Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bosver hic takilmiyorum oyle insanlara. bende kaan beyin verdigi butun ilaclari kullanmistim irenbedeyken.memorialda tedaviye basladigin gun baslatiyorlar folic asid folidoce kullanıyorum hala devam

Merhaba kizlar, cok uzguldum E Eridan cim, curiositas , gulfeda gercekten diyecek kelime bulamiyorum artik. Ben bile biseyler yazamadim dun bunca negafiten sonra bugun toparlayabiliyorum su satirlari... @Eridancim gercekten bende saskinim cnm kistler alindi, o kadar menapozla etkileri baskilandi neden olmadiki acaba yaa??? Kaan bey ne yorum yapti? Benim de hicbir umudum kalmadi valla @husemin dedigi gibi sadece kalan son 2 embriyo icin irenbede son transferim olacak.
parsen cnm sende kaan beyin hastasimiydin hamile kaldin mi biliyorum ama son zamanlarda burada o kadar cok negatif oldu ki herkesin morali motivasyonu dustu normal olarak. cocuk konusu cok cok hassas bir konu dolayisiyla bu durumlar hepimizi uzdu. Arkadaslar tepki gostermekte haklilar. Ben ilk tup bebek tedavisine baslarken (gecen yıl agustos ayi) bu sayfada (eskeden tablo yapti tedavideki bayanlar onceki sayfalarda bulunabilir) 10 denemeden 3u falan negatif olurdu. Simdiki durumda aklimda kalanlar:
Kendimden baslayim: 1. ve 2. deneme negatif
T Tuna_nehir - 1.ve 2. deneme negatif
@Rm_angel - 1.ve 2. deneme negatif
M medesa - negatif
curiositas - negatif
gulfeda - negatif
fadimecnky - negatif
H husem - negatif
E egeli_09 - negatif
Yanlisim varsa duzeltebilirsiniz, bu yakin zamanda aklimda kalanlar sadece. D duabebek ve pinaras_tki pozitif aldilar cok sukur. belki baska pozitif alan da vardir unutmus olabilirim ama genel tablo ic acici degil. Bende tablo yapmayi onercektim ama iyice moraller bozulur diye vazgectim.
Bende sorunun laboratuvardan kaynakli olabilecegini dusunuyorum. Aslinda Kaan bey bundan once de asagi yukari benzer tedaviler uyguluyodu. En azindan cikolata kistim oldugu icin benim gibi hastalari takip ettim genelde herkese vitamin kullandirtiyo yumurta toplamdan once, cikolata kisti olanlara da transfer oncesi 3 ay menapoza sokuyo. Bu tedavilerle gecmiste pozitif alanlar oldu ama simdi cok cok azaldi. Bilemiyorum herkes gibi benim kafam da cok karisik
M medesa cim H husem cim herseye ragmen size bol sanslar kizlar, umarim tutunur bebisleriniz... dualarimiz sizinle lutfen burda yasadiklarimizi paylasalim mutlaka birileri yararlanir...

Arkadaslar zaten bu iste cok onemli faktorlerin basinda gelen labratuarmis sirayla sonra gidiyor ama goruyorumki burda hepimize ayni tedavi uygulanmis ve hep negatif tabiki bunu sorgulamak yargilamak sikayetci olmak hakkimiz hem umutlarimiz hem sagligimiz hemde paramiz gidiyor bunlari dusunup yazinca suclu olmamak gerek ben paylasmak istedim belki benim gibi baska yerde ararsiniz umudunuzu

Cnm ayni duygulari paylasiyorum seninle. Daha once de anlatmistim. Bana da 2.nci negatiften sonra Kaan bey genetik test ve ERA testini onerdi. Gerekliligi konusunda benim kafamda da soru isaretleri olmasina ragmen ERA testini yaptirdik gectigimiz agustosta. Bu test transfer gunu rahim embriyoyu kabul etmeye uygun mu degil mi onu anlamak icin yapiliyor. Yine rahim kalinlastirma ilaclarini kullaniyorsun transfere hazirlik gibi. Transfer gununde anestezi altinda rahimden parca aliyorlar sadece, yurt disina gonderiyorlar. Sonuc 15-20 gunde cikiyo cnm. Fiyat 1000 euroydu. Epey pahali aslinda cok gerekli mi bende emin degilim ama mecburen yaptirdik, son embriyolarim kaldi. Bi de Kaan bey yapilmasini onermistim ama yapilmadi derse diye dusunduk. Karar senin cnm...

