- 25 Mart 2014
- 345
- 534
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.961
Cycaaaas sabah sabah nasıl iyi geldi canımm çook çok çook sevindim.Kızlar sanırım yani insallah Allah ın izni ile hamileyimmmmmnmm9. Gün degerim 65 cikti
@UOTE="kalbiminozu, post: 37699226, member: 601666"]@agopa, canım sen nasılsın? senin iğnelerle maçın ne zaman başlayacak
@ denizaa, canım 12.sinde görüşürüz inşallah.
yeni gelen arkadaşlar umarım tedavilerinizde başarılı bir sonuç elde edersiniz inşallah. hayırlısı olsun
Canım benim çoook teşekkür ederim darısı başınıza inşallah..Cycaaaas sabah sabah nasıl iyi geldi canımm çook çok çook sevindim.İyice şevklendim şimdiii.Allah tamamına erdirsin. Bize de hemen haber verdiğin için çok sağol canım.. yeppaaaa
oyyyy oyyy kuzumun yada kuzularımın teyzesi inşallah bir iki güne seninde güzel haberini alacağızzcycas oleyyyyyyy teyzeee oluyorummmmmm canım benım Allah ım kucağına almayı nasıp etsın ınsallah bebeklerını..bendee istiyorummm kiii
Adetin ne zaman canım? Sanki seninde 12.sinde randevun mu vardı. Ben şuan baskılayıcı iğnelere başladım çarşamba belli olur herhalde bir 10 günüm var opuya sağlıklı büyürlersel tabi[/QUOTE]kalbiminozu canım ben adetimi bekliyorum 2.günü gidicem bakalım maça ne zaman başlayacağım belli değil ama sabırsızlıkla bekliyorum senin nasıl gidiyor canım opuna az kaldı galiba ..
Canım bugün yarın bekliyorum gelmesini eğer 12sinde gelirsem tipimizi tarif edelimde birbirimizi bulalım[/QUOTE]Adetin ne zaman canım? Sanki seninde 12.sinde randevun mu vardı. Ben şuan baskılayıcı iğnelere başladım çarşamba belli olur herhalde bir 10 günüm var opuya sağlıklı büyürlersel tabi
ayy harikaaaaaaa tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsinKızlar sanırım yani insallah Allah ın izni ile hamileyimmmmmnmm9. Gün degerim 65 cikti
AMİİİNNNNN
kolaylıklar diliyorum . Ben 13 kasım daHadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
çoook teşekkür ederim niye öyle sessizce okuyorsun yorumları sende katıl sohbetimize Allah razı olsun iyi dilekleriniz içincycas ben, hep yorumları okuyup yorum yaZmayan biriyim.. Ama senin bu güzel haberine kayıtsız kalamadım :) Allah evladını kucağına almayı nasip eder inşallah... Çok tebrik ederim canım.. Dualar hepimize :)
ayy harikaaaaaaa tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin
canım ben kaan beye ilk daha temmuz ayında opu sonrası kontrole gittiğimizde sormuştum isterseniz iki koyarım demişti bende daha çok var düşünelim demiştim sonra bizim transfer 3 ay sonra oldu transfer öncesi mesaj yazmıştım kaan bey kaç embriyo koyacağız diye çünkü yakın bir tarihte yüzyüze konuşmamıştık mesajda bana ikiden fazla olmaz dedi transfer günüde iki tane koydular. sizde sorun neydi belki soruna bağlı tek demiştir birde 5. güne gidecekse embriyolar ondan öyle demiş olabilir.cycas belki yazdın görmedim . Aralık başı transferim olacak yaşım 28 Kaan Bey tek embiriyo koyarıım demişti. Sen mi istedin ısrar ettin iki embiriyoya kafam karışık
Anladım canım bizim tek sorunumuz eşimde ileri hareketli sperm sayımız azdı bende tespit edilmiş bi sıkıntı yok. Sorayım bakalım kaçıncı gün embiriyosu kullanacağız hakkımızda hayırlısı . Çokk tebrik ederim seni tekar....canım ben kaan beye ilk daha temmuz ayında opu sonrası kontrole gittiğimizde sormuştum isterseniz iki koyarım demişti bende daha çok var düşünelim demiştim sonra bizim transfer 3 ay sonra oldu transfer öncesi mesaj yazmıştım kaan bey kaç embriyo koyacağız diye çünkü yakın bir tarihte yüzyüze konuşmamıştık mesajda bana ikiden fazla olmaz dedi transfer günüde iki tane koydular. sizde sorun neydi belki soruna bağlı tek demiştir birde 5. güne gidecekse embriyolar ondan öyle demiş olabilir.
çok güzel bir haber çok sevindim yaa..Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...Kızlar sanırım yani insallah Allah ın izni ile hamileyimmmmmnmm9. Gün degerim 65 cikti
teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı başınıza inşallahçok güzel bir haber çok sevindim yaa..Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...