Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar merhaba ben bugün gittim Kaan beye çok şükür herşey yolunda şimdilik.haftsya Çarşamba tekrar kontrol edecek eğer yine yolundaysa diğer pazartesi için transfer dedi.nolur dua edin bu sefer tutsun nolur allahım yaaaa çok istiyoruz rabbim yüzümüze baksın bu sefer

Insallah bu sefer tutunur bebislerin, senin ve hepimiz icin dua ediyorum cnm... bu transfer icin Kaan bey degisik birsey yapacak mi acaba merak ettim?

Medasa bu sefer şans seninle olsun inşallah rabbim kucağını doldursun benimde iki gün sonra sonucum belli olacak transverin sekizinci günündeyim belirti aramamaya çalışıyorum ama yine takılıyorum bazı şeylere

Canim az kaldi buyuk gune :) cok takilma bence belirtilere cnm, hic belirtisi olmayip tutan da var bir suru belirti yasayip tutmayan da... kafani hic karistirma bence, seni ne mutlu ediyorsa onu yap :) insallah persembe en mutlu gunun olur :)

Benim ilk tedavimde iki orta kalite yumurtam oluştu olmadı ikinci tedavimde iki yumurta birisi birinci diğeri düşük kalite yumurtaydı kaan beye geçen mart ayında başladım kendi isteğimle vitaminleri iki ay kullandım beş yumurta toplandı dördü bölündü biri birinci kalite üçü ikinci kalite iki tane transverim oldu iki gün sonra sonucumu alıcam benim bu şekilde biraz faydası oluyo sanırım
cvp için tşk. ederim..inşallahh tutar allah büyük.. sizin amh 'da düşük mü peki ?

kızlar lütfeen cvp yazın merak ediyorum çokk, benim amh 0,1.. bu vitaminler işe yaradımı ??kaan bey muayene ettiğinde beni , taslak var ama az demişti ... bilemiyorum.....

Cnm bende opu oncesi 3 ay kadar bir suru vitamin kullandim hatta iclerinde biosteron dhea da vardi, beni epey yormustu o ilac... Yeterli sayida yumurta elde ettik ama vitamin kullanmasam daha az mi olurdu bilemiyorum kiyaslayamiyorum yani. Buraya yazan arkadaslari takip ettigim kadariyla vitaminlerin yaninda ari sutu + bal + polen karisimi kullananlar cok faydasini gorduler. Dogal olanini bulabilirsen kendin alip karistir cnm, Kaan Bey de bunu onerdi, ben oyle yaptim. Ancak bulamazsan arkadaslardan altinparmagin bal+arisutu+polen karisimini kullananlar memnundu cnm. Sayiya cok takilma derim, onemli olan tutunmasi, tutunan tek embriyo yeterli cnm... Bol sanslar...

Cok güzel yazmışsın canım aslında herşeyi yaptıktan sonra negatif olunca kaan beyde diyecek bişey bulamıyorum.Ben ilknegatiften sonra genetik test yaptırmıştım ondada hiçbirşey çıkmadı herşey normaldi.şimdi tek merak ettiğim dondurulmuşlar bugun aradım embriyoloğ donus yapacak dendi ama aramadılar konuştuktan sonra birde kaan beyle görüşeceğim yüz yüze ne diyecek ne onerecek merak ediyorum,Era testi maliyeti ne kadar oluyor acaba?birde merak ettiğim acaba bağışıklık yüksek te oyuzden mi olmuyor

ERA testini biz agustosta yaptirmistik cnm, 1000 euro ydu, o zamanki kurla 3100 gibi bir para tuttu. Simdi fiyati biraz daha artmis olabilir cnm, eurodaki artis malum... Ben bagisikligi israrla Kaan Beye sordum cnm, iki transferde de grip olmustum ki normalde hic olmadim yillarca... Stresten bagisikligim dusuyor olabilir dedim, ona yapabilecegim birsey yok dedi. T Tuna_nehir arkadasimiz da bagisikla ilgili bir prob. olabilir diye serum uygulanmasini istemis. Bagisikligi duzenleyen intralipid serum var cnm, arastir istersen. T Tuna_nehir e bir benzeri serum uygulandi bildigim kadariyla ama kismet degilmis...

