-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.301
Bunu anlayabilmek cok zor degil ama arkadaslar asil kendi olumsuz tutumlariyla etkiliyorlar insanlari hicbirimiz kolay yollardan gecmedik ve umutlarin tukendigi yerde yeni umutlarla yeni yollara giriyoruz bunu burda anlatip paylasmaktan daha dogal ne var bilemiyorum gercekleri soylemek insan kandirmaktan cok daha dogru bana goreMerhaba arkadaşlar ben de bu topikte şişli memorial veya başka doktorların ismini zikrettim.ancak amacım kimseyi demoralize etmek değildi.aksine arkadaşların durumuyla ilgili bilgilendirmekti amaç.burda ancak olumlu durumlar bizi çok etkiler.olumsuzluklara da arkadaşlarımız adına üzülüyoruz.ama ben dört negatif yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki hepimizin şartları, sağlığı,fiziksel özellikleri farklı ayrıca bu konuda şans faktörünü de gözardı etmemek gerek(ben buna Allâh ın takdiri diyorum).tüm denemeler tutacak diye birşey yok neticede.diye düşünüyorum
o nedenle bence birbirimizden olumsuz etkilenmeyelim.ama fikir, düşünce ve bilgilerimizi paylaşmaktan da çekinmeyelim.
Canım kitaplarımı aldım zaten heyecanla transferimi bekliyorum
Arkadasim insallah saglikla gelsin bebislerin cok yatmanin tutunmaya bir etkisi olmadigi arastirmalarla ispatlanmis ben transferimden sonra 25 dk uzanip ciktim hastaneden cunku sabrim kalmamisti artik yat bekle olayina ve crinone jelden sonra hep yurudum yavas ama 15-20 dk bir bakiyordum tlf a 11-12 bin atmisim gunde kendini evw kapatma derim cunku insan devamli dusunuyor hasta olmayan arkadaslarinla gorus kafa dagit gez bence bir bakmissin bebeklerin simsıkı sarilmis sana guzel hbrlerini bekliyoruzCanım kitaplarımı aldım zaten heyecanla transferimi bekliyorumBu hafta şehir dışından yatılı misafirlerim var 3 yaşında oğlu var epey koşturmamalı ve yoğun geçiyor.teansferimden 4 gün önce gidecekler.ben de 1-2 gün dinlenir öyle giderim transfere.bebişlerimin tutunması için bir tavsiyeniz var mı ya akıl fikir berin,bildiğiniz varsa paylaşın.bu kez kendimize düşen herşeyi fazlasıyla yapmak istiyorum sonrasını Allah'a bırakıyorum hayırlısı neyse onu nasip etsin inş
Canım benim ilk denemem de kaan beyde. ilk tuttu ama 1 sene önce kalbi durdu 8 haftalıktı pıtırcığım ama nasip olmadı kürtaj oldum onu da kaan bey yaptı. 2.deneme kaan beyde 2 opu ama tutmadıMerhaba kizlar, cok uzguldum E Eridan cim,curiositas , gulfeda gercekten diyecek kelime bulamiyorum artik. Ben bile biseyler yazamadim dun bunca negafiten sonra bugun toparlayabiliyorum su satirlari... @Eridancim gercekten bende saskinim cnm kistler alindi, o kadar menapozla etkileri baskilandi neden olmadiki acaba yaa??? Kaan bey ne yorum yapti? Benim de hicbir umudum kalmadi valla @husemin dedigi gibi sadece kalan son 2 embriyo icin irenbede son transferim olacak.
