- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.381
Canım çok iyi bir fikir olmuş bu tablo,inş hepimiz pozitif görürüz☺ benim yaşım 37 ve sorun sağ tüpümün olmayışı solun da tıkanık oluşuKizlar tedavide, transfer asmasinda, sonuc bekleyen epey kisi variz. Tablo yapsak mi ne dersiniz? Soyle biseye ne dersiniz:
Üye Adı Yaş Problem Kaçıncı deneme Hangi aşama Transfer tarihi Test tarihi Sonuç
Canım korkacak hiç bir şey Yok endişe etme.bebişlere kavuşmak için bu kadarcık bişeyi göze almak zorundayız.ben ki normalde iğneye baksmazken az evvel kendi kendime göbekten iğne yaptım ve her gün yapmaya devam edeceğim.rahim çiziği vs hiç hissedilmiyor bile içini ferah tut.Ne bileyim alinnacım ya rahime çizikten korkuyorum yumurta toplamadan korkuyorum baya korkuyorum yani anestezi almaktan falan. Çok ağrılı mı oluyor
Canım umarım bu sefer herşey yolunda gider ve kucağına alırsın. Ben de geçen hafta salı oldum. Kuru meyveleri duymamıştım ama hemşirenin biri bana "bilimsel olarak kanıtlanmasa da makalelerde nar suyunun iyi geldiği yazıyor" demişti. Ben de 1 kere içtim gerçi. Benden sana tavsiye canım sıkı sıkı giyim, havalar soğuk vallaha temizliği de abartma. Ameliyathane buz gibi ben odaya geldim tir tir titriyorum, ayaklarım buz tuttu tabi transferden 1 gün sonra sinüzit oldum. Normalde kolay kolay hastalanmam, beni sadece sinüzit mahveder, yataklık eder, oldum da. Kaan Bey'e yazdım hemen dahiliye doktoruna git durumunu anlat dedi. Dahiliyeci de sadece boğaz spreyi verebilirim dedi valla çektim. Hastalık, baş ağrısı değil de, en çok sinüzit yüzünden boğazımdaki akıntı mideme vurdu ve kusturdu, öksürük tuttu, hapşırma derken hep karnım kasıldıbiliyosun karnımızı kasacak şeyler yapmamamız lazım çünkü rahimi de tetikliyomuş hem ağladım hem kustum çok kötüydü o süreç... kalbimi karartmak istemiyorum yine de. Sana tavsiyem evden arabaya binene kadar, arabadan irenbeye girene kadar kafanı, ağzını, burnunu sar, bere atkı kullan, gerekirse içlik de giy canım olmaz deme oluyo [/QUOTE Canım uyarın için teşekkür ederim en korktuğum şey şu süreçte hasta olmak.dikkat edeceğim mutlaka .senin de senin de cuma günü sonucun hadi inş çok güzel haberler verirsin bize
Saol canım ne bileyim işte engel olamıyorum korkuma en son rahim filminde anestezi alacagım için aglaya aglaya bayılmıstım korkuyorum nedense üstümden atsam şu korkuyu rahatlayacagımCanım korkacak hiç bir şey Yok endişe etme.bebişlere kavuşmak için bu kadarcık bişeyi göze almak zorundayız.ben ki normalde iğneye baksmazken az evvel kendi kendime göbekten iğne yaptım ve her gün yapmaya devam edeceğim.rahim çiziği vs hiç hissedilmiyor bile içini ferah tut.
