- 13 Ocak 2012
- 312
- 287
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.481
İnşallah canım benim, sağolasın iyi dileklerin için. Vakitlice, sırayla hepimizin tek tek yüzü gülsünGüzel haberlerini bekliyoruz canım dualarim seninle rabbim yüzünü güldürdürsun inşallah buarada geçmiş olsun
Ben de kendime inanamıyorumAyyyy inanamıyorum sana,ben kendi sonucumu bekler gibi yarını bekliyordum bir gün daha nasıl bekleyeceğim şimdi(( bari cumartesi sabahtan gidin bir de sonuç ne olursa olsun bizi unutma yaz,çok merak ediyorum senin için de dua ediyorum.inşallAh peşpeşe mutlu haberlerimizi paylaşırız burada:) bende az evvel ağlaya ağlaya göbişten iğnemi yaptım nedense duygusallaştım birden.normalde iğne yapan birine bile bakamazken kendi kendime iğne yapıyorum.allah daha fazla sınamasın bizleri,inşallah vakti gelmiştir de yavrularımıza kavuşuruz ☺
Sağolasın canım benim daha da iyiyim, hapşırmak öksürmek hiç istemiyorum ama napayımAy kiyamam sana ya, neyse daha iyi olmana sevindim cnmalemsin M medesa cim yaaaa cok tatlisin izmirplus cnm ben ilk denemede irenbede yaptirmistim testi, hatta ucret almiyolar fiyata dahilmis... Insallah tutunmuslardir yavrularin cnm ya, zaten akilli olsunlar terk etmesinler onlar icin bu kadar cok seye katlanan anneyi
Seninle birlikte bizde biraz daha sabredicez mecburen :) Dikkat et kendine
Cnm sen git bir hastanede kan ver yarın,sonuç barkodunu da bize söyle.biz bakalım sana söylemeyiz Çatlıcam yeminle meraktan Benim eşim maalesef kendi kan verirken bile kötü oluyor,ben iğne yaparken de kafasını diğer tarafa çevirip bitti mi fite soruyor bakamıyor:) yoksa ben de ona yaptırırdım.ne şanslı şu erkeklerBen de kendime inanamıyorumilk transferin kan sonucuna 1 gün kala dayanamayıp gebelik testi bile yapmıştım. Hatta bir yanımda şeytan diyo ki yarın bi devlet hastanesine git sen test yaptır diğer yanımdaki melek ise yok çok sabrettin cumartesi eşinle öğren sonuçta pozitifse o da baba olma duygusunu seninle yaşasın diyo.. o yüzden cumartesiyi bekleyeyim en iyisi vallahi sana ve kendine iğne yapan herkese helal olsun diyorum, saygıyla eğiliyorum...ben kendim yapamıyorum ya, eşim vuruyo bana iğnelerimi. İnşallah yavrum hepimiz meleklerimize kavuşalım hayırlısıyla
İnş tututınurlar canım Endişe etmemek elde değil.düşünmemeye çalışsam da tek saniye bile aklımdan çıkaramıyorum.cnm rahim kalınlığı için nar suyu iç tamam mı,rahim duvarını kalınlaştırıyor.ben transfere kadar içmedim,transferden sonra aldım tutunmaya yardımcı diye oysa öğrendim ki rahim duvarını kalınlaştırıtormuş aklınızda olsunAy sakin oyle dusunme cnm ya, belirtilere takilmadan moral bozmadan dikkat ederek dualar ederek gececek bi gunler unutmavalla bende tam bilmiyorum cnm ama rahim kalinligi belirliyo aslinda transfer tarihi. Bana normalde yine rahim kalinligina gore yapilmasi gerekenden tarihten bir gun once yapacak. Sen takilma hic buna seninki tam gerekli olan gun yapilmistir. Test tam tamina 1000 euro cnm. Insallah gerek kalmicak baska merkez ve dra tatlim. Ayni korkular endiseler bende de var ama korksak da sansimizi denicez ins.bebisler inat edip tutunurlar annelerine
