- 23 Nisan 2016
- 295
- 250
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.261
En az senin kadar heyecanla bekliyorduk pozitifi.bu gün üzülücez.çünkü üzülmemek elde weğil.ama yarın yeni güne umutla başlıcaz arkadaşım.en azından tekrar deneme ümidimiz var.allah hepimizi sağlıklı mutlu kuzucuklarımıza kavuşturacak inşallahAllah korusun tabide bugün ruh sağlığım çok iyi değil saçmalayabiliyorum işte hep sıfırı görünce bthg lerde umutlar zayıflıyo 11 yumurta çok iyi çokta ilginç memorıl zaten öyledir eminimki ilk vaktimde biraz toparlayınca bikaç ay sonra istanbula giderim zaten arkadaşlar önermişlerdi ama ben nerde kalırım izmirden nasıl giderim diye gözümde büyümüştü
Ben 20 gun kaldim transferin ertesi gunundonebilirsiniz diyorlar uzaktakiler icinNe kadar süre kalmak gerekiyor?
Ben 20 gun kaldim transferin ertesi gunundonebilirsiniz diyorlar uzaktakiler icin
Ben kaan beyde dunyanin umidini tasidim aylarca ilac kullandim bosu bosuna hem maddi hem manevi somuruldum ve son zamanlardaki yorumlari okuyup olumsuzluklari gorunce ona gore yorum yaptim benim durumuma dusmesin diue insanlar herkesin kendi tercihi ister gider ister gitmez sen membunsan gitkeye devam edersinArkadaşım sen ne güzel gebe kalmışsın.bunun tadını çıkarmak yerine niye burdasınBurda binbr umutla kaan hocada tedavi olanlar var neden kaan hocanın topiğinde çıkıpta başka bir dr ismi şudur budur diyosun neden dr u kötülüyosun dayanamadım ya insanların kafasını karıştırıyosun ayıptır günahtır yapma sende olmamış olabilir kaanın hocanında birsürü pozitif i var
Ben kaan beyde dunyanin umidini tasidim aylarca ilac kullandim bosu bosuna hem maddi hem manevi somuruldum ve son zamanlardaki yorumlari okuyup olumsuzluklari gorunce ona gore yorum yaptim benim durumuma dusmesin diue insanlar herkesin kendi tercihi ister gider ister gitmez sen membunsan gitkeye devam edersin
Sen neden avukatligini ustlendin ben gitmeyin etmeyin diyemem basima gelen olayi anlatip sorulara cevap verdim ki gordugun uzere memnun olmayanlar soru sormus onlarda dert yanmislar supheleri varbu kadar insan hiç umut bağlamadı çünkü dimi ama hiç biri çıkıpta senin gibi hocayı kötülemedi.olsaydı tutsaydı ne düşünecektin bu sefer de kaan hocadan iyisi olmayacaktı.sen kendini bunlarla üzme herkes erişkin ne yaptığının farkında
Daha once iki kez deneyip olumsuz sonic aldigim dr la ilgili neden tek satir yazmamisim bunu neden sorgulamiyorsun?Sen neden avukatligini ustlendin ben gitmeyin etmeyin diyemem basima gelen olayi anlatip sorulara cevap verdim ki gordugun uzere memnun olmayanlar soru sormus onlarda dert yanmislar supheleri var
Sen neden avukatligini ustlendin ben gitmeyin etmeyin diyemem basima gelen olayi anlatip sorulara cevap verdim ki gordugun uzere memnun olmayanlar soru sormus onlarda dert yanmislar supheleri var
bencede herkes kendince hakli ayrica gecmis yorumlari okursan baska dr dan bahseden sadece ben degilim burasi kadinlar klubu saygi ve terbiye sinirlari icersinde diledigini yazabilirsin amacim benim gibi insanlara baska carede var demek ve basima geleni anlatmak baskada bir niyetim yokavukatık falan yaptığım yok emin ol.sen çıkıp yazarsan insanlrda tabi sana soru sorarlar.neyse uzatmıcam herkes kendince haklı
Cnm benim de 20 gün sonra 2.transferim var be allah korusun ama tutmazsa ben de İstanbul düşünüyorum.bahçeciyi önerdiler senin önereceğin farklı bir dr varsa bilmek isterim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşBende kaan beyde denedim 6 ay bosuna o kadar ilac tedavi yalanci menapoz ve sebebini bile bile bosuna yapti bu isi kaan bey kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum verdigi ilaclar yumurta sayisini ve kalitesini arttirmak icin sozde ama alakasi bile yok ostanbula gittim tedaviye ve suan gebeyim bu iste gercekten isim yapmis dr cok onemli prof olmayan bir dr da bosuna zaman kaybetmeyin derim
Folik asit ne kadar süreyle kullandın cnm?Dondurulmus embriyo koyulmamasi gerektigi soylendi sadece 3 cesit igne kullandim 12 gun o kadar birde folik asit tabi ayrica bende troidte var yok yok masallah