ERA testini biz agustosta yaptirmistik cnm, 1000 euro ydu, o zamanki kurla 3100 gibi bir para tuttu. Simdi fiyati biraz daha artmis olabilir cnm, eurodaki artis malum... Ben bagisikligi israrla Kaan Beye sordum cnm, iki transferde de grip olmustum ki normalde hic olmadim yillarca... Stresten bagisikligim dusuyor olabilir dedim, ona yapabilecegim birsey yok dedi. T Tuna_nehir arkadasimiz da bagisikla ilgili bir prob. olabilir diye serum uygulanmasini istemis. Bagisikligi duzenleyen intralipid serum var cnm, arastir istersen. T Tuna_nehir e bir benzeri serum uygulandi bildigim kadariyla ama kismet degilmis...
Evet malesef uygulandı ama benim derdime çare değilmiş.era testini kaan bey gerek duymadı bende. ben de onu istiyordum ama.ilk denemem tutmuş diye.bilemedim ki bu sebepsiz infertilite çok zormuş.hiç bir açıklaması yok.

Arkadaşlar merhaba ben bugün gittim Kaan beye çok şükür herşey yolunda şimdilik.haftsya Çarşamba tekrar kontrol edecek eğer yine yolundaysa diğer pazartesi için transfer dedi.nolur dua edin bu sefer tutsun nolur allahım yaaaa çok istiyoruz rabbim yüzümüze baksın bu sefer
Arkadaşım dualarımız seninle.olucak inşallah bu sefer.

Bir aşılama dört tüp bebek.ilki tuttu ancak kalp atışını duyduktan sonraki hafta durdu.güya Problemimiz sperm hareket azlığıydı.Bakalım nasip, belki beşinci denemede olur.
İnşallah olur canım bnmde 2.aşılamam bende 1.den sonra tüp bebek istedim ama dr ısrarcı oldu aşılamada neden bilmiyorum. Bir an önce sağlıkla olur inşallah hepimizin

günaydın kızlar, çikolata kisti olanlara nasıl bir tedavi uygulandı acaba bilgisi olanlar varmı ? kaan bey bana cylo , biesteron, d vitamini, emodex , coEnQH, B12, vitaminleri kullanmamı söyledi.. kaan bey ,ameliyatı başkentte olabilirsin dedi..benim merak ettiğim konu şu bende rahimde perde ve hidrosalpenks de varmış.. bu arada mersinde yaşıyorum ben ......bu ameliyatları yumurta bulunursa yaptırmak mantıklı değilmi sizce? çünkü ben başkentte ameliyat olmak istedim buradaki doktorda boşuna yapmayim dedi, önce yumurta elde edilmeli dedi... çünkü amh 0,1 çokmu çaresiz oluyoki başkentteki dr. böle diyor.. sormak için kaan beyi aradım ama yoğundu ikinci kez aramaya çekiniyorum...

Benim ilk tedavimde iki orta kalite yumurtam oluştu olmadı ikinci tedavimde iki yumurta birisi birinci diğeri düşük kalite yumurtaydı kaan beye geçen mart ayında başladım kendi isteğimle vitaminleri iki ay kullandım beş yumurta toplandı dördü bölündü biri birinci kalite üçü ikinci kalite iki tane transverim oldu iki gün sonra sonucumu alıcam benim bu şekilde biraz faydası oluyo sanırım
mrb, sizin de amh düşükmüydü acaba ?değerleriniz nasıldı acaba? yani benimki 0,1 olduğugundan yumurta toplanamicakmış gibi geliyor..

Canım geçmiş olsun ben kistin kaç cm ben martta kaan beye başladım 6.5cm in üayündeydi önce iki ay vitaminler antioksidanlar kullandım sonra yumurtalarım toplandı geçici menopozla küçültülmeye çalışıldı üç ay kadar fakat küçülmedi ameliyata karar verildi ekim ayında ameliyat oldum iki tüpümdede hidrosalpenks vardı ikiside alındı çikolata kistim alındı rahimde ufak tefek yapışıklıklar vardı açıldı bu ay transverim oldu çarşamba sonuç bekliyorum daha önce iki kez kistle tüp bebek yaptırdım olmadı önce yumurtaların toplansa kist çokmu büyük

