- 15 Kasım 2013
- 579
- 374
- 34
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.441
Daha iyi bence hissiz olman bir seye anlama yüklemezsin. Zaten o yüklediğimiz anlamlar bizi mahvediyor. Heyecanla beklemek yoruyor insanı bende böyle olmak isterdim hiç bir seye anlam yüklemesem psikolojim de düzelirKızlar nasılsınız ? Bişey söyleyeceğim bende hiç ilk denemedeki gibi heyecan Yok ya nedenkigeçen sefer hem çok heyecanlıydım hem de yawrularımın içimde olduğunu çok dağa fazla hissediyordum.oysa şimdi sanki sıradan bir gün gibi hiç bir hissim ve duygum yok niye böyle olduk.belirti falan da Yok.ilk günden tutmamış olma ihtimali var mı? Yada niye ben böyle hissizim acaba? Allahım nolur kötü bişey olmasın.dua edin kızlar motivasyona çok ihtiyacım var.bebişlerimin en az bir tanesi tutunsun bana
Hayırlı olsun cnm benim ikinci denememde de oyle olmuştu sonuc gününe kadar cok hissizdim normal günlerden hiçbir farkı yoktu.cok garip oluyor insan sen içini ferah tut bebeklerini hayal etKızlar nasılsınız ? Bişey söyleyeceğim bende hiç ilk denemedeki gibi heyecan Yok ya nedenkigeçen sefer hem çok heyecanlıydım hem de yawrularımın içimde olduğunu çok dağa fazla hissediyordum.oysa şimdi sanki sıradan bir gün gibi hiç bir hissim ve duygum yok niye böyle olduk.belirti falan da Yok.ilk günden tutmamış olma ihtimali var mı? Yada niye ben böyle hissizim acaba? Allahım nolur kötü bişey olmasın.dua edin kızlar motivasyona çok ihtiyacım var.bebişlerimin en az bir tanesi tutunsun bana
Geçen sefer hissettin ama gebelik yoktu. Demek ki konu hisle ilgili bir şey değil :) Evham yapıyorsun bence kendini dinleme. 3 günden sonra da fazla yatma. Ben ikincisinde olmadığına emin gibi birdeysim çünkü ilk 5 günden sonra hiç his kalmadı ama tuttu :)Kızlar nasılsınız ? Bişey söyleyeceğim bende hiç ilk denemedeki gibi heyecan Yok ya nedenkigeçen sefer hem çok heyecanlıydım hem de yawrularımın içimde olduğunu çok dağa fazla hissediyordum.oysa şimdi sanki sıradan bir gün gibi hiç bir hissim ve duygum yok niye böyle olduk.belirti falan da Yok.ilk günden tutmamış olma ihtimali var mı? Yada niye ben böyle hissizim acaba? Allahım nolur kötü bişey olmasın.dua edin kızlar motivasyona çok ihtiyacım var.bebişlerimin en az bir tanesi tutunsun bana
Kızlar nasılsınız ? Bişey söyleyeceğim bende hiç ilk denemedeki gibi heyecan Yok ya nedenkigeçen sefer hem çok heyecanlıydım hem de yawrularımın içimde olduğunu çok dağa fazla hissediyordum.oysa şimdi sanki sıradan bir gün gibi hiç bir hissim ve duygum yok niye böyle olduk.belirti falan da Yok.ilk günden tutmamış olma ihtimali var mı? Yada niye ben böyle hissizim acaba? Allahım nolur kötü bişey olmasın.dua edin kızlar motivasyona çok ihtiyacım var.bebişlerimin en az bir tanesi tutunsun bana
Üye Adı | Yaş | Problem | Kaçıncı deneme | Hangi aşama | Transfer tarihi | Test tarihi | Sonuç |
| 29 | hipo hipo | 2. | Bütün işlemler bitti | 13 Aralık | 23 Aralık | ? |
| 29 | Sebepsiz Inf. | 3. | Rahim kalınlaştırma | ? | ? | ? |
H husem | 30 | ? | 2. | Rahim kalınlaştırma | ? | ? | ? |
| 36 | çikolata kisti | 3. | menapoz | ? | ? | ? |
S sametuche | 29 | çikolata kisti | 1. | histereskopi | ? | ? | ? |
| ? | rezerv azlığı | 5. | 2 opu işlemi bitti | ? | ? | ? |
Üye Adı | Yaş | Problem | Kaçıncı deneme | Hangi aşama | Transfer tarihi | Test tarihi | Sonuç |
| 29 | hipo hipo | 2. | Bütün işlemler bitti | 13 Aralık | 23 Aralık | ? |
M medesa | 37 | sağ tüp yok+sol tüp tıkalı | 2. | Bütün işlemler bitti | 20 Aralık | 30 Aralık | ? |
| 29 | Sebepsiz Inf. | 3. | Rahim kalınlaştırma | ? | ? | ? |
