Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Haklısın en zor süreç beklemek boş boş on gün benim daha dördüncü gün yatsammı kalksammmı film mi izlesem kitapmı okusam valla herşey sıkıyo bu dönemde

Düşünmeyeceğim desede insan mümkün olmuyor ne yaparsan yap aklın orada.sonuç günü bütün bu yaşadıklarımızı unutacağımız bigün olur inşallah

Yaşın genç olduğu için önerdi sanırım kaan bey aşılamaya değil mi?

Merhaba Kızlar! uzun süredir okuyucu olarak takip ediyordum yazmaya karar verdim.Bende de AMH düşüklüğü var 0,95 yaşım 35. İlk tüp bebek denememde 2 adet kaliteli embriyo transferi olmuştu ancak maalesef olumsuz sonuçlandı. 3 tane 2 adedi kaliteli 1 adedi orta kalite olmak üzere dondurulmuş embriyom vardı 28.11 Perşembe günü onlar da transfer edildi. 8 Aralık'ta test olacak. Bu bekleyiş gerçekten çok zor. insan bir türlü hayata adapte olamıyor.

kızlar az önce haber aldım beta hcg değerim 47,5 çıktı. 2. gün embriyosu idi hiç beklemiyodum

Ayy cok sevindim, ne mutlu size :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm :) sende de cikolata kisti vardi sanirim, neler yapildi sana cnm? ameliyat olmusmuydun, kac ay menapozdaydin? durumlarimiz biraz benzer, ondan merak ediyorum...cok umut oldun bize :)

Anliyoruz hepimiz seni cnm, allah seni de bekleyen herkesi sevindirsin insallah... Cok zor haklisin, bende beklerken hicbir ise konsantre olamamistim... Umarim sonuc guzel olur hepimiz anne olalim ins. :)

Anliyoruz hepimiz seni cnm, allah seni de bekleyen herkesi sevindirsin insallah... Cok zor haklisin, bende beklerken hicbir ise konsantre olamamistim... Umarim sonuc guzel olur hepimiz anne olalim ins. :)
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim , hepimizin de anne olacağı günler gelecek sanırım biraz sabırlı olmamız gerekiyor...

Aynen çok sıkıcı 10 aydır tedavideyiz geçici menopoz ameliyat süreci vitamin kullanma aşaması nasıl geçti anlamadım ama bu 10 gün baya zor geçiyo eşimden puzzl istedim oyalanayım bari umarım hepimizin yüzü güler kaçıncı deneme sizin sorun neydi acaba

Benim 2. deneme AMH düşüklüğü maalesef keşke ben de evde vakit geçirebilseydim.... çalışmak zorundayım ve kendimi işime hiç veremiyorum bir hata yapacağım diye ödüm kopuyor... sizin ilk denemeniz mi?

Arkadaşım bu bekleyiş sürecinde nelere dikkat ediyorsunuz?nelere dikkat etmiyorsunuz?paylaşırsanız sevinirim.bu konularda da uygulamalarımızdan feyz alalım istiyorum.belki birimizin dikkat ettiği birşey birinin gözünden kaçmış olabilir?ikinizin de sonucunu ben ve eminim diğer arkadaşlar da heyecanla bekliyor.güzel sonuçlarınıza seviniriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…