Hahahaha alemsin yavrucum yaCnm sen git bir hastanede kan ver yarın,sonuç barkodunu da bize söyle.biz bakalım sana söylemeyiz Çatlıcam yeminle meraktan Benim eşim maalesef kendi kan verirken bile kötü oluyor,ben iğne yaparken de kafasını diğer tarafa çevirip bitti mi fite soruyor bakamıyor:) yoksa ben de ona yaptırırdım.ne şanslı şu erkekler
Canım bana da hemşire şöyle demişti "bilimsel olarak kanıtlanmış birşey yok ama makalelerde nar suyunun tutunmaya yardımcı olduğu yazıyor" demişti. Yani transfer öncesi de, transfer sonrası da içilebilir. Ben transfer sonrası başladım, içtim ama düzenli içemedim tabi.İnş tututınurlar canım Endişe etmemek elde değil.düşünmemeye çalışsam da tek saniye bile aklımdan çıkaramıyorum.cnm rahim kalınlığı için nar suyu iç tamam mı,rahim duvarını kalınlaştırıyor.ben transfere kadar içmedim,transferden sonra aldım tutunmaya yardımcı diye oysa öğrendim ki rahim duvarını kalınlaştırıtormuş aklınızda olsun
Cnm ben transfere giderken salı günü yolda 4 Şişe nar ve 5 şişe atom kırmızı meyve vs doğal içecek sıktırdım.ancak bir arkadaşım şu aşamada içmememin daha doğru olacağını söyledi ve saraçoğlunun bir videosunu paylaştı benimle.o da diyorki hamile kalmaya çalışan bayanlar rahim duvarı inceyse nar suyu içsin fakat kalınsa içmesin diyor.arkadaşımda nar suyu kanamaya neden olmuş.benim de rahim duvarım yeterince kalınlaştığı için korktum.dün içmiştim bugün içmedim yarın yine içicem.çok abartmayacağım yaniCanım bana da hemşire şöyle demişti "bilimsel olarak kanıtlanmış birşey yok ama makalelerde nar suyunun tutunmaya yardımcı olduğu yazıyor" demişti. Yani transfer öncesi de, transfer sonrası da içilebilir. Ben transfer sonrası başladım, içtim ama düzenli içemedim tabi.
Ayyy cnm aynı ilaçları kullanıyoruz demekki.ben de 4 günde bir yarım ampul prulot ve her akşam göbekten ostrafam vuruyorum.2 tane de neupogen iğne kullandık ve cilde yapışan bant da kullanıyorum.daha önceki transferimde bunların hiç birini kullanmamıştık.eşin de bir alemmiş,çok mu kızdırdın onu içindeki dürtüler dışa çıkmışHahahaha alemsin yavrucum yacumartesi sabahtan gidicem zaten yoğun oluyo erken gelin demişlerdi. Vallaha erkekler ne şanslı, bütün alengirli işleri biz çekiyoruz ama değecek Allah'ın izniyle. Benimki bir de psikopat gibi iğne vurmaktan hoşlanıyor karından vurmaya alıştı ya, 4 günde 1 kalçadan olduğum bi iğnem daha var, hastaneye gidiyoruz onu da öğretsinler de ben yapayım iğne yapmak çok zevkliymiş diyo çarpık