H husem | 30 | ? | 2. | Rahim kalınlaştırma | ? | ? | ? |
| 36 | çikolata kisti | 3. | menapoz | ? | ? | ? |
S sametuche | 29 | çikolata kisti | 1. | histereskopi | ? | ? | ? |
| 36 | rezerv azlığı | 5. | 2 opu işlemi bitti | ? | ? | ? |
Hayırlısı olur inşallah canım.güzell sonuçalr alırsın inşallah.senin yazdıklarını okuduğumda içime çok güzel hisler doğdu.Çok sağolun canlarım desteğiniz için.inanın sadece kendime değil hepinize dua ediyorum.dün transfere girerken bile listede diğer transfer olan arkadaşların adı var ya hepsine de dua ettim.Allah herkese nasip etsin inşallah Normalde çok heyecanlı bir yapım var geçen transferde gözyaşlarımı bile tutamadım heyecandan.bu sefer beni şaşırtacak kadar sakinim bu garibime gitti biraz.belki de geçen sefer hayal kırıklığı yaşadım diye bu sefer psikolojik olarak bilinçaltında daha sakin ve daha beklenti düşük olsun istiyorum demekki.yoksa çok üzülecek.izmirplus iki gün sonra bize güzel haber ver de hepimiz bayram edelim,şu grupta motivasyonumuz yükselsin yeniden☺
Kızlar merhabalar bugün histeroskopi oldum çok şükür temiz çıktı.30 aralıkta.lucin 11.25mg lık tek doz iğne verdi kaan bey.3 aylık menopoza giricekmişim.kızlar benim yumurta rezervim düşük ve yumurtam yok korkuyorum daha kötü olucak die.kaan beye söledim biraz kızdı bana :) yapmak zorundayım yoksa hamile kalamazsın dedibu iğneyi yaptıran var mı aranızda arkadaşlar ?
Canim sizde sıkıntı neydi?Baya manisalılar burdaymışız ben kaan beyin takibindeydim geçtiğimiz mart ayından beri malesef iki hafta önce negatif aldım kısmet değilmiş sanırım şuan bikaç ay dinlenme aşamasındayım üçüncü denenememdi tüp kaan beyde ilk
Haklısın canım bende sorucağım zaman öyle sölim bari :) hemşire eğer menopozun çok etkisini görürsen ara dedi sana sakşnleştirici ilaç yazalım dedi korktum valla :) hayırlısı olur inşallah.saol canım detaylı açıklaman içinHadi gozun aydin cnm, cok sevindim histereskopinin temiz cikmasina :) Bana decapeptyl depot 3.75mg lik igne verildi, her ay yaptirdim 3 ay boyunca, cumartesi de 4.ncusu yapilacak. Bu ve sana verilen igne gecici menapoz icin, bu sekilde cikolata kistlerinin yumurtalara olan olumsuz etkisi azaliyo, hatta genelde kistler de kuculuyo. Maalesef cikolata kistleri yumurta kalitesini bozuyo.Sana lucrin 11.25mg lik verilmis, yani 1 kez yaptircaksin igneyi 3 aylik etkisi olacak. Zaten dozu da benimkinin 3 kati. Yani her ay igne yaptirmak zorunda kalmicaksin. Ben 2nci igneyi yaptirirken Nahide hemsire keske 11.75lik igne verseydik sana her ay yaptirmak zorunda kalmazdin dedi. Neye artik dr.un kizmalarina hiiiiic takilma, sanirim bizim kafamizdakiler ona bazen anlamsiz geliyo, aciklama yapmak icin de bizim anlamayacagimiz tıbbi konulara girmek istemiyo. ben genelde "size cok sacma gelebilir ama..." diye basliyorum soruyorum bi suru sey :) o zaman kizmadan daha aciklayici konusabiliyo :))
Canım Kaan beyin öyle ters davrandığı zamanlar olabiliyor maalesef Ama senin kötülüğün için bişey söylemez illa ki böyle olması gerektiği için tavsiyede bulunmuştur.seninle benzer durumdaki arkadaşlar daha net yorum yaparlar zaten.sen gönlünü ferah tut bakalım☺Kızlar merhabalar bugün histeroskopi oldum çok şükür temiz çıktı.30 aralıkta.lucin 11.25mg lık tek doz iğne verdi kaan bey.3 aylık menopoza giricekmişim.kızlar benim yumurta rezervim düşük ve yumurtam yok korkuyorum daha kötü olucak die.kaan beye söledim biraz kızdı bana :) yapmak zorundayım yoksa hamile kalamazsın dedibu iğneyi yaptıran var mı aranızda arkadaşlar ?
