- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.461
geçen yıl amh 0,79 iken bu yıl tedaviye başlamadan önce yaptırdığım testte 0,12 çıktı....amayaa sizin rezerviniz kaç çıktı yani kaç çıkınca 2 defa opu yapıyorlar?
gel kuzucum gelCanım bende yazayım bilgilerimi
Yaş 33 sorun rezerv azlığı ve morfoloji 8.deneme(sanırım rekor bende) era testi yapılacak
Üye Adı | Yaş | Problem | Kaçıncı deneme | Hangi aşama | Transfer tarihi | Test tarihi | Sonuç |
| 29 | hipo hipo | 2. | Bütün işlemler bitti | 13 Aralık | 23 Aralık | ? |
@Rm_angel | 29 | Sebepsiz Inf. | 3. | Rahim kalınlaştırma | ? | ? | ? |
H husem | 30 | ? | 2. | Rahim kalınlaştırma | ? | ? | ? |
| 36 | çikolata kisti | 3. | menapoz | ? | ? | ? |
S sametuche | 29 | çikolata kisti | 1. | histereskopi | ? | ? | ? |
| 36 | rezerv azlığı | 5. | 2 opu işlemi bitti | ? | ? | ? |
| 33 | rezerv azlığı+morfoloji | 8. | ERA testi yapilacak | ? | ? | ? |
| 34 | çikolata kisti+rezerv azlığı | ? | tedaviye hazırlık | ? | ? | ? |
Sen nereye ben orayageçen yıl amh 0,79 iken bu yıl tedaviye başlamadan önce yaptırdığım testte 0,12 çıktı....
gel kuzucum gel
Teşekkür ederim canım benim kaan hocada 2.deneme temmuzda negatif almıştım rezrvden dolayi bende 2 kere opu oldum donduruldu transfer oldu malesef negatifti elimizde hiç donmus kalmadı sonra tekrar kontrole gittim ve kist olmuş onu kucultmeye başladık inatçı kist geç küçüldü sonra era testi için geçen ay başladık bu seferde rahim duvarı kalinlasmadi tedavi yarım kaldı bu ay başlayacak regli oldum birazdan irenbeden ravdevu alicam benim era testi sonucuna göre tedavi başlayacak busefer tek opu ve taze transfer olacak inşallah sonu güzel olurKizlarmelindam3535 melisyasemen ekledim sizleri de listemize. melisyasemen senin ilk deneme miydi cnm? Hayirli sonuçlansin tedavileriniz, umarim bol bol hamislerimiz olur ins. :) melindam3535 senin dondurulmus embriyon var mi cnm? ERA dan sonra transfere mi gecilecek?
Üye Adı Yaş Problem Kaçıncı deneme Hangi aşama Transfer tarihi Test tarihi Sonuç izmirplus 29 hipo hipo 2. Bütün işlemler bitti 13 Aralık 23 Aralık ? @Rm_angel 29 Sebepsiz Inf. 3. Rahim kalınlaştırma ? ? ? H husem 30 ? 2. Rahim kalınlaştırma ? ? ? alinnaa 36 çikolata kisti 3. menapoz ? ? ? S sametuche 29 çikolata kisti 1. histereskopi ? ? ? amayaa 36 rezerv azlığı 5. 2 opu işlemi bitti ? ? ? melindam3535 33 rezerv azlığı+morfoloji 8. ERA testi yapilacak ? ? ? melisyasemen 34 çikolata kisti+rezerv azlığı ? tedaviye hazırlık ? ? ?
[/tr]
[td] M medesa [/td]
[td]37[/td]
[td]sağ tüp yok+sol tüp tıkalı[/td]
[td]2.[/td]
[td]Bütün işlemler bitti[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]30 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
Teşekkür ederim canım benim kaan hocada 2.deneme temmuzda negatif almıştım rezrvden dolayi bende 2 kere opu oldum donduruldu transfer oldu malesef negatifti elimizde hiç donmus kalmadı sonra tekrar kontrole gittim ve kist olmuş onu kucultmeye başladık inatçı kist geç küçüldü sonra era testi için geçen ay başladık bu seferde rahim duvarı kalinlasmadi tedavi yarım kaldı bu ay başlayacak regli oldum birazdan irenbeden ravdevu alicam benim era testi sonucuna göre tedavi başlayacak busefer tek opu ve taze transfer olacak inşallah sonu güzel olur
Sizin hiç tutunma oldu mu arkadaşım.ben de ikinci negatifi aldım.era testini sordum sende bir tutunma olmuş o yüzden gerek yok dedi.pek anlamlandıramadım.Kaan bey 2.nci negatiften sonra genelde ERA testini oneriyo, bende yaptirdim cnm. arı sutu+bal+polen, incir kuru hepsini biliyosundur gerci faydali olsun umarim... kalitesi bile onemli olmayan 1 tane tutunan embriyo olsun yeterki :) Hepimiz ayri ayri nelere katlaniyoruz, insallah bu son olur tatlim :)
Sizin hiç tutunma oldu mu arkadaşım.ben de ikinci negatifi aldım.era testini sordum sende bir tutunma olmuş o yüzden gerek yok dedi.pek anlamlandıramadım.
