- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.941
canım amin inşallah, hayırlısı olsun şimdiden cyclo progynova kullanıyor musun sen de? benim de transferim kasım sonu veya aralık başı olacak..çok heyecanlıyımMerhaba hayirli haberler aliriz insallah. Benim de 13 kasim da hiteraskopi olucam ayni gün ☺
Evet canim Alllah da nasip ederse sonuna kadar mucadele vazgecmek yok :)Canım benim bu topik açıldı açılalı herkesin savaşını, azmini okuyorum ve bir kez daha bizler ne kadar güçlü kadınlarız Rabbim elimizi boş çıkarma diye dua ediyorum. Tedavi sonrası hamile olanları okudukça da evet olacak zamanı var sadece diyorum ve hep umut ediyorum. Kesinlikle umutsuzluk yok ve yılmak yok mücadeleye sonuna kadar devam etmek var
Kızlar sanırım yani insallah Allah ın izni ile hamileyimmmmmnmm9. Gün degerim 65 cikti
Kızlar sanırım yani insallah Allah ın izni ile hamileyimmmmmnmm9. Gün degerim 65 cikti
neeeeeeeeee ayy tüylerim diken diken oldu. Yüce Rabbim dualarımızı kabul etti inşallah Allah kucağına almayı nasib eder sorunsuz bir gebelik yaşarsın.Kızlar sanırım yani insallah Allah ın izni ile hamileyimmmmmnmm9. Gün degerim 65 cikti
AMİİİNNNNNİlk duam insallah bu ugurda emek veren cefa ceken diger yoldaslarim olan sizlerinde bu guzel haberi almaniz Raabim insallah biebie hepimizin hamileyim demesini nasip eder sağlikla kucagimiza alırız insallah
ilk denemenide mi irenbede yaptırmıştın canımherkesin tedavisi hayırlı sonuçlanır inşallah. bişey sormak istiyorum sizlere. ikinci tüp bebek denemesinde irenbede indirim yapılyor mu. bilgi verebilir misiniz.
Allah ol dedikten sonra dikkat etmişsin etmemişsin her türlü olur. Sende bir süpriz yok mu canım. Sendende güzel haberler bekliyoruzbende durum aynı bır belırtı yok hala. zaten benım mınnaklar tutunursa mucıze olacaklar..transferden sonra bır gun dınlenıp ıse başladım pek dıkkat etmedim de..bugünde ogleden berı temızlık yaptım daha yenı oturdum..hayırlısı artık..
çook teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanimmm cok tebrik ederim :)
Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin inşallah cok sevindimm
teşekkürler canııııım arkadaşımtebrikler canım
sağol canım Allah razı olsunneeeeeeeeee ayy tüylerim diken diken oldu. Yüce Rabbim dualarımızı kabul etti inşallah Allah kucağına almayı nasib eder sorunsuz bir gebelik yaşarsın.
çook teşekkür ederim canım Allah razı olsun
teşekkürler canııııım arkadaşım
sağol canım Allah razı olsun
Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerin habirinizede sevinmeyi nasip eder bizlere...
evet cnm irenbede yaptırmıştım.ilk denemenide mi irenbede yaptırmıştın canım
Canım ben opuya kadar geldim ve başa döndüm indirim var ama az. 4150tl oldu.herkesin tedavisi hayırlı sonuçlanır inşallah. bişey sormak istiyorum sizlere. ikinci tüp bebek denemesinde irenbede indirim yapılyor mu. bilgi verebilir misiniz.
Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımkızlaaaarrrr günaydın12-13 kasımda histo yaptıracak arkadaşlar yarın açılışı ben yapiim arkamdan gelirsiniz
yarın saat 10,00 da histom var