Benim endometriasiz yani çikolata kisti canımekim ayında ameliyat oldum kistim çok büyüktü alındıCanim sizde sıkıntı neydi?
Canım bende yazayım bilgilerimiamayaa seni de listemize ekledim tatlim. Yanlis bisey yazdiysam duzeltebilirsiniz kizlar... umarim hepimiz icin sonuc pozitif olur hamile yazariz :)
Üye Adı Yaş Problem Kaçıncı deneme Hangi aşama Transfer tarihi Test tarihi Sonuç izmirplus 29 hipo hipo 2. Bütün işlemler bitti 13 Aralık 23 Aralık ? moonlovers 29 Sebepsiz Inf. 3. Rahim kalınlaştırma ? ? ? H husem 30 ? 2. Rahim kalınlaştırma ? ? ? alinnaa 36 çikolata kisti 3. menapoz ? ? ? S sametuche 29 çikolata kisti 1. histereskopi ? ? ? amayaa ? rezerv azlığı 5. 2 opu işlemi bitti ? ? ?
[/tr]
[td] M medesa [/td]
[td]37[/td]
[td]sağ tüp yok+sol tüp tıkalı[/td]
[td]2.[/td]
[td]Bütün işlemler bitti[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]30 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
Hayırlısı olsun canım. Allahım sağlık güç versin hepimize.benimde yumurta rezervim düşük yani yumurtam yok denilcek kadar az.aynı zamanda çikolata kistim var.senin amh değerin kaç acaba?Canım bende yazayım bilgilerimi
Yaş 33 sorun rezerv azlığı ve morfoloji 8.deneme(sanırım rekor bende) era testi yapılacak
Kesinlikle inanıyprum kaan beye.belki de en doğru tavrı kaan bey yapıyor.evet burdaki arkadaşlardan detaylı bilgileri alıyorum :)Canım Kaan beyin öyle ters davrandığı zamanlar olabiliyor maalesef Ama senin kötülüğün için bişey söylemez illa ki böyle olması gerektiği için tavsiyede bulunmuştur.seninle benzer durumdaki arkadaşlar daha net yorum yaparlar zaten.sen gönlünü ferah tut bakalım☺
Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun amh değerim 0.56Hayırlısı olsun canım. Allahım sağlık güç versin hepimize.benimde yumurta rezervim düşük yani yumurtam yok denilcek kadar az.aynı zamanda çikolata kistim var.senin amh değerin kaç acaba?
kuzum belki de benimle ilgilidir, benim rezerv az zaten 1-2 yumurta elde ediliyor, o sebeple... ama senin elde edilen embriyo sayın fazla olursa sıkıntı olmaz tek toplama da transfer de yapabilir.... genel olarak bizim verdiğimiz fiyatlar... hani tüp bebek fiyatı diye sorduğunda zaten 5 bin + ilaçlar deniliyor.... ancak totelde vitaminlerle birlikte yapılan harcama için 10 bini gözden çıkarmanı tavsiye ederim. ki inan bir çok yerde de tüp bebek fiyatı olarak benzer fiyatlar geçer ancak totel harcamada yine bu civarlarda... 5.denemesi olan malesef tecrübeli biri olarak söylüyorum