Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım meraba bugun embriyoloğ aradı kalan embriyolarım 6,8,11 hücreli ve kaliteli olduğunu söyledi nezaman istersen transfer ederiz önemli olan senin kendini hazır hissetmen dedi.Ben şuan cok kararsızım ya yine olmazsa elimde hiç embriyo da kalmayacak ne yapacağımı bilmiyorum. Buarada Türkiye de son 1 ayımız bu ay olmazsa 6 ay sonraya kalacak

haklısınız çok zor bir süreç..bende kaan beyin iyi bir doktor olduğuna inanıp bu yola girdim bakalım umarım emeklerimize değer..cvp için teşekkür ediyorum..

alla bağışlasın inşallah...teşekkür ederim

Senin kalan embriyolar iyiymis ne guzel :) Cnm bence sen acele etme, zaten negatiften sonra 2 adet gectikten sonra genelde yeni transfer hazirligina basliyorlar. Apar topar olmaz bence vucudumuz o kadar hormon aliyo, kolay bi surec degil ki tup bebek... Hem fiziksel hem psikoljik olarak yipratici, maddi yonu hic soylemiyorum bile... Yasin da genc, belki kendiliginden olur :) Kalan son embriyolar olunca korku artiyo haklisin, bende ayniyim cok korkuyorum tutmazsa sil bastan baslamak gozumu korkutuyo ama benim yasim 36 bekleme luksum yok maalesef Buna ragmen ben 2.nci negatifi haziranda aldim cnm, transfer bir aksilik olmazsa ocakta olacak dusun 6 ayda yeni transfer olabilir ins. Soku atlat, ERA testi, menapoz sureci derken yilda ancak 2 deneme yapabilirim. Allah daha fazla aratmasin ins.

İnşallah dediğiniz gibi Allah daha fazla aratmaz sizi de hepimizi de , ne zorlu süreç hepimiz ayrı ayrı neler yaşıyoruz meleklerimize kavuşmak için kendim için ne kadar istiyorsam isteyen herkes için de o kadar istiyorum Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin en tez zamanda inşallah

Embriyoloğ da cok olumlu konuştu bugun,hatta dediki bizim doğamızda var doğurganlık sakın anne olamayacağım diye düşünme yaşında genç dedi cok mutlu oldum.Transfer konusunu eşim bana bıraktı zaten ay sonu yurtdışına gidiyoruz eşimin işi için artık 6 ayda bir türkiyeye geligelicez.Şimdi tek düşüncem gitmeden hemen yaptırsam mı ?inşallah sende bu denemende bebeğine kavuşursun cnm allah yüzümüzü güldürsün inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun

Amin cnm, insallah... Ne guzel konusmus embriyolog, bi yerde okumustum tup bebekte basariyi etkileyen onemli faktorlerden biri bayanin yasiymis cnm. Bu yuzden sansin yuksek bencede :) Sen karar ver cnm, hayirlisi neyse o olsun ins.

Insallah bu sefer tutunur bebislerin, senin ve hepimiz icin dua ediyorum cnm... bu transfer icin Kaan bey degisik birsey yapacak mi acaba merak ettim?
Cnm şimdilik kullandığım ilaçlar ilk transferdekilerle aynı ancak riske atmak istemiyorum dedim Kaan bey de 4 günde bir yapılan bir iğne ekleyecek bu sefer.sanırım onu haftadaki kontrolümde ekleyecek

Cnm şimdilik kullandığım ilaçlar ilk transferdekilerle aynı ancak riske atmak istemiyorum dedim Kaan bey de 4 günde bir yapılan bir iğne ekleyecek bu sefer.sanırım onu haftadaki kontrolümde ekleyecek
Canım aynı ilaçlar derken bir zahmet yazar mısın? Benim birkaç eksik ilaçlarım var ilkine göre. Unutmuş olma ihtimali yoktur dimi hemşirenin. Prednol ecopirin cyclo progynova b12 vagifem birde vitamin var. Jel progestan falan yok bu sefer??????