Kesinlikle haklisin tatlim, suclu degilsin elbette. Cok tesekkur ederim kendi adima paylastiklarin icin cnm. Daha onceden de yazmistim belki kismetimiz baska merkezdedir, yeni bir bakis acisi yeni umutlar demek. Sadece irenbe ve kaan bey tek secenegimiz degil ki. Belki bana ve burdaki bir cok kisiye iyi gelmedi Kaan bey, ama farkli iyi bir merkez ve dr.sorunumuzu cozebilir. 3.ncu denemede olmazsa israr etmein anlami yok diye dusunuyorum. Tabi herkesin kendi karari...iyi arastirmak gerekir elbette, semra kahramanda cikolata kisti olan bir arkadasim cocuguna kavustu bu yazin basinda :) laboratuvarin basinda engin arikan varmis cok cok iyi bir dr. hatta turkiye endometriozis derneginin baskaniymis diye duydum ondan. Farkli bir sehir elbette cok zor olacak ama bir cozum aramaya caliscaz.

Bu arada saglikla kucaginiza alin bebeginizi cnm, darisi basimiza ins.

Cnm ayni duygulari paylasiyorum seninle. Daha once de anlatmistim. Bana da 2.nci negatiften sonra Kaan bey genetik test ve ERA testini onerdi. Gerekliligi konusunda benim kafamda da soru isaretleri olmasina ragmen ERA
sagol canim guzel dusuncelerin icin benimde 3 adet cikolata kistim ve tuplerimde sorun vardi semra hoca ameliyat etti ama kistlerimi almadi rezervim azalmasin diye cunku amh cok ic acici degil diye ben gozum kapali guvendim son care bu diye dusundum dilerim 3. de kavuşursun bebegine aminn canim insallah saglikla gelir dunyaya

Canım açıklamaların için çok teşekkür ederim. senin era yapıldıktan sonraki ilk denemen mi olacak? sen mi bu kadar beklemek istedin yoksa normal süreci mi bu? çünkü Ağustos demişsin aradan 4 ay geçmiş onu merak ettim. era sonrası peki gün farklı mıymış o tespit edilebildi mi? yukarıdaki tablo gerçekten iç karartıcı. ve bir çoğumuzun 2. denemeleri de negatif. era vs işlerine girmeden istanbul mu denesem acaba. senin sonucunu merakla bekleyip ben de kendi yolumu ona göre çizeceğim herhalde çünkü durumumuz aynı. inşallah hayırlı haberlerini alırız.

Canım ben sonuc bekliyorum şu an ve benim aşılama oldu bu arada bir karısıklık olmasın. Ki aşılamanın şansı düşüktür her zaman ama ben olumsuz olursa tüp
Bebeği irenbe de yaptırırım diyordum ama su an biraz daha araştıracagım.
Bu arada Kent hastanesi Dilek Hn ı duyan hiç var mı? Kaan beye gelmeden önce ön görüşme yapmıstım kendisiyle çok güler yüzlü çok açıklayıcı bir doktor. Kent hastanesinin laboratuvar ı da iyidir diye düşünüyorum, fikri olan yardımcı olsun kızlar?

Normalde eylulde olabilirdi cnm transfer. Ama cikolata kistlerim yuzunden transfer oncesi menapoza soktu dr. Bu ay da 4ncu igneyi ben istedim kistlerin daha da kucultmek icin. Hepimiz icin hayirlisi ne ise o olsun ins.

Ay kusura bakma cnm ya karistirdim demek. Insallah hamile kalirsin tup bebege gerek kalmaz. Sonuc ne zaman belli olcak cnm? Dilek hnm hakkinda bilgim yok cnm ama kent hast.lab iyiymis evet. Ben tup bebek oncesi namik demire muayene olmustum sadece.