Canım benim inşallah güzel haberleri veririm Allah razı olsun senden de, hepinizden de.. yazamadım kusura bakmayın, transferden sonra sinüzit olmuştum ya, bir ilerledi ki anlatamam 2 gündür yatak döşek yatıyorum, çok öksürüp, hapşırıyorum ben de çok tedirginim, inşallah bebeklerim benimledir...Çok garip cidden bütün anneler çok kutsal ama biz tüp bebek anneleri kavuşmak için çok emek veriyoruz ya, kavuşana kadar ki sürecimizde resmen kendi psikolojimizi kendimiz geliştiriyoruz. Umut, hasret, bekleyiş, sabır, bazen hüzün, hayal kırıklığı, pozitif alanlarımızda mutluluk... hani dışarıya karşı dimdik dursakta, içimizde ne fırtınalar kopuyor ve hepsiyle başa çıkabiliyoruz! Sonucumuz negatif de olsa pozitif de olsa hep bir sonraki adımı düşünüyoruz ve ister istemez güçleniyoruz, öyle olmak zorundayız...Çok sağolun canlarım desteğiniz için.inanın sadece kendime değil hepinize dua ediyorum.dün transfere girerken bile listede diğer transfer olan arkadaşların adı var ya hepsine de dua ettim.Allah herkese nasip etsin inşallah Normalde çok heyecanlı bir yapım var geçen transferde gözyaşlarımı bile tutamadım heyecandan.bu sefer beni şaşırtacak kadar sakinim bu garibime gitti biraz.belki de geçen sefer hayal kırıklığı yaşadım diye bu sefer psikolojik olarak bilinçaltında daha sakin ve daha beklenti düşük olsun istiyorum demekki.yoksa çok üzülecek.izmirplus iki gün sonra bize güzel haber ver de hepimiz bayram edelim,şu grupta motivasyonumuz yükselsin yeniden☺
Allah razı olsun canımHayırlısı olur inşallah canım.güzell sonuçalr alırsın inşallah.senin yazdıklarını okuduğumda içime çok güzel hisler doğdu.izmirplus senin içinde aynı dileklerim geçerli.dualarım sizinle :*
Ya kurban olurum Allah razı olsun canım benim, 2 gündür yatıyorum, daha çok hastalandım kuzum. Dün hele nefes alamıyodum o derece ağzım burnum şişti, anca rahatladım bugün. Çok korkuyorum, inşallah bebeklerim benimledirizmirplus Nasilsin canim, nasil geciyo gunler? Az kaldi test gunune, umarim hersey yolunda gider :) Dularimiz seninle tatlim
Amin canım inşallah dediğin gibi herseyi biliyorum eranin sonuç geldi mi era nasıl oluyor bu konu hakında bilgi verirmisin operasyon sonrasi ağrı vs oluyor muKaan bey 2.nci negatiften sonra genelde ERA testini oneriyo, bende yaptirdim cnm. arı sutu+bal+polen, incir kuru hepsini biliyosundur gerci faydali olsun umarim... kalitesi bile onemli olmayan 1 tane tutunan embriyo olsun yeterki :) Hepimiz ayri ayri nelere katlaniyoruz, insallah bu son olur tatlim :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarim seninle rabbim yüzünü güldürdürsun inşallah buarada geçmiş olsunYa kurban olurum Allah razı olsun canım benim, 2 gündür yatıyorum, daha çok hastalandım kuzum. Dün hele nefes alamıyodum o derece ağzım burnum şişti, anca rahatladım bugün. Çok korkuyorum, inşallah bebeklerim benimledirAile hekimime sordum Hcg kan verdiğim gün çıkar mı diye, 1 gün sonra çıkar dedi. 1 gün sonrası da cumartesi oluyo pazartesiye kalcak diye ben de aynı gün sonuç vercek başka hastaneye giderim dedim. Eşim de dedi ki "cuma ben işte olcam, pozitif de olsa negatif olsa da yanında olamıcam, iyi de olsa kötü de olsa birlikte öğrenelim, cumartesi irenbeye gitsek olur mu? ama bekleyemem dersen de anlayışla karşılarım" dedi, kıyamadım ben de garibim beni de düşünüyo, ilkinde çok ağladım biliyo, ondan cumartesi kan tahlili yaptırıcam tatlım Yani size haberi yarın veremicem, cumartesiye kaldı
Ayyyy inanamıyorum sana,ben kendi sonucumu bekler gibi yarını bekliyordum bir gün daha nasıl bekleyeceğim şimdiYa kurban olurum Allah razı olsun canım benim, 2 gündür yatıyorum, daha çok hastalandım kuzum. Dün hele nefes alamıyodum o derece ağzım burnum şişti, anca rahatladım bugün. Çok korkuyorum, inşallah bebeklerim benimledirAile hekimime sordum Hcg kan verdiğim gün çıkar mı diye, 1 gün sonra çıkar dedi. 1 gün sonrası da cumartesi oluyo pazartesiye kalcak diye ben de aynı gün sonuç vercek başka hastaneye giderim dedim. Eşim de dedi ki "cuma ben işte olcam, pozitif de olsa negatif olsa da yanında olamıcam, iyi de olsa kötü de olsa birlikte öğrenelim, cumartesi irenbeye gitsek olur mu? ama bekleyemem dersen de anlayışla karşılarım" dedi, kıyamadım ben de garibim beni de düşünüyo, ilkinde çok ağladım biliyo, ondan cumartesi kan tahlili yaptırıcam tatlım Yani size haberi yarın veremicem, cumartesiye kaldı
