- 31 Mart 2015
- 410
- 289
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.161
Alıştım artık cnm nefatiflere sanki hiç olmamış okadar iğne ilaç ben kullanmamışım gibi.Sadece düşünüyorum herşey bu kadar sorunsuzken embriyo rahim cok iyiken neden diye?Zamanı değilmiş biliyorum ama tıbben de bi açıklama arıyorum
Kaçıncı transfer arkadaşım senin de mi sebepsiz infertilite?Bende çok şaşkınım hiç tutunma olmamış doktorla konuşacağım ne diyecek bilmiyorum bundan sonrada nasıl bir yol izleriz bilmiyorum herşey bu kadar olumluyken çok süpriz oldu bu sonuç.Zamanı değilmiş diyorum diyecek başka laf yok
Benimde sebepsiz hiç birşey bulamıyor doktor bey.evet ilk günler çok umutsuz oluyoruz.ama iyi ki inancımız var.Allah büyüktür elbet olacak inşallah.ben beşinciye yelken açtım bile, geçen hafta negatifi aldım ama.napalım.1aşılama 2 tüp bebek canım sebepsiz bizimde.Şuan üç dondurulmusum var ama benim ümidim yok onlarda olmayacak gibi hissediyorum
Canım bir sey soracagım sana hiç bir belirti hissetmedin mi?belirti arama canım hiç, ilkinde belirti vardı bana göre ama olmadı, nasip bu zamanaymış. internetten telefondan uzak durdum ben, telefonun internetini kapattım. düşünmemek için örgü ördüm. inşallah canım senin de olur isteyen herkesin
c.tesi tekrarlattı canım yükselmiş, bir de çarşamba bakılacak tekrarNe guzel, allah nasip etmis :) bhcg testini ne zaman tekrarlayacaksin cnm? insallah hersey yolunda gider:)
Belirti aramadım aslında, olrsa zaten eninde sonuna öğrenicem diyodum. Ama şöyle ki son bikaç gün progestanı uygularken sanki daha darlaşmıştı o bölge.Canım bir sey soracagım sana hiç bir belirti hissetmedin mi?
Aradı Kaan Bey senden çok umutluyuk dedi,transferde sırasında da cok umutluydular ama olmadı değer 0 çıktı.Neden bu sekilde oldu adet olunca gidip görüşeceğim.Bugun hemşireye kalan embriyoları sordum 7,8,9 hücreli dondurulmuş var dedi, transferinde de 7,8,9 transfer edilmişti işin tuhafı benim dondurulurken 6,6,7,8,8,11 hücreliydi kafam karıştı Pazartesi embriyologlarla görüşeceğim
Rm_angel canım çok üzüldüm İnan gözlerim dolu dolu oldu hepimizin o kadar ihtiyacı varki güzel haberler duymaya Ama bu aralar maalesef güzel haber alamıyoruz.ben de Pazartesi gidicem transfer gününü belirleyeceğiz.sen ne zaman görüşeceksin Kaan beyle? Ne diyecek bakalım dediğin gibi mukadderat bir yana ama insan gerçekten bilimsel bişey duymak istiyor.
Cok güzel yazmışsın canım aslında herşeyi yaptıktan sonra negatif olunca kaan beyde diyecek bişey bulamıyorum.Ben ilknegatiften sonra genetik test yaptırmıştım ondada hiçbirşey çıkmadı herşey normaldi.şimdi tek merak ettiğim dondurulmuşlar bugun aradım embriyoloğ donus yapacak dendi ama aramadılar konuştuktan sonra birde kaan beyle görüşeceğim yüz yüze ne diyecek ne onerecek merak ediyorum,Era testi maliyeti ne kadar oluyor acaba?birde merak ettiğim acaba bağışıklık yüksek te oyuzden mi olmuyorKaan Bey negatiflerden sonra cok net birsey soyleyemiyor, en azindan bana ve burdan takip ettigim kadari ile bazi arkadaslara dahil pek cok sebep olabilir demis. Genelde 2.nci negatiften sonra eger yaptirmadiysaniz genetik test ve ERA testi var onlari oneriyor cnm. ERA testi transfere hazirlar gibi rahim kalinlastiriliyor yine ayni ilaclarla, transfer gunu embriyo transferi yapilmadan anestezi uygulanip rahimden bir parca aliniyor, yurt disina gonderiliyor. Sonuc 20 gunde falan cikiyor. Rahim transfer gunu embriyo kabul etmeye uygun olup olmadigini arastiriyorlar. Ben yaptirdim, transfer gununden once benim rahim embriyoyu kabul edebiliyormus diye sonuc cikti.
Bende embriyologla tel.da gorustum, benim son embriyolar kac hucreli ogrenmek istiyorum dedim, bana cozulurken hucre sayilari degisebilir gibi bisey soyledi, dosyanizi acmam gerek dedi ve geri donen olmadi cnm... Senin bir tanesi 11 hucreli olan belki 9 hucreli olarak cozduruldu diyecem ama hemsirenin dedikleri de tutarli degil??? Neyse yuz yuze gorusmek daha iyi olur sanirim...
