Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

@UOTE="kalbiminozu, post: 37699226, member: 601666"]@agopa, canım sen nasılsın? senin iğnelerle maçın ne zaman başlayacak:KK45:
@ denizaa, canım 12.sinde görüşürüz inşallah.:KK47:
yeni gelen arkadaşlar umarım tedavilerinizde başarılı bir sonuç elde edersiniz inşallah. hayırlısı olsun :nazar:
kalbiminozu kalbiminozu canım ben adetimi bekliyorum 2.günü gidicem bakalım maça ne zaman başlayacağım belli değil ama sabırsızlıkla bekliyorum senin nasıl gidiyor canım opuna az kaldı galiba ..[/QUOTE]
Adetin ne zaman canım? Sanki seninde 12.sinde randevun mu vardı. Ben şuan baskılayıcı iğnelere başladım çarşamba belli olur herhalde bir 10 günüm var opuya sağlıklı büyürlersel tabi

kızlar bu arada amh değerim 9.00 çıktı :KK57: çok yüksek.araştırdım.Benim gibi polikistik overli bayanlarda yumurta rezervi fazlalığından kaynaklanan bir durummuş.Çok korkulacak bir durum yok ama sanırım ohss riskim varmış.Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda?

:nazar: cycas cycas oleyyyyyyy teyzeee oluyorummmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: canım benım Allah ım kucağına almayı nasıp etsın ınsallah bebeklerını..bendee istiyorummm kiii:KK22: :emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
oyyyy oyyy kuzumun yada kuzularımın teyzesi inşallah bir iki güne seninde güzel haberini alacağızz :anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar:
bende teyze olmak istiyorum hemde bir kere değil onlarca kere teyze olmak istiyoruuuummm :KK73::KK73::KK73::KK73::KK37::KK37:

cycas cycas canım ne kadar güzel bir haber bu nasıl sevindim anlatamam insallah sağsağlim bebeklerini ve ya bebeğini kucağına almayı nadip etsin rabbim sabah sabah çok iyi geldi haberin bizede umut oldun canim yupppppiiii teyze oluyoruz wiolettt wiolettt canım sendende güzel haberler bekliyoruz:anneadayı:

kalbiminozu kalbiminozu canım ben adetimi bekliyorum 2.günü gidicem bakalım maça ne zaman başlayacağım belli değil ama sabırsızlıkla bekliyorum senin nasıl gidiyor canım opuna az kaldı galiba ..
Adetin ne zaman canım? Sanki seninde 12.sinde randevun mu vardı. Ben şuan baskılayıcı iğnelere başladım çarşamba belli olur herhalde bir 10 günüm var opuya sağlıklı büyürlersel tabi[/QUOTE]
Canım bugün yarın bekliyorum gelmesini eğer 12sinde gelirsem tipimizi tarif edelimde birbirimizi bulalım

cycas cycas canım ne kadar güzel bir haber bu nasıl sevindim anlatamam insallah sağsağlim bebeklerini ve ya bebeğini kucağına almayı nadip etsin rabbim sabah sabah çok iyi geldi haberin bizede umut oldun canim yupppppiiii teyze oluyoruz wiolettt wiolettt canım sendende güzel haberler bekliyoruz:anneadayı:
:nazar::nazar:evet canım teyze oluyorsunuz ee sanırım bende bu durudma anne oluyorumm :anneadayı::anneadayı:
Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah...

Adetin ne zaman canım? Sanki seninde 12.sinde randevun mu vardı. Ben şuan baskılayıcı iğnelere başladım çarşamba belli olur herhalde bir 10 günüm var opuya sağlıklı büyürlersel tabi
Canım bugün yarın bekliyorum gelmesini eğer 12sinde gelirsem tipimizi tarif edelimde birbirimizi bulalım[/QUOTE]
bence özelden adınızı söyleyin birnirinize daha kolay olur hem rumuza gerek kalmaz :KK70::KK70:
kalbiminozu kalbiminozu hala aklıma geldikçe gülüyorum rumuz hikayesine :-)
:-)

cycas cycas ben, hep yorumları okuyup yorum yaZmayan biriyim.. Ama senin bu güzel haberine kayıtsız kalamadım :) Allah evladını kucağına almayı nasip eder inşallah... Çok tebrik ederim canım.. Dualar hepimize :)
çoook teşekkür ederim niye öyle sessizce okuyorsun yorumları sende katıl sohbetimize Allah razı olsun iyi dilekleriniz için :nazar::anneadayı:

cycas cycas belki yazdın görmedim . Aralık başı transferim olacak yaşım 28 Kaan Bey tek embiriyo koyarıım demişti. Sen mi istedin ısrar ettin iki embiriyoya kafam karışık:KK76:
canım ben kaan beye ilk daha temmuz ayında opu sonrası kontrole gittiğimizde sormuştum isterseniz iki koyarım demişti bende daha çok var düşünelim demiştim sonra bizim transfer 3 ay sonra oldu transfer öncesi mesaj yazmıştım kaan bey kaç embriyo koyacağız diye çünkü yakın bir tarihte yüzyüze konuşmamıştık mesajda bana ikiden fazla olmaz dedi transfer günüde iki tane koydular. sizde sorun neydi belki soruna bağlı tek demiştir birde 5. güne gidecekse embriyolar ondan öyle demiş olabilir.

canım ben kaan beye ilk daha temmuz ayında opu sonrası kontrole gittiğimizde sormuştum isterseniz iki koyarım demişti bende daha çok var düşünelim demiştim sonra bizim transfer 3 ay sonra oldu transfer öncesi mesaj yazmıştım kaan bey kaç embriyo koyacağız diye çünkü yakın bir tarihte yüzyüze konuşmamıştık mesajda bana ikiden fazla olmaz dedi transfer günüde iki tane koydular. sizde sorun neydi belki soruna bağlı tek demiştir birde 5. güne gidecekse embriyolar ondan öyle demiş olabilir.
Anladım canım bizim tek sorunumuz eşimde ileri hareketli sperm sayımız azdı bende tespit edilmiş bi sıkıntı yok. Sorayım bakalım kaçıncı gün embiriyosu kullanacağız hakkımızda hayırlısı . Çokk tebrik ederim seni tekar....

X