Eksik cvp vermisim cnm. Era dan sonra ilk deneme olacak o anlasildi sanirim. Bende transfer gununden once rahim embriyoyu kabul edebilir diye sonuc cikti. Bir gun erken transfer edecekler bu denemede. Bakalim kader kismet artik

Canım ne kadar da güzel anlatmışsın ağzına sağlık.aslına bakarsanız bu transferim için çok umutluydum ve inanıyordum ama 2 gündür duyduğum bu haberlerle motivasyonum çok düştü.eşimle de paylaştım şimdiden alternatif doktor merkez düşünmeye başladık bile.lütfen dua edin herşey yolunda gitsin de gerek kalmasın başka bişey araştırmaya

Etkilenmemek mumkun degil belki cnm ama transferden sonra dua etmekten baska yapacak biseyimiz yok. Sen yinede moralini yuksek tut seni mutlu edecek seyler yap hatta buraya hic bakma test gunu ne zaman? Insallah bu sefer allah nasip eder cnm, dua ediyorum isteyen herkes en yakin zamanda evladina kuvussun ins.

Cnm benim 2.transferim 19 aralık pazartesi olacak inş.testi de yılbaşı öncesi yapıcaz.geçen sefer testimi arefe günü yapmıştık pozitif çıksa çifte bayram olacaktı olmadı.şimdi de tesadüf yılbaşı Arefe'sinde yapacağız.pozitif çıkarsa yeniyıla çok büyük coşkuyla gireceğiz

Ben de katılıyorum size M mimi3535 arkadaşımız belki kötü niyetli yapmıyor ama burada tedavinin ortasında olup bu topiğe moral bulmak için giren arkadaşlarımız varken neden buraya girip umutsuzluk yaratıyor anlamış değilim?

M medesa arkadaşım şansın bol olsun sana tavsiyem artık sonuç öğrenene kadar bu foruma ara ver. Bebeğine ve sağlığına yoğunlaş. Okumak isteyeceğin kitaplar al, puzzle al onlarla ilgilen. Hiçbir şeyin seni demoralize etmesine izin vermee

Sizin fikriniz tabi ben o arkadaslarin durumunu bilemem cunku tek tek taniyip takip etmiyorum.kendi basima geleni paylastim.herkes paylasiyor gercekleri konusmak gerek sadece olumlulari degil ayrica burda morali cok bozuk sonucu husran olan arkadaslar daha cok fatkindaysaniz 3-5 sayfa geriye gidip bakarsaniz tablo yapmaktan bahseden arkadasimiz var demekki ciddi bir sorun var

Ultrasonda belli oluyor canım. Daha önce en az 2 -3 doktor ziyaret ettiysen ve öyle durumun varsa muhakkak biri söylerdi. Doktorlar rahim tersliğinin gebelik üzerine etkisi olmadığını söyleseler de ebelerin çoğu hamile kalmayı zorlaştırdığını söylüyor anlamadım ben de. Rahim tersliği olduğu için ilişki sonrası ayaklarını yukarı kaldır yarım saat öyle dur diyen oldu onu da denedim ama nafile oldu.

Merhaba arkadaşlar ben de bu topikte şişli memorial veya başka doktorların ismini zikrettim.ancak amacım kimseyi demoralize etmek değildi.aksine arkadaşların durumuyla ilgili bilgilendirmekti amaç.burda ancak olumlu durumlar bizi çok etkiler.olumsuzluklara da arkadaşlarımız adına üzülüyoruz.ama ben dört negatif yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki hepimizin şartları, sağlığı,fiziksel özellikleri farklı ayrıca bu konuda şans faktörünü de gözardı etmemek gerek(ben buna Allâh ın takdiri diyorum).tüm denemeler tutacak diye birşey yok neticede.diye düşünüyorum
o nedenle bence birbirimizden olumsuz etkilenmeyelim.ama fikir, düşünce ve bilgilerimizi paylaşmaktan da çekinmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…