Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

çoook teşekkür ederim niye öyle sessizce okuyorsun yorumları sende katıl sohbetimize Allah razı olsun iyi dilekleriniz için

Biz bi kere denedik döllenme olmadı bile.. Hatta 12 yumurta gibi bi sayıda.. Ne Kaan bey ne de biz anlamadık bu durumu..Bizimki sebepsiz infertilite ..benim gibi olan yoktur diye cok üzülmüstüm sonra bi arkadasımda da aynısını duyunca içime biraz su serpildi. Ama inanıyorum basaracağımıza tabii Allah'ın izniyle :)

Merhaba kizlar kac gündür girmiyorum ne güzel hbrler Gördüm ben cok sevindim cycas rabbim hayirlisi ile yükselerek degerlerini cogaltsin insallah okudum tum yazilanlari yeni arkadaslar katilmis aramiza git gide cogaliyoruz :) okuduklarimdan bi kac sey dikkatimi cekti historoskobi ile rahim cizme ayni anda yapilmiyo mu farkli zamanlardami oluyor

Kızlar sanırım yani insallah Allah ın izni ile hamileyimmmmmnmm 9. Gün degerim 65 cikti
tebrik ederim canım çok sevindim bende kimse niye müjde vermiyor diye düşünmeye başlamıştım.neden 9. günü 12 sinde yapılmıyor mu tahliller.bir de problem neydi sizde? ( belki aynı problemi yaşayanlara umut olursunuz)

merhaba. farklı zamanlarda yapılıyor. benim histeroskopi nisanda , rahim çizme temmuz sonunda oldu.

çok sevindimmmmmm:) gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah. bundan sonra yükselerek devam etmesi gerek değerinin.
çook teşekkür ederim canım inşallah yükselerek devam eder ilk kontrole ne zaman gitmemiz gerekir ki? ben ilk kontrollere kaan beye gitmek istiyorum ama sonrası için biraz zor olur şehir dışından geldiğim için.. sanırım kontrole gittiğimde ilaçlarımı düzenler dimi ? yani en azından biraz azaltır diye umuyorum.

cycas cok sevindim canim. Ama bekledigim bir sonuctu icimde hic olumsuz bir sey yoktu. Allahim bize de o gunleri goster. Hamilelerin duasi kabul olurmus. Bol bol dua bekliyoruz :))
sağolsun canım Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin şimdi iki gün sonra tekrar baktıracağım sonra kese kalp atışı

mikroenjeksiyon olmamışmıydı canım ? ne zaman denemiştiniz onu inşallah bu kez böyle bir sorun yaşamazsınız..

çoook teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. canım benim aynı anda yapıldı normalide bu ayrı ayrı yapınca ayrıyetten tekrar bir miktar ücret ödemen gerekiyor.. mesela @menekseg5 yumurtalar toplanmadan yapılmış birde araya zaman girince transfer önce tekrardan rahim çizdirme işlemi yapıldı ama bende sadece bir kez histeroskopi ile aynı anda oldu.

teşekkür ederim canım ben dayanamadığım için baktım zaten varsa bugünde çıkar dedik normalde ayın 13ünde demişlerdi. canım bende endometriyozis var çikolata kistlerim vardı ama onlar geçen sene laparoskopi ile alındı aşılamlarla gebelik elde edemeyince tüp bebek yaptırdık

Canım ben 13.gün gittim Kaan Bey'e. Sonuca bakıldı. Hamilelik olunca odasına çıkıp görüştük hemen. Neler yapmam gerek hangi ilaçları kullanıcam hepsini anlattı. Genelde azaltmıyor bir süre aynen devam ettiriyor. İlk kontrolü 2 hafta sonra yaptı. Bende şehir dışındayım Manisa/Akhisar'da yaşıyorum ama yine de Kaan Bey'e devam ettim. Nasipse doğuma kadar da edicem. Başka doktor fikri hiç içime sinmedi çünkü. Tabi sen nasıl rahat edeceksen öyle yap. Sonuçta benimki de 1,5 saatlik mesafe ve riski var tabiki. Acil durumlarda bile gittim ben. Yerleşme ve tutunma aşamasında leke ve kanamalarım oldu çünkü. Bu kafanı karıştırmasın herkeste olacak diye bir şey yok . İnşallah rabbim gönlüne göre versin her şeyi canım:)

çook teşekkür ederim. 13. güne kadar nasıl bekledin ayy ben çatlardım o kadar bekleyemezdim
bende çarşamba testi tekrar edip kaan beyle telefonda görüşürüm sorarım ne zaman derse o zaman giderim. benim burda çok sevdiğim bir doktorum var zaten aslında kaan beyede gitmeyi çok istiyorum ama yol gözümde büyüyor git gel 350 km yol çok büyük risk bebek için.

esasında dayanamadım ve çok büyük bir hata yapıp 10.gün kendim evde hamilelik testi yaptım:) Kesinlikle yapmamak gerekiyormuş. Çünkü o gün yaptığımda negatif çıktı boş yere 3 gün stres yapıp üzüldüm. 13.gün beta-hcg bakıldığında hamileliğim çıktı ve ben hemen gidip eczaneden bir test daha aldım. Çok ama çok silik bir şekilde testte belirdi. Büyüteçle felan baman gerek o derece yani:) İlk önce kana yansıyormuş bu hormon çünkü. Gönlüne yatan bir hekim varsa tabiki bulunduğun yerde gitmen çok güzel. İnşallah değerlerinde güzel bir şekilde yükselir. Lütfen bizleri haberdar et gelişmelerle ilgili.

teşekkürler canım inşallah haberdar ederim tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…