Canım diğer merkezlerle ilgili bilgi istemişsin fakat ben irenbeden başka bir merkezle henüz gören içmediğim için mesajını cevaplayamadım yoksa dikkate almadığımı düşünme.inşallah haftaya istanbuldaki 3 merkezi gezip size hepsinin yaklaşımıyla ilgili olumlu/olumsuz bilgi aktarabilirim.Ama sen de hem diyorsun burada başka doktor merkez konuşmayalım hem de merak ediyorsun ya nasıl yaklaşımları diye
burada yazan herkesin ya irenbe geçmişi var yada orada tedavisi devam ediyor yoksa burayla hiç Alakası olmayan birileri gelip başka doktoru anlatıyor değil.mesela ben
M mimi3535 arjadaşımızın kaan beyde iki denemedi olduktan sonra Semra hocaya gidiş hikayesini ve olayların gelişmesini sonucunu okuduktan sonra kafama kazındı Semra hoca.ksldı ki o zmn daha irenbede 2 dondurulmuşum vardı ,bu süreçte Semra hocayı da araştırdım ve eşime dedim bu deneme de tutmazsa daha fazla burada vakit kaybetmeyip İstanbul'a gidelim.yani belki de mimi'nin burada yazdığı bana Yen'i bir umut kapısı açtı.o yüzden bırakalım içinde hakaret olmadıktan sonra herkes olumlu olumsuz düşüncelerini yazsın.sonuçta hepimizin smacı sağlıklı birer evlat sahibi olmak.hangi doktor hangi merkez olduğu farketmez yeterki olsun.birbirimize tecrübelerimizi aktarmaya devam edelim,bence bu bizi daha güçlü kılıyor
ben hepinizi seviyorum güzel annişler ve anne adayları