@parsen cnm sende kaan beyin hastasimiydin hamile kaldin mi biliyorum ama son zamanlarda burada o kadar cok negatif oldu ki herkesin morali motivasyonu dustu normal olarak. cocuk konusu cok cok hassas bir konu dolayisiyla bu durumlar hepimizi uzdu. Arkadaslar tepki gostermekte haklilar. Ben ilk tup bebek tedavisine baslarken (gecen yıl agustos ayi) bu sayfada (eskeden tablo yapti tedavideki bayanlar onceki sayfalarda bulunabilir) 10 denemeden 3u falan negatif olurdu. Simdiki durumda aklimda kalanlar:
Kendimden baslayim: 1. ve 2. deneme negatif
T Tuna_nehir - 1.ve 2. deneme negatif
moonlovers - 1.ve 2. deneme negatif
M medesa - negatif
curiositas - negatif
gulfeda - negatif
@fadimecnky - negatif
H husem - negatif
E egeli_09 - negatif
Yanlisim varsa duzeltebilirsiniz, bu yakin zamanda aklimda kalanlar sadece. @duabebek ve @pinaras_tki pozitif aldilar cok sukur. belki baska pozitif alan da vardir unutmus olabilirim ama genel tablo ic acici degil. Bende tablo yapmayi onercektim ama iyice moraller bozulur diye vazgectim.
Bende sorunun laboratuvardan kaynakli olabilecegini dusunuyorum. Aslinda Kaan bey bundan once de asagi yukari benzer tedaviler uyguluyodu. En azindan cikolata kistim oldugu icin benim gibi hastalari takip ettim genelde herkese vitamin kullandirtiyo yumurta toplamdan once, cikolata kisti olanlara da transfer oncesi 3 ay menapoza sokuyo. Bu tedavilerle gecmiste pozitif alanlar oldu ama simdi cok cok azaldi. Bilemiyorum herkes gibi benim kafam da cok karisik
M medesa cim H husem cim herseye ragmen size bol sanslar kizlar, umarim tutunur bebisleriniz... dualarimiz sizinle lutfen burda yasadiklarimizi paylasalim mutlaka birileri yararlanir...
Merhaba beni 1 defa kontrole çağırmıştıMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım size bir sorum olucak iğnelere başlanıldıktan sonra kaan bey sizi ne kadar sürede bi kontrole çağırdı ?
Kızlar merhaba,
Birkaç gündür memorial daki ve diğer hastanelerdeki konuları okumaya çalışıyorum. Ve ben kendi adıma şunu anladım ki kesinlikle bir yer için iyi diyemeyiz. Şu an memorial da o kadar çok merkez değiştirmek isteyen hasta var ki şaşırdım. Çok ünlü dr lara lanet eden insanlar var. Ben kendimce şunu anladım her yerde memnun olan kadar memnun olmayan da var. Ve sonuc olarak kim pozitifi nereden alıyorsa tabi ki ordan memnun. Bazen en iyi merkezlerde bile kimimize yanlıs tedaviler uygulayabilirler. Burada transfer olacak arkadaşlarım moralinizi bozmayın Allah nasip ettikten sonra her yerde olur. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize tez zamanda.
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım size bir sorum olucak iğnelere başlanıldıktan sonra kaan bey sizi ne kadar sürede bi kontrole çağırdı ?
Haklısın sende. Bir sey soracagım mesela merkez değiştirmek istediğinde donmuş embriyoları başka yere taşıma şandın oluyor mu? Yoksa o kalanları orada uygulatmak zorunda mıyız?Selam cnm,
Elbette her dr.un pozitif oldugu kadar negatif alan hastalari var. Hamile kalanlarin da dr.larindan memnun olmasi cok normal. Ben kendi adima 3.ncu denemeden de elimiz boz cikarsak Kaan beyin bende uygulayacagi cok yeni farkli birsey kalacagini dusunmedigimden yeni merkez arayacagim. Diger adaylarin da hamile kalmayacagi anlamina gelmez tabiki. Neyse hepimizin amaci ayni anne olmak, kismetimizin nerde oldugunu bilsek keske direk oraya gideriz :)) Allah dogru kapiya yonlendirsin ins. Ama kesinlikle moral bozmak yok!!!
