İyi niyetimden kendimi 'Hayır Kurumu' gibi hissediyorum :(

Adam seni kandırmış ve çatır çatır arpalık niyetine kullanıyor haberin olsun. Evlenme nedeninin de şu olaylara bakarsak sevgi falan olduğunu düşünmüyorum. Kendi açısından oldukça MANTIKLI bir evlilik yapmış. Borç falan ödeme. Maaşınıla onun ulaşamayacağı şekilde yatirim yap. Gayrimenkul falan değil de kasada ya da annenlerde saklayabilecegin altın yatırımı yap mesela. Bıraktığınızda sedece sana kalsın. Çünkü birazcık aklın varsa önünde sonunda boşanacaksın.

Böyleleri nasıl adamım diye dolaşıyor anlamıyorum. Kendini o kadar da suçlama lütfen, adamlar seni dolandırmış. Önemli olan bundan sonraki tavrın. Bundan sonra uyanık ol. Paranı yedirtmeye devam etme. Eve bir çöp dahi alma. Yemeğini dışarda ye. Para yetmiyor, bitti de. Artan paranı ailene gönder, onlar senin için birikim yapsın. Sen aşık olmamışsın belki ama baksana adam da seni sevmemiş, menfaatini düşünmüş sadece. Ne kadar sinir oldum, inşallah en az zararla kurtulursun bu adamdan.

Benim arabayı ortak kullanıyorduk,onunki Baktım sormadan işe gidip geliyor,ikimizin malı gibi gözükmeye başladım.Bende yediremedim gittim arabayı babama bıraktım.Babam da çok gururludur asla kullanmaz,öyle boş boş yatıyor.İşe otobüsle gidip gelmek zorunda kalıyorum,sırf kullanmasın diye.Bi yere gidecek olsa babandan arabayı al falan diyor.Neyse ki en azından araba konusunu kapattık artık.
Onun arabası satıldığı için benim arabayı ortak kullanıyorduk.Baktım işe devamlı arabayla gidip gelmeye başladı,servisi olduğu halde.Bende gidip arabayı babama bıraktım.Babam çok gururludur elini bile sürmez,öylece boş boş yatıyor.İşe otobüsle gidip gelmek zorunda kalıyorum.Hatta dışarı çıkacaksak babandan arabayı al diyor da neyse ki kapattım o konuyu,babama verdin arabayı dedim.Tepki oldu biraz ama kabullendi.Kısasa kısas yaptığımı sanıyor.Haliyle ailem de anlıyor,ben bekliyorum düzelir bir ümit diye

Bak sen bile bu kadar iyi niyetinle bunu akıl etmişsin kim bilir kocan neler yapıyo aç gözünü

Ne borcuymus bu kadar biriken satila satila birsey kalmamis elinizde de. Ailesinin borcunu ogren. Maddiyat icin bosanilmaz ama benim kp gazino borcunu bize odetmeye calisinca ve es kisiside beni onlerine atti bu verdirtmiyor dedi. Ben veririm size dedi ve benimle her gun kavga etti. Bende bosanma davasi actim. Herkes beni kiniyormus simdi kv ne yardim etmemis diye kimseye ic yuzunu anlatmiyorlar. Gercegi anlatinca hak veriyor insanlarda

ne borcuymuş bu kadar yahu. kumar borcu mu ? öde öde bitmemiş.
bu kadar borcu varsa neden evlenmiş.
Allah o kayınvalideyi de kayınpederi de ıslah etsin.
kocan sırtını sana yaslamış ailesine bakıyor

maddiyat evlilikte buyuk bır sorun bunun ıcın bosanmak yad abosanmamak sıze kalmıs ama alacagınızı almadan boşanmayın egerkı kararınız bu ıse yanı hakkınızı alın önce, degısır mı kısmında asla degısmez tecrubeyle sabıt..!

Adam daha ne desin? Şu cümlesinde sizinle neden evlendiği belli değil mi? Bu lafın üzerine hiçbir şey yapmamış olmanıza hayretle bakıyorum.
Sizi kullanıyor, kandırmış. Oh ne ala memleket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…