günaydın kızlar, çikolata kisti olanlara nasıl bir tedavi uygulandı acaba bilgisi olanlar varmı ? kaan bey bana cylo , biesteron, d vitamini, emodex , coEnQH, B12, vitaminleri kullanmamı söyledi.. kaan bey ,ameliyatı başkentte olabilirsin dedi..benim merak ettiğim konu şu bende rahimde perde ve hidrosalpenks de varmış.. bu arada mersinde yaşıyorum ben ......bu ameliyatları yumurta bulunursa yaptırmak mantıklı değilmi sizce? çünkü ben başkentte ameliyat olmak istedim buradaki doktorda boşuna yapmayim dedi, önce yumurta elde edilmeli dedi... çünkü amh 0,1 çokmu çaresiz oluyoki başkentteki dr. böle diyor.. sormak için kaan beyi aradım ama yoğundu ikinci kez aramaya çekiniyorum...

Cok gecmis olsun cnm, bende cift tarafta 2 tane cikolata kisti var ama hidrosalpenks yok. Amh 2 civari biseydi yanlis hatirlamiyorsam. Kistleri kucultmek icin menapoza soktu kaan Bey, ameliyat olmadim. Verdigi vitaminlerle ve ari sutu+bal+polen hatta incir kuru var bunlarla yumurta toplamayi denese once olmaz mi ki? Bunlari oner istersen, olmadi ondan sonra ameliyat olsan? Istersen Kaan beye whatsupp tan yaz ordan mutlaka donuyo cnm.

çok teşekkür ediyorum hepimize Allah Şifalar versin inşallah..anlyorum aslında hidrosalpenksi yapan da çikolata kistinin yaptığı tahribatmış..aynı şekilde rezervimide bu denli düşüren yıllardan beri süregelen kistten kaynaklıymış..dolayısyla kaan beyde haklı olarak ameliyat dedi istersen ben yapim ama senin için gel git konuları ve yanında da biri yanında kalmalı dedi o yüzden olduğum şehirde yaptırmamı önerdi (sadece ameliyatı ) ama buradaki doktorda ''yumurta çakacakmı ki ameliyat olucaksın''dedi bende ya çıkarsa dedim,denemeden bilemeyiz dedim ,ameliyat kolaymı dedi ne kaybedecem dedim ''ya masada kalırsan'' dedi, ya kalmazsam dedim adam bana yetişemedi OZAMAN ÖNCE YUMURTA KONUSUNU HALLET ONDAN SONRA BU AMELİYATI YAPARIM '' dedi.. TAMAM DEDİM .. AMA KAAN BEY NE DER HİÇ BİLMİYORUM ..aslında bakıldığında burdaki doktor haklı ...çünkü ameliyat olursam tüplerim yok olcak..

slmlar bi sorum olacaktı bende kaan beyin hastasıyım ama henüz çok yeniyim.. düşük amh(0,1)... vitaminler verdi yeni başladım tedaviye acaba bu vitaminler işe yarıyormu? siz kullandıysanız eğer ilk ay yumurta görüldümü? şimdiden teşekkür ederim..
Merhaba.öncelikle.Hayırlısı.olsun.ve.bu.yolda.mutlaka.çok.sabırlı.ve .güçlü.olmalısın.benimde.amh:0.13idi.ve.fsh:21.5du.menopoza.giriyordum.tabiki.ilk.yumurta.toplamaya. 3.ayda.başladık.önce.vitaminlerle.desteklemek.istedi.ve .illaki.bir.etkisi.vardır.ben.tedavim.boyunca.hiç.aksatmadan.ne.verdiyse.kullandım.ayrıca.tanıdık.bir.aktardan.arı.sütü.bal.polen.yaptırıp.tedavi.boyunca.yedim.ve .incir.kürü.uyguladım.kahve.çay.hiç.tüketmedim.ve.haftada. 2kere.balık.tükettim.sağlıklı.beslendim.tavsiyem.yumurta.üretimi.az.veya.kalitesiz.çıkma.ihtimali.her.zaman.var.özellikle.bizde.elin.boş.kalabilir.defalarca.denemen.gerekebilir.havuz.sistemi.uygulayacaktır.embriyo.elde.edene.kadar.buyuzden.hem.psikolojik.hemde.maddi.acıdan.güçlü.olmalısın.benim.bir.dezavantajim.vardı.tedaviye.başladığımda. 34.yaşındaydım.hiç.yılmadım.pes.etmedim.ve.şuan.bebeklerim. 11.aylık.çok.şükür.darısı.inşallah.sizlerin.başına.

X