Haklısın sende. Bir sey soracagım mesela merkez değiştirmek istediğinde donmuş embriyoları başka yere taşıma şandın oluyor mu? Yoksa o kalanları orada uygulatmak zorunda mıyız?
Canım hayırlı olsun şimdiden tez zamanda kavuşmanı diliyorumArkadaslar bende bugun basladım transfer hazırlıklarına inşallah bu sefer olumlu olur, gecen ay transferden 1gün sonra arkadasımın babası vefat etmişti ikinci günden itibaren hep dışardayım belki tutmamasında etkili olmuştur diye düşünüyorum.inşallah hayırlısı olur
Selam canım ben çok heyecanlıyım.yarın yani Çarşamba saat 11 de randevum var ve şu an saat gecenin 2si oldu hala uyuyamıyorum.19 aralık için transfer demişti Kaan bey,bakalım yarınki kontrolde de herşey yolunda olursa pazartesi günü transferim olacak.herşeye rağmen çok umutluyum bakalım.kitaplarım,kuru kayısı,kuru erik,ananas hazır.bolca Sebze yemeği yapıp buzluğa attım.ben bu transferden sonra 10 gün boyunca mümkünse evden çıkmamayı planlıyorum.ben alaçatıda otel işletiyorum canım ve şu an sezon itibariyle kapalı.evde bekleyebileceğim bu sefer.yılbaşında açacağım oteli ve o zmn test sonucum belli olacak inş yeniyıla mutlu girerim.kış olduğu için grip olmaktan da korktuğumdan evde olmak istiyorum.öksürük hapşırık da tehlikeli diyorlar korkuyorum.dua edin Canlarım benim için de
Dualarımız seninle arkadaşım.inşallah bu sefer olucak.Selam canım ben çok heyecanlıyım.yarın yani Çarşamba saat 11 de randevum var ve şu an saat gecenin 2si oldu hala uyuyamıyorum.19 aralık için transfer demişti Kaan bey,bakalım yarınki kontrolde de herşey yolunda olursa pazartesi günü transferim olacak.herşeye rağmen çok umutluyum bakalım.kitaplarım,kuru kayısı,kuru erik,ananas hazır.bolca Sebze yemeği yapıp buzluğa attım.ben bu transferden sonra 10 gün boyunca mümkünse evden çıkmamayı planlıyorum.ben alaçatıda otel işletiyorum canım ve şu an sezon itibariyle kapalı.evde bekleyebileceğim bu sefer.yılbaşında açacağım oteli ve o zmn test sonucum belli olacak inş yeniyıla mutlu girerim.kış olduğu için grip olmaktan da korktuğumdan evde olmak istiyorum.öksürük hapşırık da tehlikeli diyorlar korkuyorum.dua edin Canlarım benim için de
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz... Ne yaptın çıktın mı doktorun yanından? Haberler nasıl?Selam canım ben çok heyecanlıyım.yarın yani Çarşamba saat 11 de randevum var ve şu an saat gecenin 2si oldu hala uyuyamıyorum.19 aralık için transfer demişti Kaan bey,bakalım yarınki kontrolde de herşey yolunda olursa pazartesi günü transferim olacak.herşeye rağmen çok umutluyum bakalım.kitaplarım,kuru kayısı,kuru erik,ananas hazır.bolca Sebze yemeği yapıp buzluğa attım.ben bu transferden sonra 10 gün boyunca mümkünse evden çıkmamayı planlıyorum.ben alaçatıda otel işletiyorum canım ve şu an sezon itibariyle kapalı.evde bekleyebileceğim bu sefer.yılbaşında açacağım oteli ve o zmn test sonucum belli olacak inş yeniyıla mutlu girerim.kış olduğu için grip olmaktan da korktuğumdan evde olmak istiyorum.öksürük hapşırık da tehlikeli diyorlar korkuyorum.dua edin Canlarım benim için de