Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Clinojel sabah vagifem fitil progestan fitil pruluton iğne dört günde bir b12 dilaltı prednol minamix kan sulandıcı iğne cylo prognova sabah iki akşam iki baya fazla ilaç kullanıyorum ben belki beş aydır menopozda olduğumdan dolayıdır

arkadaşlar herkze slm,dondurulmuş tedavime başlıcam ,hemşire göbekten iğne kullanıcamı söyledi,dondurulmuş tedavisinde böylemi başladınız sizde

İlk kezmi transver olucak canım evet kişiye göre belli iğneler yapılıyo sanırım benim perşembe karar verildi transvere pazartesi için perşembe ve pazartesi göbekten iğne yapıldı

İlk kezmi transver olucak canım evet kişiye göre belli iğneler yapılıyo sanırım benim perşembe karar verildi transvere pazartesi için perşembe ve pazartesi göbekten iğne yapıldı

Ne ignesi cnm bu merak ettim... Proluton depot mu acaba dusuk onleyici vardi...bana yanlis hatilamiyorsam sadece transferden sonra 3 gunde bir yaptir demislerdi.

Yok canım değil proluton yaptırıyorum onun dışında neugopen gibi bişeydi göbekten yapılıyor iki kez yaptırdım transver yapılırken kaan bey özellikle sordu saat kaçta yaptığımı

Yok canım değil proluton yaptırıyorum onun dışında neugopen gibi bişeydi göbekten yapılıyor iki kez yaptırdım transver yapılırken kaan bey özellikle sordu saat kaçta yaptığımı
İkisini de ben de yaptırdım.neogopeni transfere karar verilince hemen yapmışlardı.ve transfer sabahı yaptırıyorlar ikincisini.fiyatı da yüz tl idi.

Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.
İnşallah canım hepimizin en tez zamanda sağlıkla olsun. Biz tüp bebek istiyorduk aslında daha önce 1 kez aşılama yaptırmıştık Israel bey de. Ama Kaan Bey bizim aşılama denememiz gerektiğini söyledi ama ısrarcı olmadı öyle diyince bir bildiği oldugunu düşündük umarım hayırlısı böyledir

Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız sorun neydi gulfeda
Canım görünen bir sorun yok ama 1.5 yıldır olmuyor. Daha önce bir aşılamam olmustu. İnternet üzerinden sizlerin tavsiyeleriyle Kaan Bey ile devam etmeye karar verdim. Çok güveniyorum kendisine dayanamayıp tüp bebek yaptıracakken onun tavsiyesiyle aşılama yaptırmaya karar verdik umarım hayırlısı olur

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun ne mutlu sana güzel haberler verdin bizede kaan beydemi ikinci gün embiriosu transver edildi

evet canım kaan beyde, ikinci denememdi, Allahım hepinize göstersin inşallah yürekten, bu şekilde yükseldi ya çok şükür. taze transfer oldu, tek embriyo konulmuştu, toplanan 4 yumurtadan 1 tanesi transfere uygundu. hiç beklemiyodum hiç oluyo kızlar demekki,

belirti arama canım hiç, ilkinde belirti vardı bana göre ama olmadı, nasip bu zamanaymış. internetten telefondan uzak durdum ben, telefonun internetini kapattım. düşünmemek için örgü ördüm. inşallah canım senin de olur isteyen herkesin

X