Canım klimalarla ilgili bilgilendirme için çokteşeklür ederim.yazın bile klima çarpar beni kesinlikle ben de kapattırıcam ve hatta transfer sonrası yattığım yer soğuk olursa diye yorgan da alıcam yanıma biraz abartılı olacak belki ama umurumda değil hasta olmayı hiç ama hiç istemiyorum çok korkuyorumSelam kızlar, bende 2 transferimde grip olmus biri olarak yazmak istedim. Faranjitim oldugu icin en kucuk stres uzuntude hemen bogazlarda hassasıyetten hemen pis mikroplar musallat oluyolar. İlk denemede transfer oncesi hafiften bogazlarda baslamisti, cay nane limon idare ederim demistim. Ama ne mmumkun o amliyethane buz gibi, onceden de soydurdular beni yarim saat da odada onlukle bekledim. Eve gider gitmez artti tabi, ilac da alinmaz diye oldum oldum dirildim resmen ilk geceden... Tuzlu su ile burnumun tikanikligini acmaya mi calismadan daha neler neler ama nafile oyle gecti ilk 3 gun (en onemlileri). Neyse 2nci transferde yine benzer bir gidisat olmaya basladi, ben korkudan gecen durumu anattim kimi gorduysem hemsire dr herkese yalvardim amliyathanedeki klimalari kapattilar neyseki. Hatta Kaan bey burasi cok sicak terlemeye basladim dedi ama anlattim ona da durumu herkes anlayisla karsiladi sagolsun. Yinede pastil alabilisin, burun spreylerini zarari yok dedi, hepsini aldim, birazcik kullandim korkudan hastalik ilerlemesin diye sukur korktugum kadar agir olmadi hafif atlattim. Bir de balin cok faydasini gordum umarim gerek kalmaz ama aklinizda bulunsun diye yaziyorum kizlar. Kasik kasik bal yedim bogazlari yumusatti gecirdi de diyebilirim :) Yani anlicaniz soguk alginiligi, faranjit, grip benim korkulu ruyam oldu resmen. Hatta DEU hastaneye gittim imminoloji bolumune bagisiklikla ilgili bisey varsa arastirilsin diye testler yapildi ama onemli bisey yok dediler :) Amman diim @husem de hasta oldum falan demisti, gerci burda ne hikayeler okuduk grip olan hapsuran yinede pozitifi goren ama mumkunse onlem alin :) ameliyathanedeki klimalari da kapattirabiliyosunuz bu arada :) hepinize bol sanslar, heyecanla takip ediyoruz :)
Canim seninle sorunumuz ayniymis benim de sağ tup yok sol tıkalı. ikisinden de 1 er dis gebelik geçirdim . ..Canım çok iyi bir fikir olmuş bu tablo,inş hepimiz pozitif görürüz☺ benim yaşım 37 ve sorun sağ tüpümün olmayışı solun da tıkanık oluşu
Grandmedical de dr. hayati ayakta canım. bende hipotiroit var ama su an tsh im çok iyi 7 8 aydır o.2 felanYeni negatif aldım arkadaşım.beklemedeyim.endokrin dr nu sorabilir miyim?
Tahmin etmiştim.Benimki de o benim de nedenlerim var.troidte iyi olmasına rağmen daha iyi olsun diye ben de takipteyim.şeker direncini de kontrol altında tutmaya çalışıyoruz.belli bir seviyede yumurtlamaya da olumlu etkisi varmış.Grandmedical de dr. hayati ayakta canım. bende hipotiroit var ama su an tsh im çok iyi 7 8 aydır o.2 felan
Merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum yazılarınızı okuyorum.bende paylaşmak istedim.benim problemim de malesef çikolata kisti.5 yıldır evliyim.2 yıl önce Laparoskopik le ameliyat oldum.ardından hemen aşılama yapıldu fakat tutmadı. (Başka bir hastanede ve dr da)ardından tekrarladı kistlerim ve dr.kaan beye karar verdik.görüşme sonrası vitaminlere başladım.tabiki tahliller yapıldı ve amh değerim düşük çıktı (1.04) kaan bey muayene sıradında yumurtamın istediği boyutta olmadığını söyledi yani küçüklü büyüklü dedi.tam anlamadım gerçi.yarın da histeroskopi için randevu verildi.açıkçası biraz korkuyorum inşallah sonuç temiz çıkar.histeroskopiden sonraki süreç ne olur ?olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.buarada çikolata kistim için banada menepoz tedavisi uygulandı ama hep kanamam geldi.yani telefonumdaki takvime göre aynı adet zamanım da kanama oldu fakat kısa sürdü.sizde böyle oldu mu kızlar?