Merhaba arkadaslar.ne. zamandir.takip.etmiyordum.beni.eskilerden.kalan.varsa.iyi.bilir.son.bir.kaç.sayfayı.okudumda.umutsuz,olumsuz.durumlar.var.allah.hepinizin.yardımcısı.olsun.bende.kaan beyin.en zor diye.adlandırdığı infertilite.grubunda yer alan.hastasıydım.yumurta.üretimi ya yok.yada yok denecek kadar az. 1yıl.boyunca. 4opu 2 iptal.opu.oldum.sayısız.iğne.sayısız ilaç.kullandım.ve bir.yılın.sonunda 3.tane 2.kalite.embriyom.oldu.hücreleri 4,5,6.idi.ve 3ude.transfer.oldu. 7.gün kan.verdim. 9.81 .çıktı.kaan bey.gününü.bekle.dedi.hamile.demediki . 5in.üstünde.gebelik.var.deniliyor.ki.ben 7
Gün.yaptırmıştım. uzulmemi istemezdi.. Gün.gun.yazmayayım.çok.zorlu.bir.gebelik.geçirdim.fakat.bebeklerim.şuan . 11.aylık.ocak 11.nde.kaan bey.kucagima.verdi.oğlumla-kızımı.diyeceğim .oki.çok zordubenim.hamile.kalmam.ben.yılmadım.kaan .beyde .yılmadı.benimle.birlikte.üzüldü.benimle .birlikte.güldü.ve.sizlercok.şükür.yumurta.üretebiliyorsunuz.allah .vermeyeceği.şeyin.hayalini.kurdurtmazmis.sizde.inanın.ve .vazgeçmeyin.allah.hepinizin.yardımcısı.olsun.
slmlar bi sorum olacaktı bende kaan beyin hastasıyım ama henüz çok yeniyim.. düşük amh(0,1)... vitaminler verdi yeni başladım tedaviye acaba bu vitaminler işe yarıyormu? siz kullandıysanız eğer ilk ay yumurta görüldümü? şimdiden teşekkür ederim..Merhaba arkadaslar.ne. zamandir.takip.etmiyordum.beni.eskilerden.kalan.varsa.iyi.bilir.son.bir.kaç.sayfayı.okudumda.umutsuz,olumsuz.durumlar.var.allah.hepinizin.yardımcısı.olsun.bende.kaan beyin.en zor diye.adlandırdığı infertilite.grubunda yer alan.hastasıydım.yumurta.üretimi ya yok.yada yok denecek kadar az. 1yıl.boyunca. 4opu 2 iptal.opu.oldum.sayısız.iğne.sayısız ilaç.kullandım.ve bir.yılın.sonunda 3.tane 2.kalite.embriyom.oldu.hücreleri 4,5,6.idi.ve 3ude.transfer.oldu. 7.gün kan.verdim. 9.81 .çıktı.kaan bey.gününü.bekle.dedi.hamile.demediki . 5in.üstünde.gebelik.var.deniliyor.ki.ben 7
Gün.yaptırmıştım. uzulmemi istemezdi.. Gün.gun.yazmayayım.çok.zorlu.bir.gebelik.geçirdim.fakat.bebeklerim.şuan . 11.aylık.ocak 11.nde.kaan bey.kucagima.verdi.oğlumla-kızımı.diyeceğim .oki.çok zordubenim.hamile.kalmam.ben.yılmadım.kaan .beyde .yılmadı.benimle.birlikte.üzüldü.benimle .birlikte.güldü.ve.sizlercok.şükür.yumurta.üretebiliyorsunuz.allah .vermeyeceği.şeyin.hayalini.kurdurtmazmis.sizde.inanın.ve .vazgeçmeyin.allah.hepinizin.yardımcısı.olsun.
inşallah hakkında hayırlısı olur, transferinde tutar inşallah.....Arkadaşlar merhaba ben bugün gittim Kaan beye çok şükür herşey yolunda şimdilik.haftsya Çarşamba tekrar kontrol edecek eğer yine yolundaysa diğer pazartesi için transfer dedi.nolur dua edin bu sefer tutsun nolur allahım yaaaa çok istiyoruz rabbim yüzümüze baksın bu sefer
Benim ilk tedavimde iki orta kalite yumurtam oluştu olmadı ikinci tedavimde iki yumurta birisi birinci diğeri düşük kalite yumurtaydı kaan beye geçen mart ayında başladım kendi isteğimle vitaminleri iki ay kullandım beş yumurta toplandı dördü bölündü biri birinci kalite üçü ikinci kalite iki tane transverim oldu iki gün sonra sonucumu alıcam benim bu şekilde biraz faydası oluyo sanırımkızlar lütfeen cvp yazın merak ediyorum çokk, benim amh 0,1.. bu vitaminler işe yaradımı ??kaan bey muayene ettiğinde beni , taslak var ama az demişti ... bilemiyorum.....