- 29 Aralık 2013
- 426
- 510
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.401
Canim benim ilki 7 haftalikti beta hcg 1100 oldu iç kanama ile patladı acil ameliyata alındım bir şeyler yiyip içtiğim için de açık ameliyat oldum sağ tup alındı. o zaman sol tup sekil olarak iyi devam edin dedi dr. ben faik beye gittim hsg çekildi açık çıktı. Ohh dedik hemen o ay hamile kaldım. ama benim sorunum tupumum tıkalı olmasi değil içindeki tuycukler calismiyor ve bebeği rahme ittirmiyor yani sirkulasyon yok. ve bu tuyler e ne iyi gelir ne olur hiç bir bilgim yok. kendi dr um hemen tup bebeğe yönelme Laparoskopi ile o tupun içine bakalım öyle karar ver diyor ama ben artık ugrasmak ıstemiyorum. yumurta ise yumurta... Sperm ise sperm .. beklemekten yoruldumCanım ben farkettiğimde 7 haftalıktı,senin kaç haftalıktı? Benim laparoskopik ameliyatla bebek ve sağ tüpüm alındı.o zamanki doktorlar merak etme %100 bebeğin olacak dediler ama olmadı işte
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlarını duyarız.evet bizim tedavi süreci uzun sürüyor ama sonu güzel olur inşallah.iyi dileklerin için çok teşekkür ederimBenim 3.ncu denemem olcak ins. canim. Benim dondurulumus embriyo var son 2 tane, ocak ya da subatta transfer edilir sanirim. Su an menapozdayim, bunu icin her ay igne yaptiriyorum. Cumartesi 4.ncu yapilacak. Bizim gibiler icin cok uzun bir tedavi sureci oluyo maalesef menapozdan dolayi, cok sabirli olmak lazim... Hayirlisi olsun ins., herseye raziyiz yeter ki saglikli bir bebegimiz olsun :) Sana da cok kolayliklar diliyorum, ins. ilkinde olsun, allah daha da aratmasin...
Polip içşn ayrıca işlem mi yapılıyor yoksa histeroskopi yapılırken mi alınıyor?Kızlar bende bir tane polip vardı aldırdım,10 saniye bile sürmedi ve hiç bişey hissetmedim sakın korkmayın çok basit ağrısız acısız bir işlem
Cnm benim polipi Kaan bey söylemedi.başja yerdeki muayenede çıktı ve aldılar.kaan bey alıyor mu bilmiyorum doğrusuPolip içşn ayrıca işlem mi yapılıyor yoksa histeroskopi yapılırken mi alınıyor?
Amin canım inşallah hepimizin gönlünden geçene tez zamanda kavuşalımCanim inşallah allah gönlüne göre versin
Kızlar şu an irenbedeyim odada yatıyorum.vukuatlı nüfus örneği unutmuşuz diye eşimi gönderdiler.yarın getirse nolurdu sanki tek başına kaldım.neyse eşim gelince alacaklar beni,heyecanlıyım inş yavrularıma sağ Salim kavuşurum bu defa
Şu an irenbede olan Yok mu muayene için falan? Ziyaretime gelsenize çok sıkıldım beklemekten
Polip içşn ayrıca işlem mi yapılıyor yoksa histeroskopi yapılırken mi alınıyor?
Şu an irenbede olan Yok mu muayene için falan? Ziyaretime gelsenize çok sıkıldım beklemekten
ilaçlarla birlikte buluyor tatlım... 2 kez opu yapılıyor en az. alınan embriyolar donduruluyor. yani havuz yöntemi yapılıyor. normalde 5000 tüp bebek fiyatı ama bu fiyata 1 opu ve 1 transfer dahil sadece. ayrıca 2. opu da 2750 tl. benim ilk opu için ilaçlar yaklaşık 3 bin tl tuttu. 2. opu için 1500 tl ilaçlara verdim. ayrıca bir de histeroskopi oldum bin tl de o. tüp tedavisi öncesi kullanılan vitaminler falan var. onlarda 2-3 ay kullanılıyor genelde... toplamında o meblayı buluyo tatlımCanim irenbede tup bebek islemin toplam nekadara mal oluyor bileniniz warmi?bana toplam 15bin gibi bi rakam soylendi ohaaa dedim :///
ben dün opu oldum tatlım :) dün geleydin konuşurduk:)Şu an irenbede olan Yok mu muayene için falan? Ziyaretime gelsenize çok sıkıldım beklemekten
Canımm hayırlı olsuun sanırım transfer bitti? Nasıl hissediyorsun kendini kaç tane transfer oldu?Canım gayet güzel geçti sağol Rahim kalınlaşması yumurtalar falan gayet iyi gördü hatta tarla çok iyi durumda inş bu son denememiz olur dedi.ilk transferindekinden farklı olarak iğneler ve bant yazdı daha garanti olmasını sağlamaya çalışıyoruz.veeeeee salı günü 14.30 da transferim var:))))) dualarınızı eksik etmeyin kızlar
ilaçlarla birlikte buluyor tatlım... 2 kez opu yapılıyor en az. alınan embriyolar donduruluyor. yani havuz yöntemi yapılıyor. normalde 5000 tüp bebek fiyatı ama bu fiyata 1 opu ve 1 transfer dahil sadece. ayrıca 2. opu da 2750 tl. benim ilk opu için ilaçlar yaklaşık 3 bin tl tuttu. 2. opu için 1500 tl ilaçlara verdim. ayrıca bir de histeroskopi oldum bin tl de o. tüp tedavisi öncesi kullanılan vitaminler falan var. onlarda 2-3 ay kullanılıyor genelde... toplamında o meblayı buluyo tatlım
Kızlar huhuuuu çıktım ben transferim gerçekleşti Şimdilik 2 çocuklu bir anneyim inşallah devamı da gelir Kaan bey de inş bu son olsun dedi umutlu konuştu ama bakalım Allah hayırlısını nasip etsin