Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ne mutlu size sağlıkla kucagınıza alın. Bizim de 2. Aşılama oldu 30 kasımda su an bekliyorum sonucu. siz ilk aşılamadan sonra tüp bebeğe nasıl karar verdiniz? Çünkü Kaan Bey 3.aşılamada olur size diyor. Bilmiyorum ama bu aşılama olmadı sanki çünkü hiç bir sey hissetmiyorum

Ay cnm oyle dusunme, bence belirtilere takilma. Burda belirtisi olup da tutmayan (bende varim), hic olmayip tutan cooook kisi oldu. Hayirlisi olsun ins., dualarimiz seninle ve E Eridan la :)

oh sonunda olmuş ya doğumun da kolay geçsin inşallah.. allah analı babalı büyütsün canm darısı da bizlere olur inşallah :)

Ona kalsa bana da 1 aşılama daha denerdi hatta normal yolla bile olabileceği konusunda ısrarcı idi ama ben en iyi koşullarda bile aşılamada olasılığın %18 olduğunu duyunca bir de baktım aşılama da o kadar da zahmetsiz ve masrafsız bir şey değil. Tüp bebeğe karar verim.

Evet aynen bana da söyledi normal yolla da olabilir dedi. Bilmiyorum genelde de en az 2 aşılama dendiği için yaptırdım herhalde. Senin olmasının nedeni rahmin ters olmasımıymıs canım? O nasıl anlasılıyor ultrasondan mı?

Canım newlife b12,minamix,ecopirin,prednol,azitro 3 gün,cyclo prognova,vagifem fitil.semin de aynı herslde dimi.crinone falan transfere 5-6 gün kala ekleyecek

Cnm B12plus in icinde folic asid var yanlis hatirlamiyorsam.
Evet cnm var içinde ama biz transferden kIsa süre önce başlıyoruz bunlara.oysa çevremde hamile kalmayı planlayanlar 6 ay önceden folic acid kullanmaya başladılar ve genelde önceden başlanması öneriliyor o bakımdan sormuştum neyse gerekli olsa verirlerdi heralde

Benim sonuc az evvel cikti ve yine negatif. 2. denemeden de sonuc alamadik. hic bir problem olmamasina ragmen olmuyor maalesef. haftaya kaan beyle gorusecegim tekrar... gercekten ne denir bilemiyorum

Benim sonuc az evvel cikti ve yine negatif. 2. denemeden de sonuc alamadik. hic bir problem olmamasina ragmen olmuyor maalesef. haftaya kaan beyle gorusecegim tekrar... gercekten ne denir bilemiyorum
Bende kaan beyde denedim 6 ay bosuna o kadar ilac tedavi yalanci menapoz ve sebebini bile bile bosuna yapti bu isi kaan bey kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum verdigi ilaclar yumurta sayisini ve kalitesini arttirmak icin sozde ama alakasi bile yok ostanbula gittim tedaviye ve suan gebeyim bu iste gercekten isim yapmis dr cok onemli prof olmayan bir dr da bosuna zaman kaybetmeyin derim

Canım newlife b12,minamix,ecopirin,prednol,azitro 3 gün,cyclo prognova,vagifem fitil.semin de aynı herslde dimi.crinone falan transfere 5-6 gün kala ekleyecek
Aynı ilaçlar canım.... gene olumsuz sonuç alan arkadaşlarımız var aramızda ben çok karamsarım bu sefer yaaa. sırf kalan embriyolar için yapıyoruz.

Arkadaşım nasıl bir duygu yaşıyorsun tahmin edebiliyoruz ama bir kere negatif sonuç alan biri olarak... ikinciye başlamak üzereyiz , heyecanlı ve ümitli değiliz ne yazık ki... ilk tedavin ne zamandı? ne kadar ara verdin ?

1 ay ara vermiştik... toplam 5 tane embriyo oluşmuştu ilk transferde 2 bu transferde de 3 kondu. 4u 1. kaliteydi ama maalesef yine olmado

Merhaba hayırlı olsun Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah. bende Kaan Bey ile tedavideyim siz nereyi tavsiye ediyorsunuz? Gittiğiniz dr un ismini bizimle paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…