Ben bunu şuna bağladım aslında abimin eşinin maddi durumu benim aileminkinden daha iyi. Bizimkiler kendi yağında kavrulur eskinin orta üst segmenti şimdinin orta hallisi diyeyim. Abimler şu anda eşinin oturduğu evde oturuyorlar kira vermiyorlar. O yüzden evlendikten kısa süre sonra borcu olduğunu söylemek istemediğini çekindiğini düşündüm. Bu saklamasının %100 doğru olduğu anlamına gelmiyor elbette ama bir noktada da anlayabiliyorum.Ya genç ve iyi niyetlisiniz anlıyorum ama dışarıdan abiniz gerçekten hiç iyi görünmüyor. Evde eşinin altını dururken kardeşten para alıp bir daha da hiç lafını açmamak bana hoş gelmedi. Ayrıca borcu olan insan borcu olduğu kişiye çocuk düşünüyoruz derken de arkamdan ne düşünür diye kafasına takmaz mi? Çok büyük rahatlık yani hiç yaşlanmaz abin bu gamsizlikla diyim ben. Ben dışarıdan bir gözle çok yanlış buldum abini, aranı açma ama bu kadar da yüz verme derim. Hazıra bu kadar alışmasın, aile geçindirecek güya eşiyle es olabilmis olsa para konusunda gizli saklı iş yapmazdı.
Evet bir çekincem de alışma durumu zaten başka üyelerle konuşurken belirttim onu. Yani benim bu parayı geri istemeyecek durumum şu an var ama yarın olmayabilir bilemem. Gelir gider dengesinin bir noktada oturması ve kendi bütçeleriyle yetinebilmeleri lazım tabii ki de.
Abim anksiyetesi yüksek bir insandır aslında bizde biraz genetik bebek işini abim söylemedi sohbet ederken eşi söyledi bana. Abimden de duymak isterdim ama belki sizin söylediğiniz sebepten ötürü benimle konuşamamış olabilir.