Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sizler bozmayın moralinizi umarım size nasip olur benim donmuşlarımda yok sil baştan yani herşey ama nerde nasıl başlarım bilmiyorum şuan sağlıklı füşenemiyorum hiç

Çok merak ettim istanbulda nerde yaptırdın sanırım seninde endometriasiz bende beş aylık geçici menopoz sonrası transver oldum ama malesef sonuç koca bir sıfır yine

Çok merak ettim istanbulda nerde yaptırdın sanırım seninde endometriasiz bende beş aylık geçici menopoz sonrası transver oldum ama malesef sonuç koca bir sıfır yine
Benim 3 adet cikolata kistim var ve tuplerde problem vardi memorial prof semra kahramana gittim ekim atinda ameliyat oldum kasimdada tedavim basladi

Merhaba hayırlı olsun Allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah. bende Kaan Bey ile tedavideyim siz nereyi tavsiye ediyorsunuz? Gittiğiniz dr un ismini bizimle paylaşabilir misiniz?
Cok tesekkur ederim dilerim hepimiz saglikla kavusuruz istanbul sisli meorial prof semra kahraman benim dr um allah binlerce kez razi olsun ondan

Ve aralıkta hamile kaldın ne güzel ya kucağına almakta nasip olsun semra hanımda istanbulda iki arkadaşım hamile kaldı birisi yedinci denemesinde diğeri beşinci denemede ikiside hemen hemen tedavilerinin büyük bölümünü irembede olmuşlardı ilk denemelerinde hamile kaldılar bende düşünüyorum istanbul ama kalmak gitmek nasıl olur bilmiyorum ücret olarak nekadara maal oldu

Benimde bu 4. Ama semra hocada ilk denemem cok sukur simdilik hersey yolunda ben ve annem osmanbeyde otelde kaldik cok guvenilir bir yer gonul rahatligiyla kalabilirsiniz oda+kahvalti iki kisi 100 tl den kaldik hastanede taksiyle git gel 25-30 turuyor hastane 6 bin ilaclarda 2-2,5 arasi tutuyor tabi embriyo dondurma haric o da 2 ye yakin

Benim rezervde çok iyi değil zaten dondurulacak kadar yumurta oluşmuyo üç dört tane farklı bişey uyguladılarmı tedavi olarak yaş kaç sizin

Aynı yaştayız seninle benimde beş toplanmıştı dördü işlem gördü sadece biri kaliteli diğerleri ikinci kaliteydi ay çok umut oldun bana kendimi iyice umutsuz vaka gibi görmeye başlamıştım üç kez tüp yaptırdım hiç gebelik oluşmadı kimyasal bile olsa şükür benimde tutunabiliyomuş dicem ama yok benim amh 1.7 lerde

Bende tum umutlarimi yitirmistim ama semra hoca sagolsun bizim embriyolar 4. Gune gitmiyordu ama memorial turkiyedeki en iyi labratuar arastirinca gorursun aman kimyasal demek dusuk demek allah korusun

Allah korusun tabide bugün ruh sağlığım çok iyi değil saçmalayabiliyorum işte hep sıfırı görünce bthg lerde umutlar zayıflıyo 11 yumurta çok iyi çokta ilginç memorıl zaten öyledir eminimki ilk vaktimde biraz toparlayınca bikaç ay sonra istanbula giderim zaten arkadaşlar önermişlerdi ama ben nerde kalırım izmirden nasıl giderim diye gözümde büyümüştü

Coookkk iyi anliyorum seni kafa dagit bugun bende sifirdan baska rakam gorememistim hic buyumesin gozunde biz osmanbeyde kaldik annemle nisantasina yuruyerek 10 dk cokta iyi gecti zaman cok soguklar gecsin oyle git derim ama dayanabilirsen tabi o kadar beklemeye

Dondurulmus embriyo koyulmamasi gerektigi soylendi sadece 3 cesit igne kullandim 12 gun o kadar birde folik asit tabi ayrica bende troidte var yok yok masallah
Arkadaşım sana neden dondurulmuş embriyo konulmaması gerektiği söylendi mi.cevaplarsan çok sevinirim benim için önemli.senin için çok sevindim.ben de iyiden iyiye orasını düşünmeye başladım.zaten takip ediyordum şişli memorial portalını.hatta burda bile paylaştım.hepimiz için hayırlısı olsun

Cok tesekkur ederim insallah saglikla gelir hepimizin bebisleri benim tipimdeki hastalara taze embriyonun daha etkili oldugu soylendi bende cok sorup sorusturmadim ustune okudukca bildikce daha cok allak bullak oluyor insan

Ne kadar süre kalmak gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…