Merhaba kizlar, cok uzguldum
E Eridan cim,
curiositas ,
gulfeda gercekten diyecek kelime bulamiyorum artik. Ben bile biseyler yazamadim dun bunca negafiten sonra bugun toparlayabiliyorum su satirlari... @Eridancim gercekten bende saskinim cnm kistler alindi, o kadar menapozla etkileri baskilandi neden olmadiki acaba yaa??? Kaan bey ne yorum yapti? Benim de hicbir umudum kalmadi valla
@husemin dedigi gibi sadece kalan son 2 embriyo icin irenbede son transferim olacak.
parsen cnm sende kaan beyin hastasimiydin hamile kaldin mi biliyorum ama son zamanlarda burada o kadar cok negatif oldu ki herkesin morali motivasyonu dustu normal olarak. cocuk konusu cok cok hassas bir konu dolayisiyla bu durumlar hepimizi uzdu. Arkadaslar tepki gostermekte haklilar. Ben ilk tup bebek tedavisine baslarken (gecen yıl agustos ayi) bu sayfada (eskeden tablo yapti tedavideki bayanlar onceki sayfalarda bulunabilir) 10 denemeden 3u falan negatif olurdu. Simdiki durumda aklimda kalanlar:
Kendimden baslayim: 1. ve 2. deneme negatif
T Tuna_nehir - 1.ve 2. deneme negatif
@Rm_angel - 1.ve 2. deneme negatif
M medesa - negatif
curiositas - negatif
gulfeda - negatif
fadimecnky - negatif
H husem - negatif
E egeli_09 - negatif
Yanlisim varsa duzeltebilirsiniz, bu yakin zamanda aklimda kalanlar sadece.
D duabebek ve
pinaras_tki pozitif aldilar cok sukur. belki baska pozitif alan da vardir unutmus olabilirim ama genel tablo ic acici degil. Bende tablo yapmayi onercektim ama iyice moraller bozulur diye vazgectim.
Bende sorunun laboratuvardan kaynakli olabilecegini dusunuyorum. Aslinda Kaan bey bundan once de asagi yukari benzer tedaviler uyguluyodu. En azindan cikolata kistim oldugu icin benim gibi hastalari takip ettim genelde herkese vitamin kullandirtiyo yumurta toplamdan once, cikolata kisti olanlara da transfer oncesi 3 ay menapoza sokuyo. Bu tedavilerle gecmiste pozitif alanlar oldu ama simdi cok cok azaldi. Bilemiyorum herkes gibi benim kafam da cok karisik
M medesa cim
H husem cim herseye ragmen size bol sanslar kizlar, umarim tutunur bebisleriniz... dualarimiz sizinle lutfen burda yasadiklarimizi paylasalim mutlaka birileri yararlanir...