Ay iyi bari ben de düzenli içmemiştim tatlım kendi kendime dert etmeyeyim bunu. Evet canım ilaçlarımız hemen hemen aynı. Bu sefer bende bant yok, ilk transferimde vardı ama. Bak ben sabah 2 tane akşam 2 tane cyclo progynova içiyorum, öğlenleri B12 plus ve previt positive ve akşamları prednol içiyorum. Haplar böyle, vajinal olarak da akşamları vagifem tablet ve 2 tane progestan atıyorum, sabahları da vajinadan crinone jel. Böyle canım.Cnm ben transfere giderken salı günü yolda 4 Şişe nar ve 5 şişe atom kırmızı meyve vs doğal içecek sıktırdım.ancak bir arkadaşım şu aşamada içmememin daha doğru olacağını söyledi ve saraçoğlunun bir videosunu paylaştı benimle.o da diyorki hamile kalmaya çalışan bayanlar rahim duvarı inceyse nar suyu içsin fakat kalınsa içmesin diyor.arkadaşımda nar suyu kanamaya neden olmuş.benim de rahim duvarım yeterince kalınlaştığı için korktum.dün içmiştim bugün içmedim yarın yine içicem.çok abartmayacağım yani
tatlım iğne vurmak hiç de zor bi şey değil, bende rahmetli babamın bi tomar iğnesi olunca öğrenmiştim hemşirelerden yıllar önce, çok işime yaradı... hatta bi ara diğer tedavilerimde totişten olanları acaba aynaya bakaraktan vuramaz mıyımHahahaha alemsin yavrucum yacumartesi sabahtan gidicem zaten yoğun oluyo erken gelin demişlerdi. Vallaha erkekler ne şanslı, bütün alengirli işleri biz çekiyoruz ama değecek Allah'ın izniyle. Benimki bir de psikopat gibi iğne vurmaktan hoşlanıyor karından vurmaya alıştı ya, 4 günde 1 kalçadan olduğum bi iğnem daha var, hastaneye gidiyoruz onu da öğretsinler de ben yapayım iğne yapmak çok zevkliymiş diyo çarpık
Günaydın canımgünaydın kızlarrr
heyecanlı bekleyişler devam
tatlım iğne vurmak hiç de zor bi şey değil, bende rahmetli babamın bi tomar iğnesi olunca öğrenmiştim hemşirelerden yıllar önce, çok işime yaradı... hatta bi ara diğer tedavilerimde totişten olanları acaba aynaya bakaraktan vuramaz mıyımdiyen bi iç şeytan sesim de yok değildi... ama hiç denemedim tabi ki kendime totişten iğne vurmayı o yüzden hevesi varsa tutma öğrensin, sana garezi olduğundan değil, yardımcı olsun diye uğraşıyodur eşin
Cnm ben de sabah 2 akşam 2 cyclo progynova beyazları içiyorum.akşam ise b12 plus,minamix,prednol.yatarken de vagifem fitil ve 2 Protestan,sabahları da crinone jel.ilk denememde hiç bant ve iğne yoktu.bu sefer ben ne varsa istedim akşam göbekten iğne,4 günde bir kalçadan yarım ampul ve 3 günde bir bant ilave etti bu defa.ama işte ben hiç bişey hissetmiyorum bu kez hiç belirti Yok.sadece belim ağrıyor o da yatmaktan heralde.sende belirti var mı? Aslında biliyor Musun yarın sana sürpriz yapıp irenbeye gelmeyi çok istedim ama eşim dışarı çıkarmıyor ya offf korkuyor bişey olur diye.çok heyecanlıyım kuzuların inşallah seninledir:)Ay iyi bari ben de düzenli içmemiştim tatlım kendi kendime dert etmeyeyim bunu. Evet canım ilaçlarımız hemen hemen aynı. Bu sefer bende bant yok, ilk transferimde vardı ama. Bak ben sabah 2 tane akşam 2 tane cyclo progynova içiyorum, öğlenleri B12 plus ve previt positive ve akşamları prednol içiyorum. Haplar böyle, vajinal olarak da akşamları vagifem tablet ve 2 tane progestan atıyorum, sabahları da vajinadan crinone jel. Böyle canım.
