Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ooo sana baya pahaliya gelmis yaa birde bursadan gidip gelmek ooo.ins evladiniza kavusursunuz cnm.bu son olur ins.era testi neden okadar pahaliymis ya??yani kaan bey neden ilk opuda toplayip transfer etme taraftari diil ki?heryerde boyle olmuyor mu?

Canim irenbede tup bebek islemin toplam nekadara mal oluyor bileniniz warmi?bana toplam 15bin gibi bi rakam soylendi ohaaa dedim :///
Canım hayırlısı olsun inşallah yumurta rezervin iyiyse toplamaya gerek yok ikinci bende bir kez toplama oldu gerek yok yumurtalar iyi dedi ikinciyi önermemişti nasip değilmiş olmadı era testi önerdi banada öncesinde benimde üçüncü denememdi yani demek istediğim iki yada üç kez opu yaptırmak zorunda değilsin iyiyse rezerv zatwn gerek yok diyo kaan bey

Kızlar huhuuuu çıktım ben transferim gerçekleşti Şimdilik 2 çocuklu bir anneyim inşallah devamı da gelir Kaan bey de inş bu son olsun dedi umutlu konuştu ama bakalım Allah hayırlısını nasip etsin
Hayırlısı olsun canım.
Ben çok olumlu hissediyorum :)
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizleri mutsuz etmeyecek evlatlar.
Hadi şimdi bol bol dinlenmeler :)

Canim iki opu şart mı herkese. anlamadım.

Ben polikistik over hastasiyim cnm.kaan beye gtmiyorum ama bende tup dusunmeye basladim oyuzden bilgi almaya calisiyorum.

Heleki polikistik overde rezervin iyidir eğerki kalite sorunu yoksa yumurtalarda zannetmiyorum ikinci toplamanın gerek olacağını tek toplamayla büyük ihtimal yeterli olacaktır ama yine vitaminler tüp bebek için iğneler falan sekiz bini bulur ilk denemenmi tüp bebek

Evet cnm ilk olucak.4senedir evliyim.bu subatta 2sene olucak korunmayali.2negatif asilamam var.ve pkolu olarak tek sikayetim adet gorememek.ilaca bagliyim yani.kaan beyin vidyosunu izledim ve dedigin gibi pkonun artilarida war.kaan bey zengin ama cimri yumurtalik diyor hatta bende dun erdal dumana basladim endokrine izmirde.neden adet goremedigimi merak ediyorum ?????

Sanırım manisadansın bende manisadanım tayfun beymi yapmıştı aşılamalarını şanslısın en kolay hamile kalan grupmuş polikistik overler umarım güzel sonuçlar alırsın

Canim iki opu şart mı herkese. anlamadım.
Canım merhaba, bütün işlemler ve doğal olarak cebinden çıkan para da kişiye göre değişiyor. Benim de ilk tedavimdi ve 1 kere opu oldum, 2 kere diye bir şart yok. Bana ilk histereskopide yapılmadı. opudan önce 4500 tl para ödedim, geçtiğimiz ekim ayında oluyo bu dediklerim, 250'si anestezi ücretiymiş, 4250 lirası da yumurta toplama + 1 transfer ücreti. Mesela bana taze transfer yaptı ilkinde. Tutmayınca histereskopi yaptı, ona 1000 tl ödedik. Sonra yumurta dondurma işlemine ilk seferinde 500 tl ödedik, sonra her sene dondurmaya devam edersek 100$ verecekmişiz. İkinci transferi geçen hafta oldum dondurulmuşlarla, 2100 tl ödedik. 15gün öncesinde muayeneye gitmiştim, o zaman 250 tl vermiştim ondan 2100 tl ödedik, eğer 1 ay geçseydi 2350 tl alacaklarmış. Her ay çağırıyo, doğal olarak 1 ay geçiriyosun, o her gittiğinde 250 tl veriyosun bi kere, aynı ay içinde 2.ye gidersen kontrolden sayıya almıyor. Yeri geliyo orda yapılan tahlillerde olabiliyo. Başka mesela benden opu'dan önceki son gidişimde artık tüp bebek aşamasına geçildi 500 tl alacağız dedi, hep 250 veriyoduk Allah'tan o 1 kere oldu sonra hemen opu oldum. İlaçlara hiç girmeyeyim, bedenini hazırlama sürecinde aldığın vitaminlerin ücreti farklı, benim eşim de ilaç kullandı bir sürü, yani onun ve benim vitaminler ve diğer ilaçları ilk alışımızda aynı anda aldık, 780 tl para ödemiştik, opudan önce aldığın iğnelerin fiyatları epey tutuyo verdiği adete göre değişiyo benimkiler 1500tl civarı tutmuştu, transfer sonrası ilaçların, iğnelerin var onlar da biraz tutuyo... kimse sana net şu kadar diyemez. benim 10.000 tl'yi baya bi geçti mesela.

Sanırım manisadansın bende manisadanım tayfun beymi yapmıştı aşılamalarını şanslısın en kolay hamile kalan grupmuş polikistik overler umarım güzel sonuçlar alırsın
Merhaba ben de mansadanim . siz şu an hangi merkezdesiniz

Ooo sana baya pahaliya gelmis yaa birde bursadan gidip gelmek ooo.ins evladiniza kavusursunuz cnm.bu son olur ins.era testi neden okadar pahaliymis ya??yani kaan bey neden ilk opuda toplayip transfer etme taraftari diil ki?heryerde boyle olmuyor mu?
kuzum belki de benimle ilgilidir, benim rezerv az zaten 1-2 yumurta elde ediliyor, o sebeple... ama senin elde edilen embriyo sayın fazla olursa sıkıntı olmaz tek toplama da transfer de yapabilir.... genel olarak bizim verdiğimiz fiyatlar... hani tüp bebek fiyatı diye sorduğunda zaten 5 bin + ilaçlar deniliyor.... ancak totelde vitaminlerle birlikte yapılan harcama için 10 bini gözden çıkarmanı tavsiye ederim. ki inan bir çok yerde de tüp bebek fiyatı olarak benzer fiyatlar geçer ancak totel harcamada yine bu civarlarda... 5.denemesi olan malesef tecrübeli biri olarak söylüyorum

Kızlar nasılsınız ? Bişey söyleyeceğim bende hiç ilk denemedeki gibi heyecan Yok ya nedenki geçen sefer hem çok heyecanlıydım hem de yawrularımın içimde olduğunu çok dağa fazla hissediyordum.oysa şimdi sanki sıradan bir gün gibi hiç bir hissim ve duygum yok niye böyle olduk.belirti falan da Yok.ilk günden tutmamış olma ihtimali var mı? Yada niye ben böyle hissizim acaba? Allahım nolur kötü bişey olmasın.dua edin kızlar motivasyona çok ihtiyacım var.bebişlerimin en az bir tanesi tutunsun bana

Canım hayırlısı olsun inşallah rabbim 10 gün sonra yüzünü güldürsün bizde seninle mutlu olalıö lütfen belirti arama bırak akışına ben üç negatiftede kasık ağrısı bulantı göğüslerde dolgunluk uyku hali hepsini yaşadım kısacası belirti yokmuş oyüzden akışına bırak tutanacaksa vakti geldiyse 9 ay seninleler sanırım bzim özel bişey yapmamıza gerek yok sadece biraz dikkat etmek yeterliymiş umarım güzel haberlerini ve o büyük gün geldiğindeki heyacanını mutluluğunu paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…