Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

hadi geçmiş olsun canım az kaldı

irenbede kağan beymi diyorsunuz bende kararsızım ege üni.olsam diyorum irenbede ne kadara maliyet var yardımcı olursan9ız sevinirim

canım senin adınada çok sevindim inşallah bu kez yumurtaların güzelce büyür ve sana kardan bebek olurlar sonrada sana anne derler
Sağol canım imaşallah bu sefer benimde kardan bebeğim olur çok yüksek doz alacağım kaan bey bu sefer böyle deneyelim dedi umarım yüzüm güler. Sende testi tekrarlamışsın ohhh be herşey Güzel gidiyor umarım kese ve pıt pıtlarıda duyarsın yakın zamanda

geçen sefer tanışamamıştık denizaa ile bu kez sen tanışmışsın kalbiminozu bizim gerçetn buluşma organize etmemiz şart oldu
Evet inşallah yaparız buluşma. Yalnız denizaa ile de komik birşey oldu. Ben başka yeşillide var demiştim görmemiş yazıyı. onun yanına gitmiş bende muayeneden çıkmıştım ödeme yerine gittim bir bey ödeme yapıyor ismini sordu kız. deniz bilmem ne deyince eşiniz nerde dedim geliyordu ama arkasında öteki yeşilli ve neyse tanıştık işte böyle

BiZe buluşma şart oldu kızlar

irenbede kağan beymi diyorsunuz bende kararsızım ege üni.olsam diyorum irenbede ne kadara maliyet var yardımcı olursan9ız sevinirim
İrenbede fiyat transfer dahil 4500 tl. Fakat iğneler dahil değil. Birde kullanılan vitaminler var kullanacağın aya göre bittimi alman gerekiyor. ve opudan sonra histeroskopi yapılıyor ve 1000 tl. Yani 10000 gidedilir. Bazılarının 7000-8000 arasında tutmuş. Umarım hayırlısı olur hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…