuyolarsa da ne guzel iste ogrenmis olurlar fikirlerimizi, ayrica yaklasik 8 bin lira odedigim yer hakkinda elbetteki fikirlerimi hem drla hem hemsirelerle paylasirim simdiye kadarda paylastim. Drun odasina gidemiyosam whatsuptan yazdim. Gece 1.30 da geri de donus yapti kaan bey sagolsun. Yada mail attim. Ezgi hemsire ile birebir gorusup soyledim. Bu arada bende tum hemsirelerin adini biliyorum amayaa hanim buyrun dediklerinde siz diyip adini ogreniyorum ki bende kendisine ismiyle hitap edebileyim.
Bence asil mevzu tup bebek topiginde bir suru yer var, bahsi gecen hastanelerin topikleri yada iste ne biliyim 2017 de tup bebek yaptircaklar topigi gibi genel topiklerde diger drlar hakkinda olumlu olumsuz konusulabilir. Ancak burda bence kaan bey ve irenbe hakkinda konusulmali. Olumlu yada olumsuz... ama burasi bu merkez ve dr hakkinda konusmalarin yapilmasi gerektigi yer. Semra hanim hakkinda bilgi arayan kisi kaan beyin sayfasini ziyaret etmez ki...
Sana yazmiyorum canim benim... rahat ol... sen yasadiklarini yaziyosun ya, bende kendi yasadiklarimi yaziyorum...Tatlim sen konuyu tamemen yanlis anlamissin mesele beklemek degil 5 saat beklerim gerekirse kaan beyde soguk olsun akraba olmayacagiz sonucta ki benim isim verdigim semra hanim daha soguk biri ben kaan beyin benim durumumla ilgili yaklasimindan bahsettim sen okumamissin anladigim kadariyla daha onceki sayfalara gidersen 2 binli sayfalarin basina okursun benim yazdiklarimi ve neden olumsuz dusundugumu
Sana yazmiyorum canim benim... rahat ol... sen yasadiklarini yaziyosun ya, bende kendi yasadiklarimi yaziyorum...[/QUOTEben rahatim canim sorun yok cunku hepimizin amaci umudu kirilmis arkadaslarimiza umut olmak burda endiselerimizi yasadiklarimizi birbirimze aktarip destek olmak seninle atismak gibi bir niyetim yok cunku sacma oluyor cunku hepimizin amaci ayni anne olabilmek
bu mesajinin basindaki cumle yuzunden yazdiklarina ben cevap verdim en son ben yazdigim icinde sanki bana sormussun gibi algiladim diger merkezleri sordugun icinDaha oncede yazdigimda cevap vermenizi bekledim aslinda ama cok dikkate alinmadi sanirim diger merkezlerdeki davranislari bizimle paylasirsaniz sevinirim bu benim 4. Merkezim diye....
Kuzum sen demistin ya hani sonuc icin aramadilar bile bende ona istinaden demistim benim 4.merkezim digerlerinde de aramamislardi arayanida duymadim duyarsaniz paylasin diye. Yoksa ilk gorusme zamanlarinda cok iyi karsilanacaginiza eminim ben. Mevzu tedavi olurken yada bittiginde ne olacagi.... o yuzden de diyorum buraya kaan beyin hastalari yada arastiranlar geliyor genel topiklerde konusulmasi daha dogru diye... ve dedigim gibi ben buranin sahibi degilim ki isteyen istedigini yazabilir elbetteCanım diğer merkezlerle ilgili bilgi istemişsin fakat ben irenbeden başka bir merkezle henüz gören içmediğim için mesajını cevaplayamadım yoksa dikkate almadığımı düşünme.inşallah haftaya istanbuldaki 3 merkezi gezip size hepsinin yaklaşımıyla ilgili olumlu/olumsuz bilgi aktarabilirim.Ama sen de hem diyorsun burada başka doktor merkez konuşmayalım hem de merak ediyorsun ya nasıl yaklaşımları diyeburada yazan herkesin ya irenbe geçmişi var yada orada tedavisi devam ediyor yoksa burayla hiç Alakası olmayan birileri gelip başka doktoru anlatıyor değil.mesela ben M mimi3535 arjadaşımızın kaan beyde iki denemedi olduktan sonra Semra hocaya gidiş hikayesini ve olayların gelişmesini sonucunu okuduktan sonra kafama kazındı Semra hoca.ksldı ki o zmn daha irenbede 2 dondurulmuşum vardı ,bu süreçte Semra hocayı da araştırdım ve eşime dedim bu deneme de tutmazsa daha fazla burada vakit kaybetmeyip İstanbul'a gidelim.yani belki de mimi'nin burada yazdığı bana Yen'i bir umut kapısı açtı.o yüzden bırakalım içinde hakaret olmadıktan sonra herkes olumlu olumsuz düşüncelerini yazsın.sonuçta hepimizin smacı sağlıklı birer evlat sahibi olmak.hangi doktor hangi merkez olduğu farketmez yeterki olsun.birbirimize tecrübelerimizi aktarmaya devam edelim,bence bu bizi daha güçlü kılıyor ben hepinizi seviyorum güzel annişler ve anne adayları