-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.101
İlk kezmi transver olucak canım evet kişiye göre belli iğneler yapılıyo sanırım benim perşembe karar verildi transvere pazartesi için perşembe ve pazartesi göbekten iğne yapıldı
İkisini de ben de yaptırdım.neogopeni transfere karar verilince hemen yapmışlardı.ve transfer sabahı yaptırıyorlar ikincisini.fiyatı da yüz tl idi.Yok canım değil proluton yaptırıyorum onun dışında neugopen gibi bişeydi göbekten yapılıyor iki kez yaptırdım transver yapılırken kaan bey özellikle sordu saat kaçta yaptığımı
Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar bende bugün aşılama oldum umarım hayırlısı olur
İnşallah canım hepimizin en tez zamanda sağlıkla olsun. Biz tüp bebek istiyorduk aslında daha önce 1 kez aşılama yaptırmıştık Israel bey de. Ama Kaan Bey bizim aşılama denememiz gerektiğini söyledi ama ısrarcı olmadı öyle diyince bir bildiği oldugunu düşündük umarım hayırlısı böyledirHayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım görünen bir sorun yok ama 1.5 yıldır olmuyor. Daha önce bir aşılamam olmustu. İnternet üzerinden sizlerin tavsiyeleriyle Kaan Bey ile devam etmeye karar verdim. Çok güveniyorum kendisine dayanamayıp tüp bebek yaptıracakken onun tavsiyesiyle aşılama yaptırmaya karar verdik umarım hayırlısı olurHayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız sorun neydi gulfeda
Umarım olur canım hepimizin sağlıkla inşallah Allah hepimize versin gerçekten zor bir süreçBencede dene şansını aşılamayla umarım olur bizler gibi çok uğraşmak zorunda kalmazsın kaan beyin bildiği vardır
kızlar az önce haber aldım beta hcg değerim 47,5 çıktı. 2. gün embriyosu idi hiç beklemiyodum[/QUOTE
Hayırlı olsun inşallah değerin hızlı bir şekilde yükselir.benimde sonuç almaya 2günüm var belirtin olmuş muydu paylaşabilirmisin