Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yok canım üçüncü denemem ama kaan beyde ilk iki ameliyatım var bir buçuk senede morfolojidede sıkıntı var ama kaan bey çok ciddiye almadı işiniz umarım yorucu değildir üç gün falan keşke evde geçirebilseydiniz

Ben ilk tedavimde cep telefonu bilgisayar ne varsa çıkardım 11 gün kabak çekirdeği avakado ananas hepsini yedim içtim yok olmadı ikinci denememde yine dikkat ettim yattım hiç bir iş yapmadım evin içinde dolandım sadece anne abla yanımda yine olmadı bu sefer kimseyi istemedim hatta transver gününü bile söylemedim kimseye eşim var sadece iki gün dinlendim şimdi yemeğimi falan kendim yapıyorum film izliyorum kitap okuyorum hatta bugün dışarı çıktım hafta sonu sınavlarım var yoğunlaşmamaya çalışıyorum bakalım böyle bende merak ediyorum sonucu bence herşeyin zamanı var. nasip

Aslında bu konu hakkında epey araştırma yaptım bu yüzden gündelik hayatima devam ediyorum sadece bitki çayı içmiyorum, sigaralı ortamda bulunmuyorum , ağır kaldirmamaya gayret ediyorum ve karın bölgemi kasmaması için sağa sola fazla uzanmıyorum, ani hareketler yapmıyorum. Kabız olmamak için mutlaka her sabah aç karnına 3-4 tane günkurusu yiyiyorum ve üzerine su içiyorum. Su çok içiyorum, stresten uzak durmaya çalışıyorum ama çok mümkün olmuyor . ilaclarimi düzenli alıyorum. ilk transferim de de dikkat ettim tüm bunlara ama maalesef negatif oldu. Kimi araştirdigim kaynak özel bir çabaya gerek olmadığını yazmış. Bu sebeple ben de çok emin değilim doğru ne yanlış ne bu arada işime de devam ediyorum ve merdiven çıkıyorum

Uzun bir sureç geçirmişsiniz tedavinizi olmuşsunuz Kaan Bey başarılı bir doktor, eminim her şey yoluna girmiştir. İnşallah ikimizde bu sefer güzel haberleri alırız Allahtan işim çok yorucu değil ama stresli çarşamba gününe kadar izin almıştım bitti tabi haftaya daha zor olacak beklemek...

Ben de bu sefer kimseye söylemedim

Evet canım üç yıldır uğraşıyoruz kaan bey öncesi dahada yıpratıcıydı en azından kaan beye güveniyorum içim rahat gerçekten hazır olana kadar transvere izin vermedi olmasa bile yapılacak herşeyin yapıldığını düşünüyorum başka yerlerde gittiğim ay kistim mi varmış endometriasiz almış başını gitmiş direk tedaviye başlandı 10 gün ilaçları vet 11.gün transver sonra ee kist

Evet canım çikolata kisti vardı bende. İlk tedavide opu dan sonra menopoz a soktu doktor onda tutmadı. İkinci seferde yani bu tutanda, opudan iki ay önce visanne diye bi ilaç kullandırdı çikolata kisti için, sonrarında opu ve taze transfer oldum. Ameliyat önermedi doktor amh ı daha da düşürürmüş

Ayni sorun bendede var canim yasim 29 hic sebep yok ama kalite sorunu cikti ben semra kahramanda 2 deneme yaptim ikiside negatif ve caresi yok bugunde gidip negatifi degerlendirdik ne yapabiliriz diye kaliteli yumurtaya denk gelene kadar denicez dedi doktor yas genc diyor ama insanin cani sıkılıyor hic bir care yok allah ol derse olucak isimiz yoksa bilmiyorum ben bide stresten gul hastaligina yakalandim.

Ne guzel, allah nasip etmis :) bhcg testini ne zaman tekrarlayacaksin cnm? insallah hersey yolunda gider:)

Ne guzel, allah nasip etmis :) bhcg testini ne zaman tekrarlayacaksin cnm? insallah hersey yolunda gider:)
Daha yemi verdim kan canım beklemedeyim.iki gündür erken gebelik testleri yaptık evde sonucum negatifti bugünde bişey değişeceğini sanmıyorum

Daha yemi verdim kan canım beklemedeyim.iki gündür erken gebelik testleri yaptık evde sonucum negatifti bugünde bişey değişeceğini sanmıyorum

En kesin sonuc kan testi cnm, belki gec tutunma olmustur... Olmazsa da uzulmemek elde degil hepimiz yasadik biliyorum uzuntu tarif edilmez ama nasipten fazlasi olmuyo cnm. Allah o mucizeyi yasatsin ins.

Alıştım artık cnm nefatiflere sanki hiç olmamış okadar iğne ilaç ben kullanmamışım gibi.Sadece düşünüyorum herşey bu kadar sorunsuzken embriyo rahim cok iyiken neden diye?Zamanı değilmiş biliyorum ama tıbben de bi açıklama arıyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmemek imkansız tabi ama güçlü olun elbet olacak bizim de sebepsiz olmuyor ama üzülmeyin hayatta çok büyük sıkıntılar var üstelik biz güzel bir sey için uğraşıyoruz kendinizi motive edin

Çok üzüldüm canım ya embioların bukadar kaliteli sorunsuzken gerçekten aklı almıyo insanın daha napabilirim diye okadar acı çek hormon al umut bağla sonrası böyle hüsran olmamalı diye düşünüyoruz malesefki bir kadın olarak büyük bir sınavdan geçiyoruz yinede şükür sağlıklıyız çaresiz dertlerle uğraşmıyoruz rabbimin zamanı var heralde hayırlısı olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…