İyi niyetimden kendimi 'Hayır Kurumu' gibi hissediyorum :(

Maddiyat bir yana, yalan söylemesi kandırması güven problemi yaratır .
Güven olmayan bir evlilik ve çocuk?
Bence iyi düşünülmesi gerek.

Bence zamanla esinde aile olduğunun farkına varacaktır.fakat siz gerçekten maddiyata önem vermeyen gayet tok gözlü birisiniz bu anlattiklarinizdan bu çıkıyor.simdiye kadar bircokseyi görmemezlikten gelip zaten tüm kusurlarını örtmeye calismissiniz.baktiniz bu durum su i istimal ediliyor artık bi dur demenin zamanı gelmis.boşanarak değil ama bu durumun düzelmesi için savasmalisin.aile olduğunu hissettirmelisin.gerekirse altınları satıp kiraydi faturaydi odeme lütfen birazda adam düşünsün.herseyi kendin halletmeye kalkarsan adamı alistirirsin.bana kalırsa bukadar güçlü olduğunu belli etme.bicok şeyi ona bırak.

Ben bu adamı seviyorum üstesinden gelmek için gayret edecek gücüm var mı diyorsun yoksa artık yakamdan düşsün mü diyorsun?

Devam edeceksen faturalar vs giderleri onun halletmesini sağla. gelir gideri görmesi gerek.
Halletmiyorsa sen de bırak, kessinler elektriği suyu .
onun kartından otomatik ödeme yapmanızı teklif edebilirsin, ben unutuyorum strese giriyorum otomatik ödemeye verelim de.

kendi ailene de para gönder yavaş yavaş sonradüzenli hale getir. annen senin için biriktirsin. o zaman dank eder ona napıyoruz diye.

Biz kadınlar bir çok şeyi yapabiliyor olduğumuz için yapmamız gerek sanıyoruz. biz üstlendikçe karşı taraf iyilikten anlamıyor. semer vuran çok oluyor maalesef.

Felaket geliyorum demiş ama siz yine de güvenmişsiniz. Siz de alın karşınıza ailemin durumu sıkışık bir süre onlara para vereceğim deyin. Her ay sadece o çektiğinix krediyi ödeyin. Değil fatura ödemek eve bir ekmek dahi almayın. Sorarsa ğaram yok aileme verdim deyin. Açın gizli bir hesap biriktirin. Sizi açık açık kullanıyor kendinizi kullandırtmayın. Bu dahi işe yaramıyorsa maalesef yapılacak tek şey kalıyor.

Canım kamuda mühendis ise maaşı o kadar değildir onda da yalan söylüyor olabilir.
Çocuk olmadan boşan. Altınlarını bozdurma daha fazla. Düzelecek gibi değil bu adam.

Bir benzeri de benim başımda olacak gibi.
Madem öyle neden evlenip milletin çocuğunun günahını alırlar ki? Madem öyle evlenme, ömür boyu annene babana bak dimi.
Eşinize sinir oldum. Bence daha fazla altınınızı bozdurup taviz vermeyin

Çok doğru.Borcu gizleyen malını da gizler.Belki de ev aldılar , taksidi bölüşüp ödüyorlar.Eşiniz her şeyi gizlemiş sizden.O anda bi' ayar çekmeliydiniz.Siz ses etmedikçe artarak devam etmiş.600 TL çok değil gibi duruyor ama zaten maaşı azmış , 3000 bin TLnin içinden 600 TL çok.Bi' de bilerek evlendin ne demek? Ne ayıp cevap ya.

