- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.141
Yok canım üçüncü denemem ama kaan beyde ilk iki ameliyatım var bir buçuk senede morfolojidede sıkıntı var ama kaan bey çok ciddiye almadı işiniz umarım yorucu değildir üç gün falan keşke evde geçirebilseydiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında bu konu hakkında epey araştırma yaptım bu yüzden gündelik hayatima devam ediyorum sadece bitki çayı içmiyorum, sigaralı ortamda bulunmuyorum , ağır kaldirmamaya gayret ediyorum ve karın bölgemi kasmaması için sağa sola fazla uzanmıyorum, ani hareketler yapmıyorum. Kabız olmamak için mutlaka her sabah aç karnına 3-4 tane günkurusu yiyiyorum ve üzerine su içiyorum. Su çok içiyorum, stresten uzak durmaya çalışıyorum ama çok mümkün olmuyor . ilaclarimi düzenli alıyorum. ilk transferim de de dikkat ettim tüm bunlara ama maalesef negatif oldu. Kimi araştirdigim kaynak özel bir çabaya gerek olmadığını yazmış. Bu sebeple ben de çok emin değilim doğru ne yanlış ne bu arada işime de devam ediyorum ve merdiven çıkıyorumArkadaşım bu bekleyiş sürecinde nelere dikkat ediyorsunuz?nelere dikkat etmiyorsunuz?paylaşırsanız sevinirim.bu konularda da uygulamalarımızdan feyz alalım istiyorum.belki birimizin dikkat ettiği birşey birinin gözünden kaçmış olabilir?ikinizin de sonucunu ben ve eminim diğer arkadaşlar da heyecanla bekliyor.güzel sonuçlarınıza seviniriz inşallah
31 yaşındayım canım sadece görünen bir neden olmadığından dolayı önerdi eşimde de bende de bir sorun gözükmüyor ama olmuyor işte.Yaşın genç olduğu için önerdi sanırım kaan bey aşılamaya değil mi?
Uzun bir sureç geçirmişsiniz tedavinizi olmuşsunuz Kaan Bey başarılı bir doktor, eminim her şey yoluna girmiştir. İnşallah ikimizde bu sefer güzel haberleri alırız Allahtan işim çok yorucu değil ama stresli çarşamba gününe kadar izin almıştım bitti tabi haftaya daha zor olacak beklemek...Yok canım üçüncü denemem ama kaan beyde ilk iki ameliyatım var bir buçuk senede morfolojidede sıkıntı var ama kaan bey çok ciddiye almadı işiniz umarım yorucu değildir üç gün falan keşke evde geçirebilseydiniz
Ben ilk tedavimde cep telefonu bilgisayar ne varsa çıkardım 11 gün kabak çekirdeği avakado ananas hepsini yedim içtim yok olmadı ikinci denememde yine dikkat ettim yattım hiç bir iş yapmadım evin içinde dolandım sadece anne abla yanımda yine olmadı bu sefer kimseyi istemedim hatta transver gününü bile söylemedim kimseye eşim var sadece iki gün dinlendim şimdi yemeğimi falan kendim yapıyorum film izliyorum kitap okuyorum hatta bugün dışarı çıktım hafta sonu sınavlarım var yoğunlaşmamaya çalışıyorum bakalım böyle bende merak ediyorum sonucu bence herşeyin zamanı var. nasip
Ben de bu sefer kimseye söylemedimBen ilk tedavimde cep telefonu bilgisayar ne varsa çıkardım 11 gün kabak çekirdeği avakado ananas hepsini yedim içtim yok olmadı ikinci denememde yine dikkat ettim yattım hiç bir iş yapmadım evin içinde dolandım sadece anne abla yanımda yine olmadı bu sefer kimseyi istemedim hatta transver gününü bile söylemedim kimseye eşim var sadece iki gün dinlendim şimdi yemeğimi falan kendim yapıyorum film izliyorum kitap okuyorum hatta bugün dışarı çıktım hafta sonu sınavlarım var yoğunlaşmamaya çalışıyorum bakalım böyle bende merak ediyorum sonucu bence herşeyin zamanı var. nasip