Ben de sizleri okurken.duygulandım.ağlayarak okudum yazdıklarınızı.bizler birbirimizin haberlerini dört gözle bekliyoruz.birlikte sevinip üzülüyoruz.bu kadar içten heralde annelerimiz dışında kimse bizim için dua etmiyordur.ben de buradaki tüm arkadaşlarım için dua.Allah bu kadar içten duayı elbet kabul edecektir.sadece zaman.dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar.şu sıralar en da siz sonuç bekleyenler içinAyyyy inanamıyorum sana,ben kendi sonucumu bekler gibi yarını bekliyordum bir gün daha nasıl bekleyeceğim şimdi(( bari cumartesi sabahtan gidin bir de sonuç ne olursa olsun bizi unutma yaz,çok merak ediyorum senin için de dua ediyorum.inşallAh peşpeşe mutlu haberlerimizi paylaşırız burada:) bende az evvel ağlaya ağlaya göbişten iğnemi yaptım nedense duygusallaştım birden.normalde iğne yapan birine bile bakamazken kendi kendime iğne yapıyorum.allah daha fazla sınamasın bizleri,inşallah vakti gelmiştir de yavrularımıza kavuşuruz ☺
Ya kurban olurum Allah razı olsun canım benim, 2 gündür yatıyorum, daha çok hastalandım kuzum. Dün hele nefes alamıyodum o derece ağzım burnum şişti, anca rahatladım bugün. Çok korkuyorum, inşallah bebeklerim benimledirAile hekimime sordum Hcg kan verdiğim gün çıkar mı diye, 1 gün sonra çıkar dedi. 1 gün sonrası da cumartesi oluyo pazartesiye kalcak diye ben de aynı gün sonuç vercek başka hastaneye giderim dedim. Eşim de dedi ki "cuma ben işte olcam, pozitif de olsa negatif olsa da yanında olamıcam, iyi de olsa kötü de olsa birlikte öğrenelim, cumartesi irenbeye gitsek olur mu? ama bekleyemem dersen de anlayışla karşılarım" dedi, kıyamadım ben de garibim beni de düşünüyo, ilkinde çok ağladım biliyo, ondan cumartesi kan tahlili yaptırıcam tatlım Yani size haberi yarın veremicem, cumartesiye kaldı
Amin canım inşallah dediğin gibi herseyi biliyorum eranin sonuç geldi mi era nasıl oluyor bu konu hakında bilgi verirmisin operasyon sonrasi ağrı vs oluyor mu
Cnm ya bana önce pazartesi demişti transfer için ama sonra muayenede salı dedi.ta doğru gün pazartesi idiyse Bir gün madem o kadar farkettiriyor inş doğru günde yapmışızdır.teansfer günü Bile hiç tutmamış olma ihtimali var dimi.bende hiç belirti Yok hala çok moralim bozuk.çünkü Allah korusun negatif olursa bu defa İstanbul'da denemeyi düşünüyoruz fakat bu sıfırdan başlamak git gel yapmak maddi manevi çok yoracak.era testi 1000 Euro idi değil mi?ERA testi icin tipki transfer olacak sekilde adetine gore ayarlanacak bir tarihte rahim kalinlastirma ilaclarini kullandirtiyolar cnm. Yine ayni sekilde rahim kalinligi icin kontroller oluyo transfer tarihinde anestezi altinda rahimden parca alinip yurt disina gonderiyolar. Hic agrin sizin olmuyo hicbisey hissetmiyosun cnm. Sonuc 20 gunde falan geldi benim. Sonuca gore benim rahim transfer gununden once embriyoyu kabul etmeye uygunmus. Transferi bir gun once yapacaklar bu denemede, kader kismet artik bunu da yaptiralim dedik. Cok sey fark ettirir mi ki diye sordum Kaan beye, yaptiran hastalarda transfer gunu degisince yuzde 50ye yakin olumlu sonuc aldik demisti. Umarim hepimize bebek icin vesile olur cnm.
Cnm ya bana önce pazartesi demişti transfer için ama sonra muayenede salı dedi.ta doğru gün pazartesi idiyse Bir gün madem o kadar farkettiriyor inş doğru günde yapmışızdır.teansfer günü Bile hiç tutmamış olma ihtimali var dimi.bende hiç belirti Yok hala çok moralim bozuk.çünkü Allah korusun negatif olursa bu defa İstanbul'da denemeyi düşünüyoruz fakat bu sıfırdan başlamak git gel yapmak maddi manevi çok yoracak.era testi 1000 Euro idi değil mi?