Üye Adı | Yaş | Problem | Kaçıncı deneme | Hangi aşama | Transfer tarihi | Test tarihi | Sonuç |
| 29 | hipo hipo | 2. | Bütün işlemler bitti | 13 Aralık | 23 Aralık | ? |
@Rm_angel | 29 | Sebepsiz Inf. | 3. | Rahim kalınlaştırma | ? | ? | ? |
H husem | 30 | ? | 2. | Rahim kalınlaştırma | ? | ? | ? |
| 36 | çikolata kisti | 3. | menapoz | ? | ? | ? |
S sametuche | ? | çikolata kisti | 1. | histereskopi | ? | ? | ? |
Canım bana menopoz için iğne vermedi kaan bey ilaç verdi.Selam tatlim, seninle problemimiz ayni. ilk igneden sonra adet oluyosun zaten endiselenme cnm... 2.nci ve sonraki ignelerden (eger yapilacaksa) sonra kanama olmuyo kesinlikle. İlkinden sonra adet olmayi beklemedigim icin bende panik olup sormustum Kaan beye olmasi gayet normal dedi. Ayrica amh degerin cok dusuk degil cnm, laparoskopi ameliyati gecirmene ragmen. Kistlerinin buyuklukleri ne su an? Bana histereskopiyi yumurta toplamadan sonra yapmisti, ardindan transfer icin rahim kalinlastirmaya baslandi, ama simdi daha degisik bir siralama izliyo sanirim cnm. Yumurta toplandi mi? Hayirli olsun bu arada tedavin...
Canım kaan bey bana iğne vermedi.menepoz zamanı ilaç vermişti.ama kanamam hep adet dönemlerimde kısa da olsa geldi.amh değerim 2004 yılında 3.7 imiş.haklısın ameliyattan sonra 1e düşmüş yinede şükür.kistlerimin büyüklüğü hakkında bişey söylemedi canım.ca125 değerim 135 çıktı.histeroskopiyi sanırım polip şüphesinden dolayı erken yapıyor canım.rahim kalınlaştırma herkese mi uygulanıyor acaba? Ölçülüyormu ? Bide nasıl kalınlaştırmak için tedavi yapılıyor ?Selam tatlim, seninle problemimiz ayni. ilk igneden sonra adet oluyosun zaten endiselenme cnm... 2.nci ve sonraki ignelerden (eger yapilacaksa) sonra kanama olmuyo kesinlikle. İlkinden sonra adet olmayi beklemedigim icin bende panik olup sormustum Kaan beye olmasi gayet normal dedi. Ayrica amh degerin cok dusuk degil cnm, laparoskopi ameliyati gecirmene ragmen. Kistlerinin buyuklukleri ne su an? Bana histereskopiyi yumurta toplamadan sonra yapmisti, ardindan transfer icin rahim kalinlastirmaya baslandi, ama simdi daha degisik bir siralama izliyo sanirim cnm. Yumurta toplandi mi? Hayirli olsun bu arada tedavin...
Merhaba.tabloya beni de eklediğiniz için teşekkürler.yaşım 29 (1987) histereskopiyi 21 aralıkta olucam.sonucu da paylaşırımTedavide olan arkadaslar ortaya ciktikca listemiz daha da uzayacak sanirim :)
Üye Adı Yaş Problem Kaçıncı deneme Hangi aşama Transfer tarihi Test tarihi Sonuç izmirplus 29 hipo hipo 2. Bütün işlemler bitti 13 Aralık 23 Aralık ? @Rm_angel 29 Sebepsiz Inf. 3. Rahim kalınlaştırma ? ? ? H husem 30 ? 2. Rahim kalınlaştırma ? ? ? alinnaa 36 çikolata kisti 3. menapoz ? ? ? S sametuche ? çikolata kisti 1. histereskopi ? ? ?
[/tr]
[td] M medesa [/td]
[td]37[/td]
[td]sağ tüp yok+sol tüp tıkalı[/td]
[td]2.[/td]
[td]Bütün işlemler bitti[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]30 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
M medesa cim ins. bugun trasferin cok rahat gecer, mutlu saglikli cocuklu evine donersin cnm :)
Canım ben farkettiğimde 7 haftalıktı,senin kaç haftalıktı? Benim laparoskopik ameliyatla bebek ve sağ tüpüm alındı.o zamanki doktorlar merak etme %100 bebeğin olacak dediler ama olmadı işteCanim seninle sorunumuz ayniymis benim de sağ tup yok sol tıkalı. ikisinden de 1 er dis gebelik geçirdim . ..
Canım bana menopoz için iğne vermedi kaan bey ilaç verdi.