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağınaolmadı canım lekelenme
Evet canım çikolata kisti vardı bende. İlk tedavide opu dan sonra menopoz a soktu doktor onda tutmadı. İkinci seferde yani bu tutanda, opudan iki ay önce visanne diye bi ilaç kullandırdı çikolata kisti için, sonrarında opu ve taze transfer oldum. Ameliyat önermedi doktor amh ı daha da düşürürmüşAyy cok sevindim, ne mutlu size :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm :) sende de cikolata kisti vardi sanirim, neler yapildi sana cnm? ameliyat olmusmuydun, kac ay menapozdaydin? durumlarimiz biraz benzer, ondan merak ediyorum...cok umut oldun bize :)
Ayni sorun bendede var canim yasim 29 hic sebep yok ama kalite sorunu cikti ben semra kahramanda 2 deneme yaptim ikiside negatif ve caresi yok bugunde gidip negatifi degerlendirdik ne yapabiliriz diye kaliteli yumurtaya denk gelene kadar denicez dedi doktor yas genc diyor ama insanin cani sıkılıyor hic bir care yok allah ol derse olucak isimiz yoksa bilmiyorum ben bide stresten gul hastaligina yakalandim.Allahım ne zor bi durum.. Bir doktor daha 23 yaşındaki bi kadına bunu nasıl söyler ? Ben bittim mi o zaman pes mi etmeliyim Kaan Beye göre ?
Demekki yumurta kalitesizliğine kimse birşey yapamıyor Bülent Tıraş bir numara dediler gittim oda birşey yapamadı Kaan Bozkurt yumurta rezervinde iyi dediler bana bunu diyo ben ne yapiym artık hangi doktoru araştırayim
Genetik test yapıldı düzgün ailede var mi yok annem daha menepoza girmedi ablamda sorun yok amh 1.0 10-12 yumurta görünüyor rahimde sorun yok çikolata kisti vs yok sigara içmiyorum kilolu değilim ama bi türlü kaliteli yumurta yok ?
Canım senin bugün test günündü sanki yanlış hatırlamıyorsamSonucu alsam da rahatlasam yazıları okumaktan yoruldum:)
Canım senin bugün test günündü sanki yanlış hatırlamıyorsam
Evet canım çikolata kisti vardı bende. İlk tedavide opu dan sonra menopoz a soktu doktor onda tutmadı. İkinci seferde yani bu tutanda, opudan iki ay önce visanne diye bi ilaç kullandırdı çikolata kisti için, sonrarında opu ve taze transfer oldum. Ameliyat önermedi doktor amh ı daha da düşürürmüş
Daha yemi verdim kan canım beklemedeyim.iki gündür erken gebelik testleri yaptık evde sonucum negatifti bugünde bişey değişeceğini sanmıyorumNe guzel, allah nasip etmis :) bhcg testini ne zaman tekrarlayacaksin cnm? insallah hersey yolunda gider:)
Daha yemi verdim kan canım beklemedeyim.iki gündür erken gebelik testleri yaptık evde sonucum negatifti bugünde bişey değişeceğini sanmıyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmemek imkansız tabi ama güçlü olun elbet olacak bizim de sebepsiz olmuyor ama üzülmeyin hayatta çok büyük sıkıntılar var üstelik biz güzel bir sey için uğraşıyoruz kendinizi motive edinAlıştım artık cnm nefatiflere sanki hiç olmamış okadar iğne ilaç ben kullanmamışım gibi.Sadece düşünüyorum herşey bu kadar sorunsuzken embriyo rahim cok iyiken neden diye?Zamanı değilmiş biliyorum ama tıbben de bi açıklama arıyorum