- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 37
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.121
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın, tebrikler :)olmadı canım lekelenme
Süperr çok güzel hadi güzel haberler sıralanmış şöyle de keyiflenelim artık.umutlanalım biz dekızlar az önce haber aldım beta hcg değerim 47,5 çıktı. 2. gün embriyosu idi hiç beklemiyodum
Merhaba,kızlar az önce haber aldım beta hcg değerim 47,5 çıktı. 2. gün embriyosu idi hiç beklemiyodum
Yaşın genç olduğu için önerdi sanırım kaan bey aşılamaya değil mi?Canım görünen bir sorun yok ama 1.5 yıldır olmuyor. Daha önce bir aşılamam olmustu. İnternet üzerinden sizlerin tavsiyeleriyle Kaan Bey ile devam etmeye karar verdim. Çok güveniyorum kendisine dayanamayıp tüp bebek yaptıracakken onun tavsiyesiyle aşılama yaptırmaya karar verdik umarım hayırlısı olur
kızlar az önce haber aldım beta hcg değerim 47,5 çıktı. 2. gün embriyosu idi hiç beklemiyodum
Merhaba Kızlar! uzun süredir okuyucu olarak takip ediyordum yazmaya karar verdim.Bende de AMH düşüklüğü var 0,95 yaşım 35. İlk tüp bebek denememde 2 adet kaliteli embriyo transferi olmuştu ancak maalesef olumsuz sonuçlandı. 3 tane 2 adedi kaliteli 1 adedi orta kalite olmak üzere dondurulmuş embriyom vardı 28.11 Perşembe günü onlar da transfer edildi. 8 Aralık'ta test olacak. Bu bekleyiş gerçekten çok zor. insan bir türlü hayata adapte olamıyor.
Merhaba Kızlar! uzun süredir okuyucu olarak takip ediyordum yazmaya karar verdim.Bende de AMH düşüklüğü var 0,95 yaşım 35. İlk tüp bebek denememde 2 adet kaliteli embriyo transferi olmuştu ancak maalesef olumsuz sonuçlandı. 3 tane 2 adedi kaliteli 1 adedi orta kalite olmak üzere dondurulmuş embriyom vardı 28.11 Perşembe günü onlar da transfer edildi. 8 Aralık'ta test olacak. Bu bekleyiş gerçekten çok zor. insan bir türlü hayata adapte olamıyor.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim , hepimizin de anne olacağı günler gelecek sanırım biraz sabırlı olmamız gerekiyor...Anliyoruz hepimiz seni cnm, allah seni de bekleyen herkesi sevindirsin insallah... Cok zor haklisin, bende beklerken hicbir ise konsantre olamamistim... Umarim sonuc guzel olur hepimiz anne olalim ins. :)
İkimizde aynı zamanda öğreneceğiz çok heyecanlı . .. Ama beklemek çok zorBende 28 pazartesi transver oldum benimde perşembe test günüm..
Benim 2. deneme AMH düşüklüğü maalesefAynen çok sıkıcı 10 aydır tedavideyiz geçici menopoz ameliyat süreci vitamin kullanma aşaması nasıl geçti anlamadım ama bu 10 gün baya zor geçiyo eşimden puzzl istedim oyalanayım bari umarım hepimizin yüzü güler kaçıncı deneme sizin sorun neydi acaba
Arkadaşım bu bekleyiş sürecinde nelere dikkat ediyorsunuz?nelere dikkat etmiyorsunuz?paylaşırsanız sevinirim.bu konularda da uygulamalarımızdan feyz alalım istiyorum.belki birimizin dikkat ettiği birşey birinin gözünden kaçmış olabilir?ikinizin de sonucunu ben ve eminim diğer arkadaşlar da heyecanla bekliyor.güzel sonuçlarınıza seviniriz inşallahBenim 2. deneme AMH düşüklüğü maalesefkeşke ben de evde vakit geçirebilseydim.... çalışmak zorundayım ve kendimi işime hiç veremiyorum bir hata yapacağım diye ödüm kopuyor... sizin ilk denemeniz mi?