- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.101
Ayyy canım benim ilgilenmez olurmuyuz hiç sen bizim hep aklımızdasın transfer olacağın günleri sabırsızlıkla bekliyoruzKimse benimle ilgilenmemis
İçeri girmiş bulunmaktayım denizaa sanırım sen benden sonra gideceksin muayeneye. Bu arada üzerimde yeşil kazak varYolda:) yarim saate merkwzde olurum insallah benim randevu 10; 30
Canım ne oldu ben telde olduğum ve dışarda olduğum için ne oldu göremedimKimse benimle ilgilenmemis
Kızlar ben geleseye kadar siz gitmiş olursunuz benim randevum 3teBaşka bir yeşili var ama ayırt edersin herhalde o ben değilim
saol canım inşallah seninde yarın kolay kolay geçsin inşallahcanım hadi geçmiş olsun, benim de yarın olacak..sorunsuz geçtiğine sevindim. inşallah meleklerimiz gelince bu anıları gülümseyerek hatırlayacağız...
amin canım seninkiler biraz inatçı olacak galiba ama olsunda geç olsun yeterki olsun. 4, toplamada inşallah bir sürü yumoşun olurSelam arkadaslar bugun kontrolum vardi. Yine tek yumurta gelismis. Cuma 3. Toplama olacak. Kaan bey -taktim sana sen beni biraksan da ben seni birakmam- diyor ki birakma dusuncem zaten yok sonuna kadar mucadelemi verecegim. Ama sasiriyor Kaan bey de ignelere neden cevap vermiyor tek yumurta gelisiyor diye. 7 aydir tedavideyim dile kolay 7 ay oldu hala toplama islemindeyiz ki bu embryo olursa Kaan bey 4.yu de yapacagiz dedi. ne guzel bircogunuz max 2 ayda transferi gerceklestiyorsunuz. Sizin adiniza mutlu oluyorum. Benim daha ne kadar surecegi belli degil. Neyse vardir bunda da bir hayir ins bu bekledigime deger de ilk transferde bebegime kavusurum. Ins hepimizin oyle olur. Isten de ayrilacagim konustum isyeriyle sanirim bir ay sonra isten cikmis olacagim. 1 ay da ara verip 4. Toplamaya oyle gecmek istiyorum. Bakalim Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.
Canım moralini hiç bozma. Çok önemli biliyorsun eninde sonunda çift embriyo olacak. Ne güzel yılmayacağım diyorsun güçlü bir kadın ve anne adayılın. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Bende muayeneden çıktım. Solda 2 tane gözüküyor sağda da taslaklar var. Cuma günü yüksek dozda iğnelerle başlıyorum. Deneyeceğiz bakalım büyüyecek mi taslaklarda. Benim hiç kardan bebeğim yok ama mücadeleme devam ediyorum. Kazanacağız Allah.In izniyle.Selam arkadaslar bugun kontrolum vardi. Yine tek yumurta gelismis. Cuma 3. Toplama olacak. Kaan bey -taktim sana sen beni biraksan da ben seni birakmam- diyor ki birakma dusuncem zaten yok sonuna kadar mucadelemi verecegim. Ama sasiriyor Kaan bey de ignelere neden cevap vermiyor tek yumurta gelisiyor diye. 7 aydir tedavideyim dile kolay 7 ay oldu hala toplama islemindeyiz ki bu embryo olursa Kaan bey 4.yu de yapacagiz dedi. ne guzel bircogunuz max 2 ayda transferi gerceklestiyorsunuz. Sizin adiniza mutlu oluyorum. Benim daha ne kadar surecegi belli degil. Neyse vardir bunda da bir hayir ins bu bekledigime deger de ilk transferde bebegime kavusurum. Ins hepimizin oyle olur. Isten de ayrilacagim konustum isyeriyle sanirim bir ay sonra isten cikmis olacagim. 1 ay da ara verip 4. Toplamaya oyle gecmek istiyorum. Bakalim Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.
canım o benimle kimse ilgilnemiyor mesajını görünce çok üzüldüm inanki görmemişim mesajını çook üzüldüm foruma o kadar çok yazılıyor ki arada kalmış..Selam arkadaslar bugun kontrolum vardi. Yine tek yumurta gelismis. Cuma 3. Toplama olacak. Kaan bey -taktim sana sen beni biraksan da ben seni birakmam- diyor ki birakma dusuncem zaten yok sonuna kadar mucadelemi verecegim. Ama sasiriyor Kaan bey de ignelere neden cevap vermiyor tek yumurta gelisiyor diye. 7 aydir tedavideyim dile kolay 7 ay oldu hala toplama islemindeyiz ki bu embryo olursa Kaan bey 4.yu de yapacagiz dedi. ne guzel bircogunuz max 2 ayda transferi gerceklestiyorsunuz. Sizin adiniza mutlu oluyorum. Benim daha ne kadar surecegi belli degil. Neyse vardir bunda da bir hayir ins bu bekledigime deger de ilk transferde bebegime kavusurum. Ins hepimizin oyle olur. Isten de ayrilacagim konustum isyeriyle sanirim bir ay sonra isten cikmis olacagim. 1 ay da ara verip 4. Toplamaya oyle gecmek istiyorum. Bakalim Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.
canım senin adınada çok sevindim inşallah bu kez yumurtaların güzelce büyür ve sana kardan bebek olurlar sonrada sana anne derlerCanım moralini hiç bozma. Çok önemli biliyorsun eninde sonunda çift embriyo olacak. Ne güzel yılmayacağım diyorsun güçlü bir kadın ve anne adayılın. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Bende muayeneden çıktım. Solda 2 tane gözüküyor sağda da taslaklar var. Cuma günü yüksek dozda iğnelerle başlıyorum. Deneyeceğiz bakalım büyüyecek mi taslaklarda. Benim hiç kardan bebeğim yok ama mücadeleme devam ediyorum. Kazanacağız Allah.In izniyle.
evet canım bugünde yaptırdım canım 160 çıktı içim rahatladı biraz daha çoook şükürcycas canım ne yaptın tekrarladın mı testti.
@menekseg5 canım test yaptırdınmı bekliyoruz güzel haberlerini
evet canım bugünde yaptırdım canım 160 çıktı içim rahatladı biraz daha çoook şükürkaan beye mesaj attım ama doktorumu bugün çok meşgul ediyorsunuz hala dönmedi bana
şimdi geri döndü bana hayırsız dedi yaaa
tabi pozitif bir tedavi daha havalara uçmuştur biraz daha başarısı artıyo sonuna kadar kaan bozkurt diyoruzşimdi geri döndü bana hayırsız dedi yaaaneden daha önce söylemedim diye kızdı bende önce yaptırdım diye kızar diye düşünmüştümcanım doktorum yaaa