Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım çok geçmiş olsun, Allah hepimizi mutlu sona ulaştırsın. Rahatsızlıklarımız, tedavi şekillerimiz, doktorlarımız vs farklı olsa da aynı amaç için koşturuyoruz, birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Arkadaşımın da dediği gibi yanında bu zamana kadar ki bütün sonuçlarını mutlaka götür. Ön görüşme için yarı yıl tatilini beklemene gerek yok bence, irenbe cumartesileri de neredeyse tam gün mesai yapıyor, medical park ise öğlen 13:30 ya da 14:00'e kadardı tam hatırlamıyorum çalışıyor. Belki yarı yıl tatiline kadar tedavi için karar verip, 15 günlük süreçte de başlamış olursun

Ah ah o tuzlu, karbonatlı su yok mu ben bu sefer doktorun verdiği boğaz spreyini kullandım. Limonlı ılık su iç dedi ben ona bir de bal koydum dediğin gibi öyle toparladım. Bir de sinüzit için papatya çayının buharını solu demişlerdi onu soludum, baş ağrılarım 2 gün içinde geçti ama burun ve boğaz akıntım maalesef hala devam ediyor, buna da razıyım. Baş ağrısıyla kalkçam diye uyanmaya korkuyodum. Koruyun kızlar kendinizi, benim aklıma klima kapattırmak gelmedi, yamuldum vallaha. Bir de o gün çok soğuktu, beresiz, şapkasız, atkısız tarzan gibi gittim... anlık çarpıyo kahrolasıca soğuk!

Kizlar tedavide, transfer asmasinda, sonuc bekleyen epey kisi variz. Tablo yapsak mi ne dersiniz? Soyle biseye ne dersiniz:

Üye AdıYaşProblemKaçıncı denemeHangi aşamaTransfer tarihiTest tarihiSonuç

Kizlar tedavide, transfer asmasinda, sonuc bekleyen epey kisi variz. Tablo yapsak mi ne dersiniz? Soyle biseye ne dersiniz:

Bence yapalım. Bende yarın kontrole gideceğim ne yapılacagına karar vereceğiz bilmiyorum korkuyorum çok

Kizlar tedavide olanlarla ilgili bildiklerim kadariyla soyle bir tablo olusturdum:

izmirplus hipo hipo2.Butun islemler bitti13 Aralık23 Aralık?
M medesa ??2.Butun islemler bitti20 Aralık30 Aralık?
moonlovers 29Sebepsiz Inf.3.Rahim kalınlaştırma???
H husem 30?2.Rahim kalınlaştırma???
alinnaa 363.çikolata kistimenapoz???

Varsa ekleme cikartma duzeltme isteyenler yazabilirler :) Hayirli ugurlu olur umarim tablomuz :) Bol hamile haberleri gelir artik insallah :)

Son düzenleme:
Niye korkuyosun tatlim, icine sinmeyen ne varsa anlat sor hic cekinme. Belki bebegine kavusacagin tedaviye baslayacaksiniz ins. oyle olur :)
Ne bileyim alinnacım ya rahime çizikten korkuyorum yumurta toplamadan korkuyorum baya korkuyorum yani anestezi almaktan falan. Çok ağrılı mı oluyor

Canım yaşım 29. İyi olmuş bu vallaha hadi bebek haberleriyle çoğalırız inşallah

Ne bileyim alinnacım ya rahime çizikten korkuyorum yumurta toplamadan korkuyorum baya korkuyorum yani anestezi almaktan falan. Çok ağrılı mı oluyor

Yok cnm yaa, onca kisi yaptirdik bak hicbirimize bisey olmadi :) Rahime cizik atma 10 dk, yumurta toplama da yumurta sayisina gore 15-20-25 dk degisebiliyor. Benim hic agrim olmamisti hatta cikista esimle cay icip biseyler yedik, ordan da ise gitmistim cnm. Anestezi alirken cok agir bir ilacla uyutulmuyoruz herhalde amliyatlardaki gibi degil, kisa surede kendimize geliyoruz ya.. Hic korkma cok da dusunme anestezi dr.na bırak, uygulamadan once ilaca biseye alerjiniz var mi, kalp rahatsizligi falan diye soruluyo onlar seni korkutmasin herkese sorulan seyler... Zaten o asamaya gelene kadar epey var daha sanirim, once ilaclarla baslanir...

Canım yaşım 29. İyi olmuş bu vallaha hadi bebek haberleriyle çoğalırız inşallah

Hemen guncelleyeyim cnm, zaten senin bilgiler kaymis birazcik :)

izmirplus 29hipo hipo2.Butun islemler bitti13 Aralık23 Aralık?
M medesa ??2.Butun islemler bitti20 Aralık30 Aralık?
moonlovers 29Sebepsiz Inf.3.Rahim kalınlaştırma???
H husem 30?2.Rahim kalınlaştırma???
alinnaa 363.çikolata kistimenapoz???

Canım ameliyathanedekiler o kadar tatlı ki, anestezi hekimi de dahil buna, sohbet ederken anlamıyosun bile, ne bayıldığını, ne ayıldığını. Canını en fazla acıtan damar yolu açılması olur, artık bizler iğne yeme konusunda doktora yaptığımız için o da acıtmaz. Zaten bayıldıktan sonra ayılmanı hatırlıyosun başka bişey yok. Canın da yanmıyor yani, acı sızı olmuyor. Seni rahatsız eden hiçbişey yok.

Olsun canım anlaşılıyo yine de

Canım eline sağlık çok güzel olmuş inşallah hepimize uğurlu gelir,hepsinde pozitif yazsa ne güzel olur

Merhaba arkadaşım.ben de manisadayım ve öğretmenim.celal bayar da ilk iki denemem oldu ilki tuttu ama sonra olmadı.sonra irenbeye başladım.gidiş geliş konusunda problem olmuyor.eşimin izin problemi çok olmayınca ders saatlerine göre ayarladım hep muayeneleri.transferimde de iki gün istirahat ettim.benim tavsiyem önce doktorlarla bir görüş ön tedavi verebilir.biraz zaman alabilir.tatilde de transfer ya da en azından toplama yaptırırsın.hayırlısı olsun şimdiden

Merhaba sevgili meslektaşim .
Biz cbü yu hiç dusunmedik . gerçi benim kendi dr um faik mumtaz bey orada hoca ama pek bir başarısını duymadigim için hiç dusunmedik. yarın bi aricam irenbe yi on görüşme icin. Dr seçimi olarak da ümit hanımı çok duydum. kendi endokrin dr um da ümit hanımı ısrarla önerdi. bakalım. sen şimdi hangi asamadasin arkadaşım? Tuna_nehir

erhaba sevgili meslektaşim .
Biz cbü yu hiç dusunmedik . gerçi benim kendi dr um faik mumtaz bey orada hoca ama pek bir başarısını duymadigim için hiç dusunmedik. yarın bi aricam irenbe yi on görüşme icin. Dr seçimi olarak da ümit hanımı çok duydum. kendi endokrin dr um da ümit hanımı ısrarla önerdi.bakalım. sen şimdi hangi asamadasin arkadaşım? Tuna_nehir

Yeni negatif aldım arkadaşım.beklemedeyim.endokrin dr nu sorabilir miyim?

Selam celal bayarda kime yaptirdiniz tupu?tayfun beye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…