Ben de cyclo'nun sadece beyazlarını içiyorum yavrucum kahverengileri adet söktürüyor ya ondan içirtmiyor. Minamix ve bant yok bende sanırım rahatsızlığımıza göre bikaç ilaç değişiyor çünkü geri kalanı hep bebek tutunsun diye. İğnelerim benim de aynı, her akşam karından oksapar, 4 günde bir kalçadan yarım ampul proluton ve transferden 4gün önce + transfer günü noupogen mi neydi bana da 2 tane vurdular. benim ilk transferimde karın iğnelerim vardı yine ama başka marka. Bel ağrısı ve kasık ağrısı bende var yavrucum ama belirtiden saymıyorum, ilkinde de çok oldu, negatif haberini aldıktan sonra 3-4 gün içinde adetim söküldü sonraCnm ben de sabah 2 akşam 2 cyclo progynova beyazları içiyorum.akşam ise b12 plus,minamix,prednol.yatarken de vagifem fitil ve 2 Protestan,sabahları da crinone jel.ilk denememde hiç bant ve iğne yoktu.bu sefer ben ne varsa istedim akşam göbekten iğne,4 günde bir kalçadan yarım ampul ve 3 günde bir bant ilave etti bu defa.ama işte ben hiç bişey hissetmiyorum bu kez hiç belirti Yok.sadece belim ağrıyor o da yatmaktan heralde.sende belirti var mı? Aslında biliyor Musun yarın sana sürpriz yapıp irenbeye gelmeyi çok istedim ama eşim dışarı çıkarmıyor ya offf korkuyor bişey olur diye.çok heyecanlıyım kuzuların inşallah seninledir:)
Bana tembihlediler canım yoğun oluyo sabahtan gelin ki gün içerisinde sonucu alabilelim diye, ondan sabahtan gidicemValla kizlar benim gozum de surekli sayfada, heyecanliyim bende sizin kadar@medesacim ostrapam igne nicin kan pihtilasmasi icin mi? izmirplus cnm sabahtan mi gideceksiniz irenbeye? yarin bende igne yaptirmak icin gelcem ama kac gibi gideriz esimle bilemiyorum? cok agir da kendisi sinir ediyo beni... insallah karsilasabiliriz cnm, dualara devam insallah birlikte seviniriz yarin
İnşallah canım benim Rabbim birbirimiz için ettiğimiz bu kadar duayı geri çevirmez, isteyin vereyim demiş, biz çok isteyelim, takdiri Allah hoşgördüğü kadar versinizmirplus Ayy hadi inşallah. insan kendini sonucu cikicamis gibi heyecanlaniyor . darisi hepimize insallahh
Canım evet pıhtılaşma için,bu sefer önlemleri daha sıkı aldık ama hiç belirti hissetmemek Canımı sıkıyor gerçi geçen sefer hissettim de noldu.sabah ezanında uyandım dua ettim inş hepinizin gönlüne göre olur☺ ahhh canım benim de eşim çok ağır seni anlayabiliyorumValla kizlar benim gozum de surekli sayfada, heyecanliyim bende sizin kadar@medesacim ostrapam igne nicin kan pihtilasmasi icin mi? izmirplus cnm sabahtan mi gideceksiniz irenbeye? yarin bende igne yaptirmak icin gelcem ama kac gibi gideriz esimle bilemiyorum? cok agir da kendisi sinir ediyo beni... insallah karsilasabiliriz cnm, dualara devam insallah birlikte seviniriz yarin
İnşallah hepimiz hamiş oluruz da Yen'i bir grupta Bebişlerimizin aşamalarını da paylaşırız Ostrafam kutum bitince teste kadar iki adet dağa lazım olacak bana.kutu değil de tek iğne satan eczane var mı bildiğiniz? İrenbenin oradaki bir eczaneden neupogen tek olarak alabilmiştik.ostrafam da bir adet varmış elinde,iki adet daha lazım.sizin bildiğiniz başka eczane var mı?Ben de cyclo'nun sadece beyazlarını içiyorum yavrucum kahverengileri adet söktürüyor ya ondan içirtmiyor. Minamix ve bant yok bende sanırım rahatsızlığımıza göre bikaç ilaç değişiyor çünkü geri kalanı hep bebek tutunsun diye. İğnelerim benim de aynı, her akşam karından oksapar, 4 günde bir kalçadan yarım ampul proluton ve transferden 4gün önce + transfer günü noupogen mi neydi bana da 2 tane vurdular. benim ilk transferimde karın iğnelerim vardı yine ama başka marka. Bel ağrısı ve kasık ağrısı bende var yavrucum ama belirtiden saymıyorum, ilkinde de çok oldu, negatif haberini aldıktan sonra 3-4 gün içinde adetim söküldü sonraondan ümitlendirmiyorum kendimi belirti var diye
Ya seni yerimsakın dışarı çıkma hava zaten buz gibi hastalanırsın çok üzülürüm biraz düzelsin havalar illa irenbede, başka bir yerde buluşuruz canım benim inşallah bizimledir kuzularımız