Sinir oluyorum böyle sorumsuz adamlara. Madem evini geçindiremiyeceksin neden evleniyorsun, kime güveniyorsun? Bu durumda adam size güvenmiş belli ki. Sizi kandırmış resmen. Lütfen kendinizi kullandırtmayın. Altınlarınızı bozdurmayın, evin geçimini sadece siz üstlenmeyin. Önce kendi evinin ihtiyaçlarını karşılasın sonra annesini babasını düşünsün. Annesinin babasının bir geliri yok mu hiç? Ve kesinlikle bu durumda çocuk yapmayın

Siz bu adama muhtaç kaldınız da mı evlendiniz, çok çirkin bir üslubu var evlenmeseydin diye. Ailesinin hiç geliri yok mu

eşşek olanın sırtına binen çok olur. o daha eş olduğunun farkında değil. önce evini geçindir sonra ailenin derdine düş ki senin birinci ailen eşin ! adam hem kel hem fodul . maddi manevi bu evlilikten karlı çıkamayacağına kesin gözüyle bakıyorum. ama en azından kurtulabilirsen ne ala.

kaldı ki tazminat da ortada yok belki bir şeyin peşinatıydı

Adam serefsiz ama aileside öyle. Maddi zorda olurlar yardim erdersin eyvallah. Ama borcu yapan bi zahmet borcunu kendi ödesin. Sizin yüzünüze güle güle kandirmis sizi ailesi de. Yok tatsizlik cikmasin mis. Ulan tatsizligin cikacagini anlayacak kadar akillari varsa,yaptiklarinin da yalnis oldugunu gayet biliyorlar. Benim esime de benzer bir yük bindirecekti ailesi,halbuki durumlari iyi,ama nah aldilar. Isteyen beni kötü bilsin

Hissettigin şeyin maddiyatcilikla alakası yok.adam seni hayal kırıklığına uğratmis.kandirmis ve kullanmis..kendine olan saygini kaybetmemek icinbuna bı dur demen gerekiyor

Adam seni resmen dolandırmış şimdi de sırtından geçinip kendi maaşıyla da ailesini besliyo.Çok haysiyetsizce böyle bi adama nası saygı duyabilirsin?
Kesinlikle kandırmış ya!
Konu sahibi adam sizi sömürüyor, hiç çocuk filan olmadan boşanın ve hakkınız olan paranızı da mahkemede alın lütfen.
Ben çok üzüldüm durumunuza

Maddiyat konusunu açınca da sen çok abartıyosun,çok paragözsün cümleleri geçiyor.Evet duygularım var güvenerek ve herşeyi birlikte yaparız, temiz kötü alışkanlığı olmayan biri diye evlendim.Kredi borcu da arabadan kalan ihtiyaç kredisi.Kamuda değil o özel sektörde ben kamudayım. Teşvik etmeye çalışıyorum mesleğinde ilerleyebilmesi için kurslar araştırıyorum boş işler deyip geçiştiriyor.Evlilik danışmanına gidelim beni dinlemiyosun diyorum,asla gelemem modunda.Çıkar giderim ama yediremiyorum kendime bu kadar emeğimi görmemesi,kıymet bilinmemesi yetmezmiş gibi sırtıma binen 40 bin tl lik borçta yanıma kar kalacak

diğer üyelerin de dediği gibi hiçbirşeyi ödemeyin. sadece krediniZi ödeyin kendi masraflarim var deyin. bende aileme gonderiyorum artık ihtiyaçları var diye söyleyin. Veya kredinizi erkenden kapatmak için fazla fazla ödeyin. çok canımı sıkıyor biran önce borcu kapatıcam sen evi gecindir deyin. tartismayada girmeyin rahat uyku uyuyamiyorum psikolojim bozuldu deyin kredi borcundan dolayı.

Kp memur emeklisi,kv de ev hanımı evleri var liseye giden bir kardeşi var.Yani bizim kendi giderimiz onlardan daha fazla.Benim yardım etmesinden ziyade bunu rutine bindirmesi zoruma gidiyor.Aldığımız maaşın sadakası der geçerim.Özellikle kp'min ''Ben ölürsem bu çocuğu siz okutacaksınız,siz bakacaksınız '' demesi ve eşiminde tabiki demesi canımı sıkıyor.Ben durumlarını bildiğim için hiç bir şey istemedim.Düğüne misafir gibi gelip gittiler.Ben beklentiye girmedim onlar da girmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…