Tesekkur ederim yalniz olmadigimi hissettirdigin icin bende ayni yollardan gectigim icin paylasmak istedim arkadas nedense gorev edinmis ama onemli degil bir kisi yuzunden geri adim atacak degilim ben yorumlari okudum son 300 sayfayi ve benim gibi olunca insanlarin durumu yazmak istedim cunku insanin umutlarinin tukendigi yerde baska bir kapi acilinca tekrar yeseriyor o umutlar bunlarida anlatmak istedim.folik asite gelince hala kullaniyorum birde cirinone jel kullaniyorum gunde 1 e dustuE Eridan canım gerçekten çok üzüldüm o sessizlikten anlamıştım zaten çünkü ben de negatif gördüğümde elim telefona gitmemişti bir şey yazmak içinbiraz kendini toparla ama pes etmek yok.er yada geç olacak Bebişlerimiz inş Bu arada M mimi3535 paylsşrığın bilgiler için teşekkürler çünkü şayet ben de 2.negatifi görürsem aklımda İstanbul var.burada Kaan beyle ben de vakit kaybetmek istemiyorum ve kendisinin tavrı tarzıyla ilgili olarak benim de zaman zaman şikayetlerim oluyor.@parsen arkadaşımız seni eleştirmiş ama buna katılmıyorum.ben bu topiği takip etmeye başladığımdan beri tek bir pozitife şahit olmadım dolayısıyla bizim de motivasyonumuz düşüyor ve farklı alternatifler düşünmeye başlıyoruz.memorial çok iyi biliyorum.ymarım gerek kalmaz ama olur da olumsuz bir şey olursa aklımda olacak.hepinixi öpüyorum
E Eridan canım gerçekten çok üzüldüm o sessizlikten anlamıştım zaten çünkü ben de negatif gördüğümde elim telefona gitmemişti bir şey yazmak içinbiraz kendini toparla ama pes etmek yok.er yada geç olacak Bebişlerimiz inş Bu arada M mimi3535 paylsşrığın bilgiler için teşekkürler çünkü şayet ben de 2.negatifi görürsem aklımda İstanbul var.burada Kaan beyle ben de vakit kaybetmek istemiyorum ve kendisinin tavrı tarzıyla ilgili olarak benim de zaman zaman şikayetlerim oluyor.@parsen arkadaşımız seni eleştirmiş ama buna katılmıyorum.ben bu topiği takip etmeye başladığımdan beri tek bir pozitife şahit olmadım dolayısıyla bizim de motivasyonumuz düşüyor ve farklı alternatifler düşünmeye başlıyoruz.memorial çok iyi biliyorum.ymarım gerek kalmaz ama olur da olumsuz bir şey olursa aklımda olacak.hepinixi öpüyorum[/Q
insallah sende guzel sonucu gorursun hic gerek kalmaz baska yer arayisina bende cok opuyorumE Eridan canım gerçekten çok üzüldüm o sessizlikten anlamıştım zaten çünkü ben de negatif gördüğümde elim telefona gitmemişti bir şey yazmak içinbiraz kendini toparla ama pes etmek yok.er yada geç olacak Bebişlerimiz inş Bu arada M mimi3535 paylsşrığın bilgiler için teşekkürler çünkü şayet ben de 2.negatifi görürsem aklımda İstanbul var.burada Kaan beyle ben de vakit kaybetmek istemiyorum ve kendisinin tavrı tarzıyla ilgili olarak benim de zaman zaman şikayetlerim oluyor.@parsen arkadaşımız seni eleştirmiş ama buna katılmıyorum.ben bu topiği takip etmeye başladığımdan beri tek bir pozitife şahit olmadım dolayısıyla bizim de motivasyonumuz düşüyor ve farklı alternatifler düşünmeye başlıyoruz.memorial çok iyi biliyorum.ymarım gerek kalmaz ama olur da olumsuz bir şey olursa aklımda olacak.hepinixi öpüyorum
Bende ne zamandır irenbe de negatif sonuç duydukça üzülüyorum. Sitede ne zamandır pozitif sonuc yazan yok. Böyle olunca nedense dr da değil de embriyolog da arıyorum sorunu. Ama bir yandan da İsrael Aruh ve Erol Tavmergen de irenbede gerçekleştiriyorlar işlemlerini. Benimde duydugum istanbul da amerikan hastanesi, bahçeci kliniği ve bülent tıraş. Tabi fiyat olarak da araştırmıstım 2-3 bin tl farkediyor ekstra bir sey çıkarıyorlar mı bilmiyorum. Onun dışında ben memorial ı cok duymadım ya da bu duyduklarımdan sonra yer alıyordu hep. Bende kendimi bu sonuçları duydukça çok çaresiz hissediyorum.Ben de daha yeni yeni kendime geliyorum. Dun cok agladim ve yiprandim. dun kaan beyle telefonda konustum. sebepsiz yere negatif oldugu icin era testi ve kromozom testi onerdi. Bu testler ne kadar cozum ondan da pek emin degilim. Bu testler hakkinda bilgisi olan var mi? Haftaya Kaan bey ile yuz yuze gorusecegiz. acikcasi sorun olmadan negatif oldugu icin umutlarim kirildi. sanki hic olmayacakmis gibi geliyor. irenbe de son zamanlarda pozitif alan kac kisi var acaba? burada hep negatifler yaziyor. istanbul alternatifi cok olasi degil cunku ben calisiyorum ve surekli izin alip gitmem veya orada 10 15 gun kalmam mumkun degil. nasil bir yol izlemem gerekiyor bilemiyorum kafam cok karisik. yasim 35 oldu ve daha fazla gecikme olmasi sansimi cok azaltiyor amh zaten 0.95.ayrica suana kadar ilac vslerle 15bin tl harcadik maddi gucumuz de daha ne kadar dayanir bilemiyorum. yurtdisi sitelerine de bakiyorum. 2. deneme sonrasi klinik degistirilmesi tavsiye ediliyor. kaan bey ile alakasi olmasa bile acaba irenbenin embriyologlari ne kadar iyi? bununla ilgili bilgiyi alabilmek mumkun mu? arastirmalarim sonucu turkiyede en iyi lab ortami memorialdaymis ama istanbula gidip gelme olayi beni zora sokuyor. Boyle bir tercih yapilsa kac defa gidip gelmek gerekecek? bir suru soru isareti ve bunlari dusundukce daha da cok aglayasim geliyor.