Canım kaan bey bana iğne vermedi.menepoz zamanı ilaç vermişti.ama kanamam hep adet dönemlerimde kısa da olsa geldi.amh değerim 2004 yılında 3.7 imiş.haklısın ameliyattan sonra 1e düşmüş yinede şükür.kistlerimin büyüklüğü hakkında bişey söylemedi canım.ca125 değerim 135 çıktı.histeroskopiyi sanırım polip şüphesinden dolayı erken yapıyor canım.rahim kalınlaştırma herkese mi uygulanıyor acaba? Ölçülüyormu ? Bide nasıl kalınlaştırmak için tedavi yapılıyor ?
İlacın ismini unuttum canım.yumurta toplaması yapılmadı.en son muayenede 1 tane yumurta buldu kaan bey.histeroskopi yapılsın dedi.bakalım sonrası ne olucak.hepimiz için hayırlısı olsun.inşallah güzel sonuçlar alırız.senin ilk denemen mi?şuan hangi aşamadasın?Anladim cnm, ilacin ismi ne merak ettim? Yumurtalar toplandi mi peki? Bana da polip suphesi ile histereskopiyi yapti ama yokmus temiz dedi, insallah seninde oyle olur endiselenme cnm, hicbirsey hissetmiyosun kisa suren bir islem... cok hafif kanama olabilir cikinca, yaninda ped gotur istesen. Rahim kalinlastirma transfer oncesi herkese yapiliyo cnm, ilaclar veriliyo, hemsire nasil alacagini anlatiyo zaten, 10 gun sonra kontole cagriyolar, duruma gore ilac dozlari degistirilebilir. Hersey yolunda giderse transfer tarihini belirler dr.
İlacın ismini unuttum canım.yumurta toplaması yapılmadı.en son muayenede 1 tane yumurta buldu kaan bey.histeroskopi yapılsın dedi.bakalım sonrası ne olucak.hepimiz için hayırlısı olsun.inşallah güzel sonuçlar alırız.senin ilk denemen mi?şuan hangi aşamadasın?
Kızlar bende bir tane polip vardı aldırdım,10 saniye bile sürmedi ve hiç bişey hissetmedim sakın korkmayın çok basit ağrısız acısız bir işlemAnladim cnm, ilacin ismi ne merak ettim? Yumurtalar toplandi mi peki? Bana da polip suphesi ile histereskopiyi yapti ama yokmus temiz dedi, insallah seninde oyle olur endiselenme cnm, hicbirsey hissetmiyosun kisa suren bir islem... cok hafif kanama olabilir cikinca, yaninda ped gotur istesen. Rahim kalinlastirma transfer oncesi herkese yapiliyo cnm, ilaclar veriliyo, hemsire nasil alacagini anlatiyo zaten, 10 gun sonra kontole cagriyolar, duruma gore ilac dozlari degistirilebilir. Hersey yolunda giderse transfer tarihini belirler dr.
Çok sağol canım allah hepimizin kucağını doldursun inşallah,bu güzel duyguyu hepimiz yaşayalım.artık iş yapamayacağım için azcık mutfağı falan toparladım biraz yoruldum ama bişey olmaz heralde.şimdi de duşa girip hazırlanacağım yavrularımı alıp evimize geleceğim☺ her birinize güzel dikekleriniz için çok teşekkür ediyorum.inş sonuç da güzel olurTedavide olan arkadaslar ortaya ciktikca listemiz daha da uzayacak sanirim :)
Üye Adı Yaş Problem Kaçıncı deneme Hangi aşama Transfer tarihi Test tarihi Sonuç izmirplus 29 hipo hipo 2. Bütün işlemler bitti 13 Aralık 23 Aralık ? @Rm_angel 29 Sebepsiz Inf. 3. Rahim kalınlaştırma ? ? ? H husem 30 ? 2. Rahim kalınlaştırma ? ? ? alinnaa 36 çikolata kisti 3. menapoz ? ? ? S sametuche ? çikolata kisti 1. histereskopi ? ? ?
[/tr]
[td] M medesa [/td]
[td]37[/td]
[td]sağ tüp yok+sol tüp tıkalı[/td]
[td]2.[/td]
[td]Bütün işlemler bitti[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]30 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
M medesa cim ins. bugun trasferin cok rahat gecer, mutlu saglikli cocuklu evine donersin cnm :)