- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.421
irenbe de o şekilde olmuyor tatlım. ilk başta opu olacağın zaman o 5 bini veriyorsun opu oluyorsun ama transfer olmuyorsun, onlar donduruluyor. sonra yeniden opu oluyorsun 2750 de onun için. bir de genelde biçok kişi histeroskopi de oluyor. hatta ben ilk opudan önce histeroskopi oldum sonrasında opu oldum. alınan yumurtalar döllendiriliyor döllenenler donduruluyor. yeniden yumurta toplama yapılıyor. onda da yine yumurta toplanıyor yine döllendirilip donduruluyor. daha sonra bi zaman geçtikten sonra transfer oluyor. pek taze transfer yapılmıyor. olanda vardır belki ama sayıca az diyeyim...
benim tedavim henüz bitmedi. henüz hiç transfer olmadım. 2. opumu oldum dün.... ve ağustos sonu gibi gitmiştim ilk olarak :) sabırla bekliyorum. daha era testi yapılacak bana bir de ekstradan. bu 5. denemem çünkü, diğer 4 denemeyi bursada yapmıştım. bir de bursadan gidip geliyorum yani, yol masrafı da cabası yani..... diğer denemelerimde başarısız olunduğundan (son denemem kimyasal, diğerleri negatif) rahmin transfer için en uygun zamanını tespit etmeye yarayan bir testmiş. ve Bin euro da bedeli....şimdiye kadar 13500 civarında para harcadım. bi 4 bine yakında era ya vercez... sonrasında transfer olacak, onun ücretini en başta ödediğimizden yeniden bi ödeme yapılmayacak
Ooo sana baya pahaliya gelmis yaa birde bursadan gidip gelmek ooo.ins evladiniza kavusursunuz cnm.bu son olur ins.era testi neden okadar pahaliymis ya??yani kaan bey neden ilk opuda toplayip transfer etme taraftari diil ki?heryerde boyle olmuyor mu?