Kızlar herkes hamile kalmayı planladığı tarihten 3 ile 6 ay öncesinde folic acid kullanmaya başlıyor ama biz kullanmıyoruz.bu oluşacak gebeliklerde bir sorun oluşturur mu ki sizin fikriniz ne yönde?

Ay çok az kalmış canım. Hadi inşallah bu kez olur da güzel haberlerle gelirsin.

Kızlar herkes hamile kalmayı planladığı tarihten 3 ile 6 ay öncesinde folic acid kullanmaya başlıyor ama biz kullanmıyoruz.bu oluşacak gebeliklerde bir sorun oluşturur mu ki sizin fikriniz ne yönde?
Bence tabi ki olmaz ne ilgisi var. Çoğu insan da istemeden plansız hamile kalıyor onları bebeklerinin zekası gelişmemiş mi oluyor? Bence biz bu açıdan bir tık daha şanslı gruptayız gebeliğin başından beri haberimiz olduğu için vitaminleri de kullanıyor oluyoruz.

O nasıl bir doktormuş yaa nasıl moraller veriyormuş öyle deli midir nedir? Bence arkana bile bakmadan kaç ondan başka kendine güvenen doktor bul.

O nasıl bir doktormuş yaa nasıl moraller veriyormuş öyle deli midir nedir? Bence arkana bile bakmadan kaç ondan başka kendine güvenen doktor bul.
aynen canım adam zaten beni aylık folükülüme bakmadan amh değerime bakarak bana ille yumurta donasyonuna gitmemi söyleyince soluğu izmir'de kaan bey'de aldım.. kaan bey muayenede folükül var ama az dedi..neyse ameliyatlık durumum da ayrıca olduğundan(kaan beyin söylemiyle olduğum şehirde yaptırmamı önerdi) adananın en iyi yeri diyerek gittim bu doktora.. '' boşuna olma yumurta çıkmazsa ,ya masada kalırsan'' gibi sözleri oldu... kaan beye ulaştım dün ameliyatı yumurta konusunu çözdükten sonra olsam diye neyseki o da olur dedi..kaan bey önce ameliyat deseydi eğer, traji komik olan ben başkentteki öyle konuşan doktorda nasıl ameliyat olurdum bilemiyorum :/malum ya masada kalırsam diğimi ama :/

Son düzenleme:

Cnm B12plus in icinde folic asid var yanlis hatirlamiyorsam.

Bir kere saçmalamış bu ameliyatı olan kaç kişi gördüm masada kalan falan olmadı. Ya aslında Kaan Bey iyi niyetle ailenin yanında olmanı önermiş ama sonuçta doktor da çok önemli. Ankarada da iyi merkezler var bu konuda acaba araştırsan mı?

canım ankarada bana uzak adana da olmam gerekli..çünkü başka yer çok sorun olur.. bu arada bende düşündüm çok mantıklı çünkü önce kaan beyle yumurta konusunu halledelim yumurta elde edelim.. sonra da bu ameliyat dediğimiz tüplerimi aldırma işlemine geçecez.. malum hidrosalpenks var (tüplerde sıvı)ayrıca rahimde perde de varmış..kaan beyden memnunum adam mantıklı ..saçma cümleler kurmuyor ..mantıklı dinletiyor..tecrübeli,, işinde başarılı..

siz hamilesiniz sanırım ,allah kucağınıza allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. sizde sorun neydi acaba ?

siz hamilesiniz sanırım ,allah kucağınıza allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. sizde sorun neydi acaba ?
Ben de FSH yükseliği (14), çikolata kisti (2,5 cm) vardı. Bir de her ne kadar doktor o durumun hamileliğe tam etkisini bilmiyorum dese de rahmim tersti. 1 aşılama, 1 tüp bebek denemem var negatif. 2. tüp bebekte oldu. Kız bebek bekliyorum inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…