Pozitif sonuç gördüğün halde niye hala buradasın demişti diğer arkadaş,onun bu yaklaşımını da anlayamadım.keşke her pozitif sonuç alan senin gibi burada paylaşsa da bize de umut olsa ama sanırım pozitif gören çoğunluk artık bir daha buraya uğramıyor bizim de motivasyonumuz düşÜyor.tek tük yazanlar var onlar bize iyi geliyor.bu arada folic asidi transferden ne kadar önce başladın hatırlıyor Musun?irenbede bize sadece folic asid vermiyorlar.new life dilaltının içinde folic acid var ancak ona da transferden iki üç hafta önce başlıyoruz.bu yeterlimi memorialda nasıl yapıyorlar onu öğrenmek istemiştimTesekkur ederim yalniz olmadigimi hissettirdigin icin bende ayni yollardan gectigim icin paylasmak istedim arkadas nedense gorev edinmis ama onemli degil bir kisi yuzunden geri adim atacak degilim ben yorumlari okudum son 300 sayfayi ve benim gibi olunca insanlarin durumu yazmak istedim cunku insanin umutlarinin tukendigi yerde baska bir kapi acilinca tekrar yeseriyor o umutlar bunlarida anlatmak istedim.folik asite gelince hala kullaniyorum birde cirinone jel kullaniyorum gunde 1 e dustu
çiğ kabak çekirdeği çiğ badem kabuklu fıstık inşallah güzel olur herşeyKızlar bir de transferden sonra tutunmaya yardımcı tavsiyeleriniz var mı?ananas ve dut kurusu okumuştum başka önerisi olan var mı?
Arkadaşım çok üzüldüm senin adına da hiç kolay değil maddi manevi yıpranıyoruz hepimiz ama pes etmek Yok.o testlerde genetik bozukluk var mı ona bakılıyor bildiğim kadarıyla ve 3-4 bin tl civarı.istanbulda bazı merkezlerde transferden önce embriyolara genetik test yapılıyor ve sadece uygun olanlar transfer ediliyormuşBen de daha yeni yeni kendime geliyorum. Dun cok agladim ve yiprandim. dun kaan beyle telefonda konustum. sebepsiz yere negatif oldugu icin era testi ve kromozom testi onerdi. Bu testler ne kadar cozum ondan da pek emin degilim. Bu testler hakkinda bilgisi olan var mi? Haftaya Kaan bey ile yuz yuze gorusecegiz. acikcasi sorun olmadan negatif oldugu icin umutlarim kirildi. sanki hic olmayacakmis gibi geliyor. irenbe de son zamanlarda pozitif alan kac kisi var acaba? burada hep negatifler yaziyor. istanbul alternatifi cok olasi degil cunku ben calisiyorum ve surekli izin alip gitmem veya orada 10 15 gun kalmam mumkun degil. nasil bir yol izlemem gerekiyor bilemiyorum kafam cok karisik. yasim 35 oldu ve daha fazla gecikme olmasi sansimi cok azaltiyor amh zaten 0.95.ayrica suana kadar ilac vslerle 15bin tl harcadik maddi gucumuz de daha ne kadar dayanir bilemiyorum. yurtdisi sitelerine de bakiyorum. 2. deneme sonrasi klinik degistirilmesi tavsiye ediliyor. kaan bey ile alakasi olmasa bile acaba irenbenin embriyologlari ne kadar iyi? bununla ilgili bilgiyi alabilmek mumkun mu? arastirmalarim sonucu turkiyede en iyi lab ortami memorialdaymis ama istanbula gidip gelme olayi beni zora sokuyor. Boyle bir tercih yapilsa kac defa gidip gelmek gerekecek? bir suru soru isareti ve bunlari dusundukce daha da cok aglayasim geliyor.